ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון אנגליה (פיק דיסטריקט וצפון ויילס) - מסלול

פורום טיולי משפחות
    8
    22
    40037
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Maor_3885825
      Maor_3885825 נערך לאחרונה על ידי

בהחלט נראה מסלול מהנה, על אף הצפיפות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dekels
        dekels נערך לאחרונה על ידי

בגדול, נראה לי ממש ממש צפוף. למשל, היום בפיק דיסטריק. הכבישים שם מאד צרים והנסיעה איטית. מעבר לנוף שכל כך יפה ששווה לעצור ולצלם Smile יש מסלול אופניים מאד נחמד בצד המזרחי, נוסעים על מה שהיה פעם פסי רכבת וחוזרים באותו דרך, עם עליה לתצפית יפה. משכירים אופניים במקום אבל כדאי להזמין מראש. עשינו לא מזמן טיול יפהפה בכנסיה של לוד. אבל זה לקח 4 שעות. וורוויק מקסימה וזה יום שלם של פעילות, ציפורי טרף, מופעים של “לחימה” עם סוסים. חוויה לילדים. מההכרות שלי עם פסטיבלי ימי ביניים אחרים, הם מאד נחמדים. יכול להיות אבל שיהיה דומה לזה של וורוויק. יער שרווד נחמד. היינו בו כשהיה את הפסטיבל של רובין הוד ואז הוא ממש שווה. אבל לדעתי הופסטיבל כבר היה השנה. כנסיית מרי, היא ליד היער? אם כן, אז זה רק חורבות ומיותרת, או שאולי זה האבי (כבר לא זוכרת). יש שם טיול חביב שיוצא מהכנסיה, אבל לא שווה הגעה. סטרטפורד אפון אבון היא עיירה מאד חמודה, לעצירה והסתובבות קלה. 

הנסיעה לאיזור סטוק און טרנט, יחסית משעממת, הנוף די שטוח וחד גוני ( לדעתי) אבל אולי יש לכם סיבה טובה לסוע לשם. לא הייתי בסטוק עצמה. המלצה שלי היא לבלות יותר בפיק דיסטריקט. הוא משגע. אני גם אוהבת מאד מאד את היורקשייר. נוף מרהיב ויש טיולים רגליים יפים. יש פארק פסלים.סלעים טבעיים שיהיה מאד כייף לילדים וזה טיול מאד נחמד. אפשר לטפס על הסלעים.

באלטון טאור יש גם פארק מים נחמד. בהשוואה לפארקי מים של ישראל הוא פחות. הכניסה אליו היא בתשלום נפרד מלארק מתקנים. באיזורשל אלטון טאואר יש יער קופים, מטיילים ביער ויש המון מסתובבים חופשי ויש האכלות והסברים. מאד חביב. אם אתה רוצה המלצות למעבר לווילס, אשמח לתת. ווילס יפהפיה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון