ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול אופנועים בדאלאת ויאטנם עם ילדים

פורום טיולי משפחות
    5
    5
    10049
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • niragmon
      niragmon נערך לאחרונה על ידי

שלום ,אנחנו משפחה בת 5 נפשות , טסים לויאטנם ביולי 

כחלק מהמסלול אנחנו אמורים לעשות טיול אופנועים בן יומיים בדאלאת בהמלצת הסוכן איתו אנו עובדים – טואן, הילדים בני 14, 11, 7 

האם, מי מכם שהצנסה בטיול מסוג זה,יכול להמליץ או לא להמליץ ? האם בטיחותי ? מתלבטת אם להשאר בתוכנית מקורית או לשנות תוכנית 

אשמח מאוד לתגובתכם 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו עם ילדים כמעט בגיל דומה, לא חשבתי לרגע להעלות אותם על אופנועים, כי כ”א נוסע עם מישהו ולטעמנו לא אחראי ובטוח מספיק ( מצד שני יש גם מי שקראתי תיאורים שנכנסו עם ילדים צעירים יחד לקייאק.. לא רוצה לחשוב מה קורה במקרה התהפכות..)

מה שבחרנו היה לקחת רכב עם נהג ומדריך ועשינו 3 ימים מוצלחים מדאלאת לנה טרנג.

• Tal1968
          Tal1968 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו בטיול אופנועים דרך טואן.

אנחנו עשינו יום אחד. מהבוקר עד אחה”צ. אצלנו הצעיר היה בן 10. אחיו בני 13 ו 15. 

מבחינתנו זו היתה חויה ענקית שהילדים עד היום מדברים עליה. היתה לנו חבורה נהדרת של נהגי אופנועים.  לא היתה שום הרגשה של חוסר בטחון. תאונות יכולות לקרות בכל מקום . גם ברכבים. למחשבות האלו אין סוף.

מדלאלת נסענו 4 שעות בהסעה פרטית לננה טרנג. ישנו בריזורט מדהים .

איזה כייף לכם. ויאטנם נהדרת.

• אוליב י
            אוליב י נערך לאחרונה על ידי

רכבתי על אופנועים שנים, ולא הייתי מעזה להעלות על אופנוע ילדים, ובפרט אם אין שרותי רפואה מעולים למקרה של תאונה. 

נכון שתאונות יכולות לקרות בכל מקום, אבל באופן אישי לא הייתי מעלה ילד על אופנוע שאני לא מכירה ולא בדקתי בעצמי שהוא לגמרי תקין [בעצמי כן עשיתי זאת – כולם עושים זאת במדינות כמו ויאטנם, הודו וכד’]. 

אז למרות שאני בעצמי עם נסיון, ולמרות שזו חוויה בלי ספק, את הילדים שלי לא הייתי מעלה על אופנוע עד גיל רשיון, גם לא בארץ ובטח לא בחו”ל. 

• gadiz
              gadiz נערך לאחרונה על ידי

טיילתי שם עם קטנוע ששכרתי וגם עשיתי יום טיול עם מדריך על אופנוע (כסטודנט צעיר והרפתקן). לדעתי לא יהיה אחראי לטייל בצורה כזו עם ילדים.  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון