בילבאו וחבל הבסקים
-
מתחילה לתכנן למאי 2019 ומגלה שלא פשוט למצוא מלון בבילבאו
היש מי שיכול להמליץ
שאלה נוספת כמה זמן מומלץ להקצות לטיול בחבל ארץ זה. אנחנו זוג גיל שלישי כך שטרקים הם בתכנית. רכב שכור כן.
תודה
-
הי,
ביבלאו חביבה, לטעמי יש את המוזיאון לא יותר.
אתם 100 ק”מ מסן סבסטיאן, לדעתי אחרי ביקור בבילבאו כדאי לנסוע לאזור
סן סבסטיאן.
הלינה בעיר יקרה, סביב סביר
בהצלחה,
מייק
-
ההודעה לא ברורה
כתבתם שאתם בגיל השלישי ולכן טרקים….הם בתוכנית (או שהכוונה לא בתוכנית)
האם את רוצה להתמקם בכל הלילות בבילבאו וממנה לנסוע ליעדים בחבל הבסקים?-ממש לא ממליצה לעשות את זה כך.
לחודש מאי 2019 זה לא שהמלונות תפוסים (לא בבילבאו או בכל מקום אחר) אלא שמלונות לא מסרו עדיין חדרים למנועי החיפוש ולכן זה “כאילו” מלא אבל זה מידע פיקטיבי- מוקדם מדי.
מה שאני הייתי עושה בודקת מלונות לאוקטובר 2018 ורואה מה מתאים לי (איפיון, מיקום, מחיר) ושומרת את הפרטים , ואחרי ינואר בודקת את הזמינות למאי 2019 של אותם מלונות ששמתי עליהם עין.
-
יונית תודה.
ברור שזו טעות פרודינית שמסרבת להכיר בעובדה שכבר לא הכל אפשרי. כולל טרקים.

ההדרכה בענין המלונות אאמץ ואפעל בהתאם.
אנחנו רוצים להשאר כ-5 ימים בבילבאו ואח”כ לשכור רכב ולטייל בארץ הבסקים.
-
טרם הייתי באיזור, אבל יש תכנון טיול לשם..
לא רשמתם כמה ימים לטיול בחבל הבאסקים, אבל 4-5 ימים לבילבאו עצמה נשמע כמו הרבה מדי.. כנראה שיום אחד יספיק לה.
ולכן, נשמע שההמלצה היא לקבוע את המרכז בסן סבסטיאן שהיא יותר מגוונת ויותר יפה, ולעשות משם טיולים לחבל עצמו (הספרדי והצרפתי).
-
5 ימים בבילבאו?????
נשמע לי (הרבה) יותר ממה שיש לעיר להציע.
יום -יום וחצי עם המוזיאון והשוק והפארק הירוק.
-
לוקחת את ההערות לתשומת לב. יש בבילבאו 2 מוזיאונים שבשסילנו מעניינים. יחד עם זה נקצר את השהות בהתאם לעצתכם
תודה
-
ממליצה לכם לעצור בדרך מבילבאו לסן סבסטיאן בעיירה גרניקה שהוותה את ניסוי הכלים של הגרמנים במלחמת העולם השניה. בה נמצא הציור המפורסם של פיקאסו באותו שם על קיר מוזאיקה באחד הרחובות המרכזיים וכן אתרים מעניינים נוספים כמו עץ אלון שלטענתם שרד את התופת.
לקראת הביקור כדאי לכם לקרוא את הספר גרניקה מאת דייב בולדינג
-
מציעה לך לקרוא סיכום טיול שלנו , לפני כ5 שנים.
לפחות מהודעה 34. לא חיבת לסיים כי ההמשך בפירנאים.
חיבת לציין שהתכנון שלנו התגלגל והשתנה ככל שהרביתי לקרוא ולהתייעץ כאן בפורום.
-
מיכל תודה על הטיפ הנפלא. מרתק וכבר רשום בתכנית.