טיסות UP לברלין- האם עדיפה על חברת GERMANIA ?
-
שלום וברכה
אני מתכנן ביומיים הקרובים לקנות כרטיסי טיסה לברלין
חברת UP של אלעל וחברת GERMANIA מציעות את אותן השעות,
- *חברת גרמניה קצת יותר זולה וגם מדובר בטיסה סדירה- והנחיתה בטגל
*מצד שני את אלעל אני מכיר יותר ומעדיף לרכוש דרכם- אבל לא יודע איך הם בשיגרה וגם מדובר בטיסת צ’רטר (איחורים ביטולים וכדומה)- נחיתה בשונפלד
מישהו טס לברלין לאחרונה עם UP ויכול להמליץ עליהם? או לחילופין על חברת GERMANIA ? והאם יש משמעות לכך שאחת נוחתת בטגל ואחת בשונפלד ?תודה רבה לכל העוזרים
-
UP לא קיימת יותר אתה מדבר על אל על וזו טיסה סדירה
יש דרגות שונות של כרטיס שהדרגה הנמוכה ביותר היא דומה לקונספט של לאו קוסט
לגבי העדפה – בימים אלו חלק מהשיקול צריך להיות גם סכסוך עבודה של טייסים באל על – שאם מזלך לא שפר אתה יכול למצוא עצמך במקרה טוב בכמה שעות דחייה והרע בביטול הטיסה
אם מתעלם משיקול זה עדיין הייתי בוחר אל על – מכיוון שישראל זה בסיס האם שלה
-
תודה דור,
חלק מהשיקול הוא גם שדה התעופה שנוחתים בו,
בשונפלד אני יכול לקחת רכבת ישירה למלון
בטגל אני אצטרך לקחת אוטובוס TXL, יש לך ניסיון עם זה? קראתי שהשדה עצמו הרבה יותר קרוב למרכז ואפילו המוניות יותר זולות, בנוגע לאוטובוס אני קצת חושש מהנוחות ומהמזוודות.
-
אנחנו טסנו עם חברת גרמניה לברלין בכריסמס האחרון – החוויה הייתה טובה מאד, המטוס מאד נוח, הצוות נחמד מאד, הטיסה יצאה וחזרה בזמן, המחיר כולל מזוודה (עד 23 ק”ג או אפילו 25 למיטב זכרוני) ואפילו ארוחה. עמדו מעל ומעבר בציפיות. באל על (אם מדברים על הרמה הנמוכה של הכרטיסים, מה שהיה פעם UP) המחיר לא כולל כלום, והתוספת על מזוודה משמעותית מאד. לנו עלה בחברת גרמניה בשעתו סדר גודל של 100 יורו לכרטיס הכל כלול.
הנחיתה בטגל מאד נוחה, מהיציאה יש אוטובוסים גם לאזור ככר אלכסנדר וגם לאזור המערבי של גן החיות, נוח מאד, כל כמה דקות יש אוטובוס, עדיף בעיני על הנחיתה בשוננפלד, שם צריך ללכת כעשר דקות עד תחנת הרכבת.
בהצלחה

-
100 אירו לכרטיס?!!!
איך?
-
הלילה חזרתי מברלין, טסתי בGERMANIA. שירות מצויין, כולל מזוודה 20 ק , אוכל ושתיה בטיסה. שדה תעופה טגל קרוב למרכז (זו שכונה של ברלין, מאוד יפה ורגוע, עם אגם וטיילת), מונית 20 יורו, יש כמה אוטובוסים. אבל לא אהבתי את שדה התעופה עצמו – ישן וקטן.
גם עם אל על אפ היה לי ניסיון מוצלח מאוד בטיסות לפראג ולרנקה.