סים לאיטליה
-
האם לקנות סים בארץ או שם?
מכיוון שישר אחרי הנחיתה אנחנו אוספים את הרכב, נצטרך אינטרנט ישר אחרי הנחיתה.
-
מבחינת מחיר – ללא ספק זול יותר לקנות סים באיטליה.
ניווט אפשר גם לבצע ללא אינטרנט (כלומר עד שמגיעים למקום שבו אפשר לקנות סים) באמצעות הורדת מפות ל Offline באפליקציית Google Maps
-
מנסיון שלי אני ממליץ על 019 יש להם קליטה טובה וגם מחירים נוחים
עושים הזמנה באינטרנט ואוספים בטרמינל 1 או 3
תהנו ..
-
שלום ניר,
לקנות בארץ זה חוסך זמן ועצבים, מניסיון, זה עולה 100 ש”ח יותר זול בחו”ל, אך גוזל בין שעה לשעה וחצי שם, בגלל שלא כל החניות עובדות עם סים חופשי.
קניתי לחו”ל 2 סימים של הוט מובייל עם 2 ג”ב כל אחד (רק ל-Waze), בעלות של 116 ₪ וזה אמור להספיק לי לשבועיים.
תומר
-
בשנה שעברה, מבירור בכמה חברות במילאנו, הסים הכי זול שיכולנו לקנות היה עולה 30 אירו. ממש לא מציאה.
-
תודה לכולם על התשובות
-
ניתן להשיג באיטליה סימים בזול אבל..קניתי סים של חברת וודפון בפרבר של מילאנו בסופר של הרשת IPER, לפני כשבועיים. עם 5 GB ו-500 דקות שיחה ב-16 אירו.
כמובן שההתעסקות גם גוזלת זמן.
בעניין ה-GPS אפשר להוריד מפות בארץ ולנווט OFFLINE.
-
בחודש שעבר קניתי בשדה ברומא סים tim תמורת 35 יורו שהתחיל לעבוד אחרי כשעה וחצי. מראש הכנתי לי אפליקציות אונליין סיגיק וזה עבד מצויין. 35 יורו נשמע יקר אבל כולל שיחות לישראל בחינם ושיחות מקומיות, וזה יתרון לעומת תוכניות ישראליות שהשיחות המקומיות יקרות מאד.
-
באיטליה ממש, אבל ממש לא זול.
כרגע הפתרון הכי סביר ונוח הוא הגלובל סים של פלאפון. היתרון בו הוא שמעבר לקלות השימוש, ליתרת הגלישה יש תוקף של 3 שנים, כך שהוא יכול לשמש אותך גם בטיולים הבאים:
https://www.pelephone.co.il/digitalsite/heb/abroad/global-si m/