מרוקו עם ילדים
-
היי לכולם
יש כאן מישהו שהתנסה בטיול במרוקו עם ילדים?
לא מצליחה למצוא בלוג או סיפור טיול בפורום.
תודה
-
זואי לסרי TOOTY.co.il
-
קראתי את סיפורה המעניין עד שקיבלו אישור כניסה למרוקו.... מחפשת מידע נוסף.
תודה
-
היי שני,
אנחנו נהיה במרוקו בחגים עם ילדות בגיל 10.5, 8.5
וכשנחזור יהיה סיפור טיול

איזה מידע את צריכה?
רובי
-
היי
מחכה כבר לסיפור הטיול...ואשמח לדעת מאחר ואני עדיין לא עשיתי "חריש" ליעד....האם עם ילדים מומלץ לעבור ממקום למקום כי המרחקים גדולים מעיר לעיר או שאולי עדיף להיות באיזה קלאב/כפר נופש ולצאת לטייל רק באותה עיר? ואולי בכלל אין אטרקציות שמתאימות לילדים?
אשמח לתובנות ראשוניות
שני
-
אני עדיין בשלבי תכנון, אך מתרשם שבמרוקו אין את האטרקציות הקלאסיות לילדים.
יש לונה פארק במרקש (לדעתי לא משהו ששווה הגעה)
פארק חבלים ואומגות באזור שמסביב למרקש.
טיולי טרקטורונים
טיולי רינג'רים
טיולי גמלים
בנוסף יש הרבה מקומות לינה עם בריכות, כך שגם מקום הלינה יכול להוות אטרקציה מבחינת הילשים.
מרוקו מגוונת מאוד מבחינת הנופים שלי ולכן את צריכה להחליט מה אתם אוהבים - את הצפון הירוק והררי, הרי האטלס במרכז, מדבר, טיול עירוני וכו'.
אנחנו לא אוהבים טיולי כוכב ולכן מעדיפים טיול מתגלגל. המרחקים במרוקו עצומים ולכן בעייתי להיות בכוכב אלא אם מחליטים לטייל באזור מרקש ואז אפשרי שבוע לצאת כל יום למקום אחר כולל העיר עצמה וכנ"ל באזור העיר fez.
אנחנו חובבי טיולי הליכה ואוהבים את הנוף המדברי ולכן רוב הטיול שלנו מתוכנן להיות באזור המדבר והרי האטלס עם נגיעות באזור הצפוני.
מתרשם שהערים במרוקו בסופו של דבר חוזרות על עצמן - בכל עיר יש את המדינה (=העיר העתיקה), המלח (=הרובע היהודי), מסגדים (הכניסה למוסלמים בלבד), שווקים וכו'... וגם כאן כדאי לבחור עיר אחת או שתיים בהתאם להעדפות שלכם ולתכנון הטיול שלכם.
כאמור אלה תובנות מהתרשמות במהלך תכנון הטיול. בעוד חודשיים כבר יהיו מבוססות יותר.
קחי בחשבון שנדרשת ויזה למרוקו ומחירה תלוי יעד הנחיתה שלכם. הכי זולה היא ויזה לקזבלנקה (בסביבות 70$ לאדם) אך הטיסות אליה יקרות. בשאר יעדי הנחיתה מחיר הויזה יקר יותר (בסביבות 100$) אך הטיסות זולות באופן משמעותי.
רובי
-
היי, הייתי מציעה לך לבדוק לגבי טיול מאורגן, אנחנו היינו עם הילדים דרך נתור לפני שנה, היה כל כך מיוחד, יצא לנו לראות הרבה יותר ממה שרואים בטיול רגיל, וכמובן ההדרכה שמלווה את הטיול, הייתה באמת חוויה בלתי נשכחת והילדים נהנו מאוד
-
מעניין לשמוע על המסלול דרך נתור. האם זה טיול המיועד לילדים או טיול "רגיל" שהצטרפו אליו ילדים?
Rubit מחכה בסבלנות..…
נראה שנעדיף עיר אחת ולצאת ממנה. מרקש מאוד מאוד חמה בקיץ אז צריך לבדוק. מה לגבי טיסת קונקשן היכן עדיף מישראל ל...?
תודה
-
המסלול כלל את קזבלנקה, מקנס, פס, עמק הטודרה ומראקש. זה טיול לכל המשפחה