המלצות לאוכל בקרקוב
-
נוסעת בהחלטה של הרגע האחרון לקרקוב (שישי עד שני), מחפשת המלצות לאוכל גורמה ואחר .
האם יש להזמין מקומות מראש?
-
הייתי באוגוסט הלוהט ולא היה צורך להזמין מראש (לזוג, משפחה אולי לקבוצה זה ספור אחר)
אוכל עם אווירה ולא במחירים פולניים
Pod Nosem
ועוד פוד אחד טוב
Pod Aniolami
עוד פוד קרוב מאד לוואבל- ואפשר לאכול בכל שעה ביממה בערך...והיו קצת תורים, רועש מאד- מנות עצומות של בשר-
כאן המסעדה הייתה טובה מאד- (קרוב לרובע היהודי אבל לא בתוכו) ומאד לא פולנית -יכולת לחשוב שאת בצרפת או מקום אחר, לפעמים אחרי היום השלישי של פירושקי...רוצים משהו אחר
-
לא עונה אולי על הבקשה לגורמה, אך אוכל טוב במסעדות מדליקות… אם לא יתאים לכם, אולי לאחרים…
2 המלצות במחיר אחד… בקרקוב יצאנו לסיור של ה Free Walking Tours. הסיור היה מאוד מאוד מעניין. בסופו קיבלנו מהמדריך מפה ובה המלצות של המדריכים למסעדות שהם אוהבים במיוחד. הספקנו ללכת לכמה מהן, ומאוד נהננו. העניין שלא הייתי אומרת שאלה היו מסעדות הגורמה. להיפך, אלה היו מסעדות פופולריות בין המקומיים עם דגש על אוכל טוב, לא יקר, ואווירה...
-
ברור שנצטרף לאחד הסיורים שלהם, כנראה לסיור הערב, שיהיה מעניין ואחר…
מחפשת מקומות מעניינים לאכול… טובים אבל שמקומיים גם אוכלים בהם
-
אני אכלתי במסעדת גורמה – בשם Szara Gęś w Kuchni
היא נמצאת ממש בכיכר הראשית. מטבח פולני מדןרני עם הקפדה על צורת ההגשה וקינוחים מאד מיוחדים.
-
תרומתי הצנועה,
מסעדת גורמה LEONARDO, רצוי להזמין מקום מראש,
מסעדה פולנית טובה באזור הרובע היהודי "Kuchnia u Doroty"
-
שימו לב לשעות הסגירה. סביב 9 בערב כבר התקשנו למצוא ובעשר ממש שממה
-
יפה,
אפשר לשאול מאיפה הזמנתם את החופשה?

מחפשים גם לסופש הקרוב חופשה קלילה וזולה
-
טיסה הזמנו מ HIDDEN FLIGHTS שמצאנו דרך טרוליסט (שישי עד שני).
מלון הזמנו דרך בוקינג בעיר העתיקה. יש מגוון מחירים ומגוון מלונות ודירות גם בעיר העתיקה וסביבתה וגם ברובע היהודי.
הגעה מהשדה לעיר עם אוטובוס 208 .
-
תודה! שיהיה לכם טיול מקסים