סים של H2O
-
בנסיעות שלנו בשנים האחרונות השתמשנו בהצלחה בסימים וחבילות תקשורת prepaid של H2O. הסימים נרכשו מראש מהארץ דרך eBay ללא שום בעיה בעלות של $0.99 לסים + דמי מישלוח. חבילות התקשורת נרכשו גם הן מהארץ יום-יומיים לפני הנסיעה.
כעת, כשניסיתי לחזור על התהליך דרך eBay, אני נתקל אצל כל הספקים בהודעה מהסוג של does not ship to Israel.
ניסיתי גם ב-eBay.UK וגם ב-Amazon ואותה בעיה.
מישהו הצליח לאחרונה לקנות מהם סים כזה מהארץ?
-
בוולמארט מוכרים. לא תוכל להתאפק עד שתגיע לסופר של וולמארט ? עולה 1.67 דולר + מס.
לחילופין, יש לי בבית איזה שניים או שלושה סימים גדולים של H2O, צריך לחתוך אותם עם חותך סימים (צריך להיות אחד כזה בכל חנות טלפונים בארץ) למיקרו סים או לננו סים בהתאם לטלפון שלך. לפני שנה אני חתכתי אחד במספריים לננו סים ועבד מצוין.
הבעיה: אני בצפון, לעתים מגיע לאזור ראש העין ויכול להשאירו שם.
-
ראובן, תודה על ההצעה. אני מעריך מאוד את העזרה שאתה תמיד מציע מכל הלב.
יש לי נווטן יעודי, כך שאינני תלוי בסלולר לניווט, אבל העדפתי שתהיה לי אפשרות של שיחות, למרות שאינני יודע האם בכלל תהיה קליטה במרומי אזורים די שוממים, כך שאני כנראה אבחר באופציה של רכישה מקומית בארה”ב, אלא אם פתאום יהיה פתרון טוב יותר מהארץ.
מוזר איך פתאום כל המשווקים אינם שולחים זאת לישראל. יש ל-H2O הסכם על בלעדיות שיווק חדש של משווק ישראלי אולי?
-
מצאתי אצלי סים (טריפל) של H2O, תן לי כתובת במסר אישי ואשלח לך בדואר ישראל (מקוה שיגיע חחח…….) או שתאסוף אותו אצלי או בראש העין

-
אל תדאג על המחיר, שילמתי עבורו סנט אחד של דולר, בהזדמנות תחזיר לי
-
ראובן, אני עדין בודק את החלופות, כי אצטרך 3 סימים.
אם הצעתך תהיה עדין רלבנטית, אצור עימך קשר בפרטי.
ושוב, תודה !
-
אז קח אחד ממני ואת השאר קנה שתהיה שםלמה לבזבז על משלוח לארץ ?
אני שומר לך אותו עד סוף אוגוסט
-
תודה!