תכנון טיול לאוסטריה
-
הייי
אנחנו זוג צעיר שמתכננים לטייל באוסטריה בין התאריכים 5/9/18-10/9/18 .
היינו רוצים לדעת כמה דברים ולהתייעץ מה כדי יותר .
האם כדי לרכוש חבילת נופש או לקנות טיסה בנפרד+להשכיר רכב בנפרד+מקומות לינה בנפרד(על סמך כמה זמן נשהה במקום)
-יש לנו התלבטות בהאם לנחות בוינה ומשם להמשיך לזלצבורג לטייל באזור, לאחר מכן להמשיך לאזור של אינסברוק וחזרה לוינה כל זה בזמן שיש לנו.
האפשרות השניה זה לנחות במינכן ומשם לסוע לזלצבורג לאחר מכן לאזור אינסברוק ומשם חזרה למינכן.כמובן בין לבין להגיע למקומות ואטרקציות.
ומפה בא השאלה לאיזה מקומות יש לנו כצעירים שאוהבים טבע להגיע ולהנות מנופים.
תודה לעוזרים

-
למי שרוצה לשהות בטבע, מוינה המרחק רב יותר לזלבורג או לטירול, ולכן עדיף מינכן.
רכישה עצמית של טיסה לינה רכב יותר זולה, הליכות במקומות יותר אטרקטיביים.
כדי לבדוק אטרקציות ומזלותים, תתחילו לקרוא בבלוגים באתר.
גם בבלוג שלי יש אוסטריה
-
5 ימים זה קצר מדי
-
לא כל כך ברור עניין התאריכים.. אם אתם נעולים בדיוק על התאריכים שהזכרת, מציע לך קודם כל לבדוק האם יש טיסות בתאריכים האלה. מדובר על תקופת החגים, ובכלל לא בטוח שתשיגו טיסות במחירים שפויים. כמו שכבר נאמר, להרכיב חבילה לבד זה כמעט תמיד יותר זול מאשר לקנות חבילת נופש מוכנה.
בנוסף, בחמישה ימים אי אפשר להספיק יותר מדי. מומלץ באמת לנחות במינכן ולבחור או את אזור זלצבורגלנד והאגמים, או את אזור טירול, ולעשות טיול כוכב.
-
תודה על עזרה , קראתי מהבלוג שלך הייתם המקומות מאוד יפים ,לקחתי משם כמה מקומות
ועוד שאלה על איזו חברת השכרה הייתם ממליצים ואיזה גודל רכב עדיף ? על סמך ניסיונך בנהיגה באזור ההרי .
-
כן אני יודע שהתאריכים הם לא אידיאלים וגם לא הרבה זמן אבל זה מה מתאפשר לנו … מבדיקה בנוגע לטיסות יש טיסות ישירות במחיר סביר .ההבדלים הם 100$ בין תאריכים שהם פחות עמוסים מבחינה תיירותית אז ככה שלא כזה נורא לי..
אנחנו לא סגורים עדיין איזה סגנון של טיול לעשות , השאלה שלי אם אני מגיע למלון/צימר מבלי הודעה מוקדמת בכדי לסגור לינה בספונטני , האם זה בעייתי מביחנתם או שזה אפשרי שם? או ממולץ לסגור אותם לפני ...
-
אם יש לכם 5 ימים מנחיתה (מינכן בלבד !) להמראה
תשתדלו לדאוג שהנחיתה תהיה בבוקר, וההמראה בערב
אחרת 5 ימים יהפכו ל4 או 3.5 ימי טיול.
שנית- בלוח הזמנים הקצר הזה או חבל זלצבורלנד או חבל טירול.
לא תוכלו להספיק את שניהם.
שלישית- לינה מחוץ לערים, לזוג בלי דרישות מיוחדות אפשר למצוא על הדרך . ברוב הכפרים והעיירות יש לוח אלקטרוני בכניסה ליישוב או ליד לשכת תיירות ,אם יש שם- ושם מסומנים מי שזמין ומי שתפוס (אדום), מתקשרים -והולכים לראות את החדר.
או על פי שלטים על החלונות,גדרות וכו zimmer frei (חדר פנוי לאירוח).
-
אורך טיול – לנו באופן אישי אין אפשרות לטיול ארוך, ובאוסטריה היה לנו 4 ימים מלאים, היה מדהים, נהננו, ראינו וטיילנו בנופים מרהיבים.
נכון, אפשר להיות שם גם כפול מזה ולהנות עוד, אבל אין סיבה לבאס מישהו שזה האופציה שלו.
טיול לזמן קצר – כיון שהטיול שלכם לזמן קצר, ממליצה לכם להחליט מראש איפה אתם מעוניינים לטייל, מה אתם רוצים לראות, ולפי זה לסגור / להכין רשימת מקומות לינה. בחרו עמק אחד גג שניים.
התעסקות בהחלפת מקומות לינה ומציאתם אורכת זמן, ולפעמים שווה עוד חצי שעת נסיעה בכל יום.
לפעמים סגירת לינה באינטרנט מוזילה מחירים לעומת שדופקים בדלת (מנסיון)
השכרת רכב – אפשר לנהוג בכל סוג רכב, תלוי בנוחות שלכם, אין צורך בג’יפ אם זה הכוונה.