ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הדברים הקטנים שנשארו לסגור לפני הנסיעה...

פורום צפון אמריקה
    9
    17
    5830
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yohab
      yohab נערך לאחרונה על ידי

כנראה לא כל כך קטנים כי מעסיקים מאד וצריכה עזרה…

אנחנו סה”כ 13 איש, 3 משפחות.

ההתלבטויות:

1. 1. האם להזמין הסעות מאורגנות משדות התעופה השונים למלון או שמונית תעלה לא הרבה יותר (שדה”ת בסן פרנסיקו, סן דייגו, לאס וגאס וניו יורק), בשים לב לזה שאנחנו כל כך הרבה אנשים. לניו יורק נגיע באמצע הלילה.אין לי קנה מידה לגבי עלויות המוניות משדות התעופה השונים.
      1.  
      2. 2.האם הטלפונים הסינים כמו  שיומי וחואווי תומכים בסימים כמו למשל אלו של som4usa? שבת היום ואין את מי לשאול
      3.  

3.עד כמה נוראיים הפקקים בלוס אנג’לס? אנחנו נתאכסן במלון ליד שדירת הכוכבים- להגיע משם ליוניברסל, סנטה מוניקה וכדומה זה סיפור? בגוגל מפס הכל נראה קרוב וקצר

1.  

4.יש איזו בעיה לשכרו רכב דרך אקספדיה מהבחינה הזו שאנחנו לא אזרחי ארצות הברית וחלק מהחברות לא מוכרות בארץ? כמו למשל אם לא מספקים לנו את הרכב הנכון-יש למי לפנות? , תנאים שאולי רלוונטים רק לאזרחי ארה”ב ? בשביל הרוגע, עדיף לשלם כמה שקלים ולהזמין מאלאמו בארץ?

1. 5.לדיסני לנד ויוניברסל נלך באמצע ספטמבר, מישהו יודע מה מצב התורים אז? כדאי לקנות את קיצור התורים בעונה הזו?

תודה מראש על העזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לגבי מוניות – תבדוק Smile

אבל סביר שההבדלים לא גדולים

בניו יורק יש תעריף אחד למוניות מ JFK למנהטן (סביבות 50 דולר אבל אני לא מעודכן). במונית נכנסים 3 בערך אנשים כולל ציוד. כלומר תצטרו כנראה 4 מוניות שמחירן כ-200 דולר.

אפשר להזמין ואן גדול שמחירו כ-200 דולר, או שני ואנים קטנים יותר שמחירם כ-120 דולר כל אחד.

בקיצור – הבדלים לא דרמטיים.

חברות מוכרות לצורך ההסעה הן carmel, dial7, supershuttle וכמובן שיש גם אחרות. המחירים שלהן יחסית דומים.

וכמובן אפשר גם אובר

עד כמה נוראיים הפקקים בלוס אנג’לס?

תן לגוגל לחשב עבורך זמני נסיעה כולל פקקים. אפשר לבדק נסיעה ביום מסויים בשעה מסויימת.

אין בעיה לשכור רכב באקספדיה. אבל חשוב לציין מדינת אזרחות (נדמה לי ששואלים), ולוודא שמקבלים את הביטוחים הדרושים. פעמים רבות הביטוחים מכפילים ויותר את מחיר הרכב. ביטוח רכב אמריקאי טיפוסי הוא כזה שתקף גם ברכב שכור. ולכן האמריקאים מסתפקים בביטוחים שאותנו לא מכסים.

לגבי תורים – חפשו בגוגל דברים כמו  disneyland crowd calendar ובאופן דומה גם ליוניברסל. תראו שם מידע הרבה יותר מדוייק מאשר פה בפורום

• yohab

תודה רבה
          • ahuva1966
            ahuva1966 נערך לאחרונה על ידי

היי

בקשר להסעה משדה תעופה ממליצה מאוד על סופרשאטל, להזמין כמובן מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • reuben13
              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

רכב לא מומלץ להזמין מאקספדיה, כי המחיר לא כולל את הביטוחים הנדרשים לנהג בעל רישיון נהיגה ישראלי. כפי שנכתב, ברגע שתוסיפו את הביטוחים בחברת ההשכרה, זה יעלה לכם המון.

הזמנת רכב שכור מומלצת רק דרך הסוכנויות הידועות בארץ שבהצעות המחיר מכלילות את כל הביטוחים.

אתם תצטרכו לפחות שני מיניואנים וגם כך יהיה צפוף, זה תלוי בכמות המטען שלכם. בקליפורניה לא תוכלו לנהוג ברכב מעל 10 מושבים ללא רישיון נהיגה מסחרי.

• dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

1. לא יודע
                2. לי יש טלפון סיני.  בארה”ב הוא עבד רק עם תקשורת דור 3 (UMTS) כי הוא לא תומך ב- bands של AT&T, שממנה רכשתי את חבילת התקשורת בארה”ב.  למיטב ידיעתי הוא גם לא עובד עם ה- bands LTE של T-Mobile.
                3. אין לי נסיון עדכני, אבל אני חושב שאם תדאגו לא לנהוג בשעות הלחץ של הבוקר ואחר הצהריים,  יהיה בסדר.
                4. למה לשכור רכב מ- Expedia?  אני שוכר תמיד דרך סוכנות בארץ (כמו אופרן – ממס”י, אלומה או הרץ).  המחיר שאתם משלמים כבר כולל את הביטוחים הנחוצים, ולדעתי זול יותר בדרך כלל משכירה ישירות בחברה בארה”ב.
                5. אין לי מושג.
                6.  
                • dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

הבנתי שהם קבוצה גדולה, כך ש- Super Shuttle יכול לצאת יקר יותר ממונית.  שוה לבדוק, בכל אופן.

• reuben13

לרוב הטלפונים הסינים לא עובדים היטב בארה"ב אבל...

ברוב המקרים עובדים על מהירות 3G (וגם לא תמיד) לא על 4G, יש יוצאים מן הכלל ואפשר לבדוק האם יעבוד באתר:

WILLMYPHONEWORK.NET

או לבדוק זאת ישירות לפי דגם ומספר IMEI (מס’ הזיהוי של הטלפון, בד”כ על קופסת המכשיר או מתחת לסוללה) באתרי חברות התשתיות AT&T ו/או T-MOBILE

• ramiav1
                      ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

לגבי השכרת רכב דרך אקספדיה, שכרתי דרכם רכב פעמים רבות, בצפון אמריקה, פורטו ריקו, ואירופה. רק קח בחשבון שהמחיר שמופיע באתר הוא לא המחיר הסופי, יש להוסיף ביטוחים, ניתן לראות את עלות הביטוח באתרים של החברות עצמן ולהוסיף, ואז להשוות. כאשר הזמנתי טיסות ב אקספדיה, קיבלתי את הרכב ב אקספדיה במחיר נמוך שגם עם תוספת הביטוחים עדיין זה היה זול יותר מאשר דרך החברות בארץ. לגבי בעיות יש להם שירות לקוחות שמאוד עוזר. 

בדרך כלל שהזמנתי דרך אקספדיה, קיבלתי שדרוג לרכב. 

אם אתה בודק בארץ שים לב שאלמו מיוצגת על ידי שתי חברות, אלומה ואופן והרבה פעמים יש הפרשים ביניהן

• reuben13

ramiav1

מחיר הביטוחים בחברות ההשכרה לא יירד מ-30 דולר ליום, למיטב ידיעתי, כי יש לעשות CDW על נזק או גניבת הרכב וגם SLI צד שלישי עד לגובה מיליון דולר. הוספת את שני הביטוחים האלה ? ועלה לך פחות ? מעניין

• yohab

תודה,

עזר לי מאד כי חשבנו על רכב ל15 איש.

• yohab

תודה רבה לכולם
                            • שירליץ
                              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

לגבי דיסנילנד ויוניברסל – אם מדובר באמצע ספטמבר, אמצע השבוע, לא הייתי קונה כרטיסים מהירים ביוניברסל, זה מאד יקר ואם אין תורים מאד ארוכים זה לא ממש כדאי.

בדיסנילנד יש פסט פס בחינם, ואם רוצים להפעיל אוו דרך האפליקציה זה עולה 10$, ואפשר גם להחליט במקום. בכל מקרה ממליצה שאחד מכם יקנה את המקס פס כי הוא מאפשר גישה חינם וחופשית לכל התמונות שמצלמים בפארק, גם במתקנים וגם עם הדמויות. שווה ביותר להשקיע את ה10$ האלו.

מקווה שאתם מתכננים לעבור ללון באיזור אנהיים לטובת דיסנילנד ולא לנסוע במונית מאיזור שדרת הכוכבים. 

הסברים על הפס בדיסנילנד, פה:

http://zeppeltour.blogspot.com/2017/11/2.html

• ramiav1
                                ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

ראובן , ראשית אני מעריך את תרומתך , אבל אם אני שוכר SUV כמו פורד אדג’ ל-24 ימים מבדגאט בסכום של 1050 $ + הביטוחים סדר גודל של 720 $ , נותן בסך הכל 1770 $ , סכום שאף נציגות ישראלית לא הגיעה אליו , היחידים שהצליחו להשוות זה אלומה עם המבצע של 17 אלוז הנחה .

לפני שנתיים וחצי נסענו לחתונה בניו יורק רכשנו 8 כרטיסי טיסה מאקספדיה , ושכרנו דרכם SUV גדול ל-21 יום וקיבלנו אותו ב-700 $ לכל התקופה , תוסיף את הביטוחים , ותראה שאף אחד בארץ לא הגיע למחיר הזה .

למען הסר ספק , אין לי מניות באקספדיה (וחבל) , ואני תמיד משווה את המחירים לאתרים אחרים , ברוב המקרים אקספדיה זולה יותר .

• אמא שלהם
                                  אמא שלהם נערך לאחרונה על ידי

נדחפת עם שאלת דיסני

שירלי, הבנתי שבשביל התמונות מספיק מקספס אחד, אבל בשביל הפסט פס באפליקציה, חייבים לכל אחד? או שאני יכולה להוציא באפליקציה לכמה אנשים?

• batiabe
                                    batiabe נערך לאחרונה על ידי

אמנם לא שירלי אבל חזרנו זה עתה מאורלנדו.

לגבי הפאסט פס בדיסני

מי שקונה כרטיסים מראש יכול להזמין פאסט פאסים חודש מראש (מי שמתאכסן במלונות של דיסני חודשיים מראש).

אנחנו קנינו במיוחד בשביל זה חודש מראש באתר של דיסני (במחיר מלא כי בבית חב”ד זה במחיר מוזל) וחיכינו יום עם ההזמנה.

בגלל שחיכינו יום היה לנו פאסט פסים לשעות מאוחרות יחסית (מותר להזמין 3, אבל עד שלא גומרים את כולם אי אפשר להזמין עוד).

כדאי לגמור את כולם מהר ולהזמין עוד במקום.

אם קונים את הכרטיסים ביחד הם מקושרים וכך אפשר להזמין באפליקציה ביחד (כלומר צריך לסמן את כולם אבל הם כבר רשומים).

• אמא שלהם
                                      אמא שלהם נערך לאחרונה על ידי

ובלוס אנג’לס זה אותו דבר?

לא קראתי בשומקום על זה…

ועדיין לא הבנתי אם מספיק מקס פס אחד….

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון