Uzbekistan Airways ... חברת תעופה סבירה?
שגיא שלום
הנה תשובתי לשאלה דומה שנשאלה בפורום לפני מס' שבועות .
מקווה שיענה על שאלתך .
אשמח לקבל חוות דעת על חברת התעופה אוזבקיסטן איירליינס,בטיסה
מתל-אביב לבנקוק.
בטחון, נוחות בטיסה, שרות, אבל בעיקר עמידה בלו"ז. האם הם עומדים
בשעות ואם יש למישהוא נסיון באיחורים עימם.
תודה ויום טוב לכלם
היי
בטחון יש - אינם טסים מעל מדינות ערב , בטוחים כמו כל חברה אירופאית אחרת .
נוחות בטיסה - יש , מטוסים חדישים ונוחים .
שרות - יש , לא בטוח שתאהב את האוכל למרות שאני אישית אהבתי אפילו יותר ממה שהגישו לי באל על .הדיילות בסדר , עושות את עבודתם , הם אינם בקטע של משרתות אלא נותנות שירות ואם תדע לעשות הבדלה בין השניים תראה שהם עושות את עבודתם למרות שהרבה מאיתנו הישראלים חושבים שמרגע שהם מתיישבים במטוס ועד לנחיתה הדיילות צריכות להיות המשרתת שלהם ולכן יש כאלה שיגידו לך שהדיילות אנטיפתיות וחסרות סבלנות , אבל ביננו גם לי אין סבלנות לישראלים מעצבנים וחסרי נימוס שחושבים שמגיע להם הכל .
עמידה בלוח זמנים - אין הבדל משמעותי בינם לבין חברות אחרות , כמעט לכל חברה יוצא לאחר / להתעכב אפילו לאל על .
קח בחשבון שמבחינת האוזבקים אתה בטיסה סדירה ולכן הם משתדלים להתנהג בהתאם ללו"ז ולמדיניות של טיסות סדירות , מה שכן מאחר ומזג האויר בטשקנט לא תמיד תואם למזג האויר הנפלא שממנו יצאנו לדרך (ישראל או בנגקוק ) קורה שצריך לנחות בשדה תעופה אחר עקב בעיות מזג אוויר ואז אם הכל נגמר במסגרת זמן ההמתנה אז זה עדיין סביר אך אם זה מתחיל לגלוש יותר קדימה יכול להיות שתהיה בעיה .
קח זאת בחשבון כי זה קורה , אבל זה עדיין לא באשמת חברת התעופה ויש צורך להפריד בין הדברים .
בכל מקרה אם חס וחלילה יהיה לך מקרה כזה גם לא יהיה לך עם מי לדבר ולמי להתלונן , לכן לוקחים צ'אנס בנושא זה .