מלון בוגאס: מראש או דקה90
-
שלום לכולם ותודה על העזרה (מראש!)
שמענו על מלונות 5* במחירים של רק כמה עשרות דולרים בוגאס, אך עכשיו כשאנחנו עומדים בפני סגירה אין מלון המדורג גבוה בבוקינג ועולה פחות מ-180-250 דולר ללילה.
חיפשנו בבוקינג, smarterVegas והוטלס.
נשהה במהלך אמצע ספטמבר.
האם כדאי לסגור תוך כדי הטיול ממש כמה ימים לפני ההגעה לעיר?
אנחנו מגיעים באמצע שבוע, כך שאמור להיות רגוע (?!) – אך השהייה תהיה עד יום ראשון, כלומר לתוך סוף השבוע.
המלצות?
-
כבר שנים רבות לא ראיתי מלון 5* במחיר של כמה עשרות דולרים בוגאס….
-
לשריין ומהר , עם ביטול חינם. תעקבו ואם אחכ יהיו מבצעים - תבטלו.
אנחנו גם נהיה בספטמבר, והמחירים גבוהים . יש שם לפחות 2 פסטיבלים גדולים שאני יודעת עליהם בתקופה הזאת אז זה גם גורם לביקוש חדרים.
-
הארה קטנה ,
שים לב שהמחיר של הלינה לא כולל בדר"כ חניה ושימוש חינם ב wifi, ועוד כל מיני מיסים של וגאס. אחרי שמחברים את הכל זה כבר לא יוצא דולרים בודדים…
תבדוק על מה אתה משלם בדיוק ואז תחליט
-
מלונות 5* ב50$ זה מיתוס של פעם. כבר לא קיים מזמן. וגם אם המחיר הנקוב הוא 50$, כשמוסיפים מיסים וריזורט פי זה מגיע ל-100$ בקלות.
ממליצה להרשם למועדונים של המלונות השונים, לפעמים יש להם דילים שלא מופיעים באתרי האינטרנט.
-
איזה מועדונים יש?
ראיתי את ה- Mlife ונרשמתי אליו דרך האתר של MGM.
מרבית האתרים של המלונות שמצאתי גם כן חלק מ-Mlife.
יש עוד משהו משמעותי שאני מפספס?
-
תבדוק ספציפית את ווין/אנקור ו-ונישן/פלאצו.
-
תבדוק ספציפית באתרי המלונות שמעניינים אותך. תחת offers יש מבצעים.
אנחנו הצלחנו לתפוס מבצע ב 4 ליולי (לרגל יום העצמאות האמריקאי ) במלון Wynn במחיר מעולה . צריך לעקוב ולעבוד בזה קצת...
אני ממליצה לך לבדוק את cosmopolitan , מלון חדש יחסית ומומלץ מאוד לחבר'ה צעירים מבחינת האווירה . לא זול אבל במיקום מעולה בסטריפ וראיתי שיש להם כמה מבצעים , כולל מבצע לילה חינם .
עוד אופציה -חושבת שמלון מונטה קרלו שופץ ונקרא עכשיו park MGM . זה לא מלון 5 כוכבים אבל במיקום טוב ומחודש והמחירים יחסית סבירים.
ועוד אופציה - על הסטריפ יש את מלון ג'וקי קלאב. מלון שהמיקום שלו מעולה אבל מעבר לזה הוא מלון מיושן יחסית . אם לא מפריע לכם ולא נעולים על מלון מודרני או 5 כוכבים אז תשקלו אותו בגלל המיקום שלו על הסטריפ.
אם אתם לא חייבים מלון על הסטריפ - יהיה קל יותר למצוא משהו לא יקר.
קחו בחשבון שלילות סופש תמיד יהיו יקרים יותר, ולפעמים בהרבה , ולכן אם אתם מתכננים לצאת מוגאס לסיבוב פארקים , תנסו לעשות זאת על סופש ולהימנע מלהיות בוגאס בסופש , שגם מאוד עמוס באופן כללי ופחות נעים.
לחילופין , לפצל לשני מלונות... בסטריפ ומחוץ לסטריפ... אם לא מבאס אתכם לעבור מלון.
בהצלחה
עדי
-
היי,
אנחנו היינו באמצע ספטמבר לפני כמה שנים, שני לילות באמצע שבוע –
לא הזמנו מראש (כי רצינו גמישות בטיול), חיפשנו ברגע האחרון משהו –
בתקציב לא גבוה (מבחינתנו סתם מוטל זה מספיק, הסתכלנו גם על מלונות)
אז –
לא מצאנו שום מלון (שום מלון – גם לא 5 כוכבים כמובן) בפחות מ-150 דולר ללילה – בסיס לפני מיסים (סכום שלא רצינו לשלם – לא אומרת שזה יקר פשוט לנו זה לא התאים לתקציב של הטיול)
כן מצאנו מוטל אחד מאד לא נעים במרחק הליכה מהסטריפ, שבמקרה היה בו חדר פנוי אחרון, הלכנו להסתובב בסטריפ וכשחזרנו (1 בלילה) גילינו המון חגבים בחדר!!
מייד ביקשנו לעבור חדר, לא היה חדר אחר לעבור אליו, נאלצנו באמצע הלילה להזמין מוטל במקום אחר בעיר (רחוק מהסטריפ באיזור שאין בו כלום) שהסכים לעשות לנו צ׳ק אין אפילו שעברו שעות הקבלה שלו, שם ישנו עוד לילה אחר כך (היה סביר ונקי אבל באיזור לא נעים וממש לא מרחק הליכה משום דבר)
נשמע שתהיו כמה לילות בעיר (מאמצע שבוע עד יום ראשון)
אנחנו הסתובבנו יום אחד בסטריפ ויום אחד עשינו קניות, לא חיפשנו להנות מהעיר או מהשירותים במלון – וגאס הייתה מבחינתנו לראות על מה כולם מדברים והצטיידות להמשך הטיול, ולא אטרקציה בפני עצמה.
בקיצור, במקומך ממממממש לא הייתי מחכה לרגע האחרון
אם אתם מחפשים מלון טוב – לא נראה לי שיהיו ניסים בנושא הזה.
אם אתם מחפשים סתם מקום לשים את הראש – יש מצב שגם את זה יהיה קשה למצוא ברגע האחרון (לפחות מהנסיון שלנו)
-
אני כל שנה בוגאס….
יש כאלו טובים וזולים כמו אקסקליבר ולוקסור אבל נמצאים טיפה בקצה המרוחק של הסטריפ ולמרכז ויש הליכה ( ממש בסבבה) של כ10 דקות.
המליצו לך על הונישן וכו’ , בתי מלון פצצה אבל מחיר אש….
הגעתי למסקנה שללון בפלמינגו זה הכי משתלם, המלון הכי ותיק בוגאס אבל ברמה של 4 כוכבים. נמצא ממש במרכז מול הסיזר, ליד פריז עם הקניון שלו (פלאנט הוליווד).
ניתן להזמין מהאתר שלהם אבל הכי טוב לטלפן ואז מקבלים לפעמים מחיר דרך הקזינו שזה יותר זול.
חניה היום עולה כסף אבל הודעתי בקבלה ולי לא לקחו.