ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנית חלופית ליוסמיטי

פורום צפון אמריקה
    6
    7
    22687
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ornagil1
      ornagil1 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

הטיול שלנו לחוף המערבי מתקרב בצעדי ענק. לאחר הנחיתה והשהות בסן פרנסיסקו, אנחנו אמורים לנסוע ליוסמיטי לשלושה לילות ומשם למונטריי, כביש 1, ל.א., ווגאס והפארקים סביבה.

אלא שהשריפה הנוכחית באזור יוסמיטי עלולה לחבל לנו בתכניות. המלון שלנו cedar lodge באל פורטל כנראה עדיין מפונה. המייל שכתבתי להם טרם נענה. כביש 140 חסום ויש עשן והעדר ראות. 

אם כל התנאים האלה יימשכו עד ה 7.8, לא תהיה ברירה ונצטרך לשנות מסלול. אין לי כוונה לשהות ביוסמיטי בתנאים של עשן כבד, והסיכוי למצוא לינה חלופית בסביבה- אינו גבוה.

חשבתי על אפשרות לנסוע לקינגס קניון ופארק סקויה, שנראים לי תחליף הולם יחסית ליוסמיטי. מחפשת טבע מלא הוד...

האם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין הפארקים הנ"ל. איפה הכי כדאי לבקר? איך לבנות את המסלול? איפה הכי כדאי לישון? המקומות בתוך הפארק כמובן מלאים. בפרסנו יש מקום אבל האם זה לא רחוק מדי? יעמדו לרשותנו יום או יומיים מלאים. נגיע מס.פ ואחרי הביקור ניסע למונטריי.

כל מידע יתקבל בברכה,

תודה

אורנה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

בזמן ביקורי בפארקים סקוויה וקינגס קניון לנתי בעיר Visalia, שאני חושב שהיא קרובה יותר לפארק מפרזנו.  מלונות בעיר

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ישנו לילה אחד בפרזנו, ואחד בת’רי ריברס. 

הגענו מהדרום אז התחלנו בסקויה, יצאנו מצד שני ואז טיילנו בקינגס קניון. 

אנחנו היינו בחג (סופ”ש של ה04 ביולי) אז היה עמוס למדי ונאלצנו בסקויה להחנות את האוטו ולנסוע בשאטלים. 

• ornagil1
            ornagil1 נערך לאחרונה על ידי

תודה שירליץ ו dhz. מה הכי כדאי לראות חוץ מהסקויות?

רוציםלעשות מסלול הליכה אבל לא של 15 ק"מ.. 

ועוד שאלה אליך, dhz, האם נכנסת יותר מפעם אחת לפארק מויסאליה?

אם יש למישהו מידע עדכני לגבי יוסמיטי, גם אשמח לשמוע, אני עדיין בהתלבטות...

• sd_love_nature
              sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

היי אורנה,

הפארקים קינגס קניון וסקויה ממש מקסימים,

אנחנו באופן אישי נהננו מאוד בקינגס קניון,אולי אפילו יותר מאשר ביוסמיטי – בעיקר כי (לפחות כשאנחנו היינו) היו הרבה פחות אנשים, היה יותר נעים ללכת במסלולים והמפלים היו מלאי מים בקינגס (באוקטובר) לעומת ביוסמיטי שהיו יבשים/כמעט יבשים (בסוף ספטמבר – לא באותה השנה אגב)

בסקויה ממליצה לעשות מסלולים סביב העצים (יש כל מני),

ובקינגס – לראות את המפלים, להסתובב במסלולים קלילים בעמק עצמו ואולי מסלול למפל היפה במעלה העמק (לא זוכרת את שמו כרגע, אנסה להזכר)

יוסמיטי הרשים אותנו יותר מבחינת הגודל והעוצמה (התצפיות על העמק ממש מזכירות לנו כמה אנחנו קטנים), אבל בקינגס קניון הרגשנו הרבה יותר רוגע וחיבור לטבע. אגב זה הפארק בו ראינו דוב הכי מקרוב שראינו בכל טיולינו בצפון אמריקה (כולל אלסקה וצפון קנדה) – לא נאמר בשביל להפחיד חלילה, אלא לציין שגם ההזמנויות לראות בעלי חיים שם הן נהדרות…

אנחנו ישנו בקמפינג בתוך הפארק אז אין לי המלצות על מקומות לינה...

תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • אסי ד
                אסי ד נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לשאלה

יש לנו 3 לילות מוזמנים בוואלי בתחילת אוגוסט (1-4/8).

לפי העדכון האחרון הפארק סגור למבקרים לפחות עד ה 29 ליולי. 

אנחנו עם קראוון כשהיוסמיטי אמור (היה) להיות הנקודה האחרונה לפני החזרת הקראוון בסן פרנסיסקו.

אשמח לרעיונות/הצעות למסלול חלופי.

אנחנו כרגע בחופי אורגון, בתוכנית הנוכחית שלנו להמשיך לקרייטר לייק, אגם טהו ויוסמיטי…

לאחר החזרת הקראוון בסן פרנסיסקו נעבור לרכב שכור ונמשיך כשבוע וחצי על קו החוף דרומה ללוס אנג’לס.

היינו בכיף מאריכים את השהות בחופי אורגון ואולי גם בטהו אבל אני רוצה להמתין עם היוסמיטי עד לפחות יום יומיים לפני ההגעה המתוכננת.. 

מה אתם אומרים?  

תודה,

אסי

• עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אני מניח לפי התאריכים שהשאלה עוד רלוונטית?

אם אתם רוצים לבקר בפארק סקויה וקינגס, כדאי לשנות את סדר הטיול:

סן פרנסיסקו ← מונטריי ← כביש 1 ← לוס אנג’לס ← פארק סקויה ← לאס וגאס

זה יחסוך לכם קצת נסיעות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון