ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פירנאים בספרד בסוף מאי

פורום אירופה
    2
    2
    663
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ירדן יבנה
      ירדן יבנה נערך לאחרונה על ידי

היי, יש לנו חופש בדיוק על השבוע האחרון של מאי ותחילת יוני וכמובן חשבנו על הפירנאים וסגרנו טיסה לברצלונה בין ה-27/5-04/04. קיבלתי הרבה המלצות על carres de foc אבל עכשיו שהסתכלתי (חוץ מ-JM blanc) נראה שרוב הבקתאות סגורות עד ה-1.6.

אז יש לי כמה שאלות -

1) האם יש למה להתקשר לבקתאות האחרות ולברר אם בכל זאת הן יכולות להיפתח, הרי מדובר בכמה ימים הבדל? או שאין טעם בכלל?

2) האם יש כמה טיולים שאפשר לעשות באזור הזה במשך יומיים שלושה עד ה-01.6 שהכל ייפתח? האם יש מסלול של כמה ימים שאפשר להרכיב (ראיתי שיש עוד בקתה ב-estaon שפתוחה אבל קשה לי להעריך כמה זה רחוק מ-espot) או רק מסלולי יום שאפשר לצאת מ-espot?

3) האם יש אזור אחר שכדאי לטייל בו בפירנאים שכן יותר פתוח בתקופה הזאת? אנחנו בעיקר מעוניינים בטיול של כמה ימים עם שינה בבקתאות ופחות בטיולי יום.  

המון תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נירית
        נירית נערך לאחרונה על ידי

פירנאים בספרד בסוף מאי

הי ירדן,

קודם כל מציעה לך לשאול גם בפורום שבילים באירופה.

חוץ מזה, תמיד אפשר לשאול. בחלק גדול מהבקתות יש חדר או חלל מסויים  שתמיד פתוח וניתן ללון בו, גם אם הבקתה סגורה. אבל צריך לברר בכל זאת לגבי המסלולים עצמם.

כמובן שאפשר לטייל בסוף מאי ולעשות מסלולים פתוחים.

refugi d'estaon נמצא בכפר estaon, כ35 ק"מ מאספוט. יש טיולים באזור, לא עשינו שם מסלולים ברגל, אבל אני יודעת שיש.

אפשר גם לטייל במקומות נמוכים יותר בעמק אראן, סביב vielha, . אם לנים שם אפשר גם להגיח לצרפת ולעשות את המסלול לאגם המקסים- lac d'oo

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון