כרטיסי אתרים \ הנחות בבריטניה
-
לפי בדיקה שלי יש כמה כרטיסי אתרים שאולי יהיו רלוונטיים לנו:
National Trust Touring Pass
English Heritage Overseas Visitor Pass
CADW: Explorer Passes
National Art Pass
Snowdonia Pass
Staffordshire Enjoy Card
למישהו יצא אולי להשתמש באחד הכרטיסים האלה?
-
ניסיון נוסף
לפי חשבון שעשיתי, הכרטיס של הנשיונל טראסט וגם כרטיס CADW כנראה שמאוד ישתלמו לנו. למישהו יצא אולי להשתמש בכרטיסים האלה?
איפה אתם הישראלים שאוהבים לחסוך כסף בנסיעות?

-
אם מתכוונים להכנס ליותר משניים מהאתרים הכלולים בכרטיס, אז זה יוצא משתלם [לפחות לנו זה יוצא משתלם].
אנו רכשנו את הexplorer pass בסקוטלנד, שזה די דומה, והשתלם לנו.
שים לב שלכל כרטיס יש תנאי שימוש – מוגבל למספר ימים, שבוע וכד’, זה לא בלתי מוגבל בזמן.
פשוט תבדוק אם לאתרים שאתה מעוניין בהם אחד מאלו משתלם לך.
-
הבעיה העיקרית שלי עם כרטיס נשיונל טראסט היא שנדרש לאסוף כרטיס פיזי, ויש מספר מוגבל של מקומות שיכולים להנפיק את הכרטיס (להבדיל ממקומות שמכבדים את הכרטיס). אני נדרש לשנות את המסלול כדי לעבור במיוחד במקום כזה.
המקום הכי קרוב לי זה אחוזת ליים – National Trust Lyme בין מנצ’סטר לחווה ליד אשבורן.
-
הי,
אנחנו קנינו את כרטיס English Heritage overseas visitors pass כשהיינו בדרום אנגליה אבל יש לו אתרים בכל רחבי אנגליה. הוא מיועד בעיקר לאתרים היסטורים, בתים יפים, טירות.
אפשר לקנות כרטיס המשפחתי ל 9 ימים ב 62 פאונד ול 16 ימים ב 72 פאונד.
בדרך כלל אם אתה מתכנן להיכנס ל 2 אתרים אז זה משתלם.
בקיצור,אם תכננת להיכנס ל 2 אתרים ומתוכננים לך עוד 1-2 אופציונלים הייתי רוכשת אותו.
אפשר לרכוש אותו באתר או במקום עצמו
יעל
-
תודה
-
אפשר לעשות כרטיס של הנשיונל טראסט במקום, אז תעשו באתר הראשון שאתם רוצים להיכנס אליו. לא צריך להזמין מראש. (לפחות כשאני עשיתי והיה לי אותו מספר שנים) קח בחשבון שזה כרטיס שנתי. למשפחה עולה משהו כמו 100 פאונד אם אני זוכרת נכון. הוא גם מקנה חניה חינם במקומות שבהם משלמים רק על חניה, אבל זה חסכון זניח. חניה בדר”כ עולה פאונדים בודדים. יש מקומות שילדים לא משלמים, אז לא בהכרח הוא חוסך. יש יותר מקומות של הנשיונל טראסט מאשר של ההרטיג’. שוב, אלא אם כן, יש משהו ספציפי שאתם רוצים ואז תחליטו אם משתלם. וגם כאן, זה בדר”כ כרטיס שנתי.
-
עידכון לגבי כרטיס הנשיונל טראסט:
- באופן רישמי יש לרכוש את הכרטיס באינטרנט ולהביא את האישור מודפס לאחת מהתחנות שכתובות באתר. לא כל האתרים שמכבדים את הכרטיס גם מנפיקים אותו
- עלות למשפחה 61 פאונד לשבוע או 77 פאונד לשבועיים. לנו זה יצא משתלם.
- בפועל בתקופת הקיץ בגלל הביקוש יש נציגים של הקרן ברוב האתרים. הנציגים מבצעים רישום לתשלום במקום. לא יודע אם תקף לתיירים.