לינה ליד שדה תעופה ג'נבה
-
שלום רב. אני ובעלי טסים לג’נבה בראשית ספטמבר ומשם מטיילים לאלפים הצרפתיים. אני מתלבטת בקשר ליום האחרון של הטיול. הטיסה חזרה יוצאת מנמל התעופה ב 7.00 בבוקר.
האם כדאי להגיע ערב קודם , להחזיר את הרכב ולישון במלון ליד שדה התעופה או שכדאי ללון בעיירה קרובה לג’נבה ולהחזיר את הרכב לפנות בוקר לשדה התעופה?
האם זה משנה אם המלון ליד שדה התעופה , הוא בצד השוויצרי או הצרפתי זאת בהנחה שאני יוצאת מהצד הצרפתי של הנמל? תודה על עזרתכם
-
אנחנו נשארנו במלון שקרוב לשדה התעופה ובבוקר נסענו להחזיר את הרכב בצד בו לקחנו (צרפתי)
-
מלונות בצד הצרפתי זולים משמעותית. יש מבחר של מלונות טובים.
יותר קל להחזיר את הרכב בערב שלפני הטיסה אבל למלונות בצד הצרפתי אין שאטל בשעות המוקדמות שבהן אתם צריכים להגיע לשדה. מבחינה כספית משתלם להשאר עם הרכב.
חשוב להבין איפה בדיוק הכניסה מצד הצרפתי ולא להחזיר בטעות לצד השוויצרי.
אפשר גם לישון באלפים ולקום מוקדם ולנסוע את הדרך בלילה. אם אתם בשאמוני מדובר בסהכ בנסיעה של קצת יותר משעה. נהיגה קלה בכביש נוח ולא קשה לנהוג בלילה.
מצד שני אם אתם בכפר נידח בהרים לא כדאי לצאת באמצע הלילה לשדה.
-
תודה רבה. יש לך המלצה למלון בצד הצרפתי לא רחוק משדה התעופה?
-
תבדקו את מלון איביס הוא בצד צרפתי,היה שאטל נוח מאוד.מקלים כרטיס נסיעה בעיר.החזרנו את הרכב בערב,טיילנו בעיר.מספר 10 עוצר בשדה תעופה וגם בפינת המלון.בבוקר עוד הספקנו לשתות קפה בלובי,יחד עם הנהג.
-
אנחנו לנו בלילה לפני הטיסה ב-Hotel Novotel Genève Aeroport France (בצד הצרפתי). היה זול, נוח ונקי. הנסיעה לשדה התעופה קצרה מאוד ופשוטה (למדתי אותה מראש היטב בעזרת google street). נכנסים דרך שביל הגישה, מגיעים לחניה, נכנסים לשדה התעופה הדי שומם בשעה מוקדמת ומשאירים את המפתח בתיבה ליד דוכן ההשכרה הרלוונטי.
-
תודה רבה התשובות עוזרות מאד
-
רק שימו לב אם אתם מגיעים עם הרכב בבקר לנקודת ההחזרה בצד הצרפתי. כדאי לצאת מוקדם ולקחת טווח בטחון אנחנו התברברנו כמעט חצי שעה באיזור השדה עד שהצלחנו למצוא את נקודת ההחזרה וזה עוד עם גוגל מפס.
-
אנחנו ישנו ליד השדה, בצד הצרפתי, זול משמעותית.
גם לנו הייתה טיסה ב7.
מלון 10 דקות מהשדה: Residhome Genève Prévessin Le Carré d'Or