מה עושים בג'קסון/גרנד טיטון?
-
היי
בתחילת הטיול בחודש ספטמבר יהיו לנו 2 לילות בג'קסון הול (לפני המשך לילוסטון ) כאשר את הערב הראשון נבלה בעיירה עצמה לאחר הגעה ברכב מסולט לייק סיטי.
מבקשת המלצות/הבהרות ליום השני :
האם אפשר למלא יום שלם בפארק טיטון ? וזאת בהנחה שאנחנו בעניין של מסלולים קצרים וקלילים בלבד, או תצפיות נוף שאפשר להגיע אליהן עם הרכב ?
ואשמח לשמוע איזה מסלולים כאלו / תצפיות יש שאתם ממליצים עליהם?
מה לגבי פעילויות אחרות / אטרקציות שהפארק מציע או בעיירה ג'קסון ? אשמח אם מישהו יוכל לחלוק רשמים/המלצות.
לציין שמופע הירי בכיכר העיר של ג'קסון לא מתקיים בתאריכים שלנו.
ראיתי שיש אפשרות לראפטינג על הסנייק ריבר .
האם מומלץ ? נהיה גם בהמשך בילוסטון וברוקיס הקנדיים ומתלבטים איפה לעשות ראפטינג כזה שיהיה קצר , קליל ורגוע יחסית עם ילדים.
מישהו עשה ראפטינג בג'קסון ??
ראיתי גם שיש מתחם בשם snow king mountain
שגורף המלצות ממשפחות.
יש בו פארק חבלים , רכבל ומגלשות הרים ועוד מתקנים לילדים דוגמת מבוך, טרמפולינות.
האם מישהו היה ?
האם יהיה לנו זמן לזה באחהצ של היום השני או שיום אחד יתמלא בקלות בפארק טיטון עצמו ?
תודה מראש למי שהגיע עד פה , היה שם ויכול להמליץ.
עדי
-
טטון ממלא יום שלם.
לגבי ג’קסון זאת עיירה מדליקה. ממליץ לכם להיכנס לבר one million dollar cowboy ממש צמוד לכיכר עם קרני הצבאים. זה בר שבו יושבים על אוכפים
במקום על כיסאות ויש הופעות מוזיקה ואווירה מדליקה. עוד אופציה שלא מניסיון אישי זה הבר תיאטרון Cat Ballou בו יש איזשהו מופע של המערב הפרוע. לנו
לא יצא כי היינו רק ערב אחד.
-
טיילנו שם לפני 3 שבועות, מפנה אותך לבלוג שכתבתי, ראה התאריכים 6+7/7/2018 לגבי מה שעשינו בפארק טיטון.
אם תהיינה שאלות נוספות, אשמח לענות.
העיירה ג’קסון הול חמודה מאד.
-
הכנסו למרכז המבקרים בכניסה לטיטון ותתייעצו עם הריינג'רים בזמן אמתתקבלו הצעות למסלולים שרלוונטים לזמן הביקור ולהרכב שלכם.
זו עצה שנכונה גם לילוסטון.
ג’קסון כאמור מגניבה. אם תרצו לאכול בדרך לטיטון – הכנסו לחוות
Heart Six Guest Ranch ב- MORAN. יש שם מסעדה טובה – וגם עיצוב מגניב של בקתת מועדון ציידים (לנו שם לילה פעם). -
תודהתודה רבה לכם על ההמלצות , וגם על הקישור לבלוג ( בדיוק בזמן )
-
עדי,
בין אם את מחליטה לעשות את הרפטינג בג’קסון ובין אם ברוקיס, תבדקי מראש עם החברות שמפעילות את הפעילות שהיא עדיין מתקיימת בסםטמבר.
כמו שכתבתי כאן, כשאנחנו עשינו רפטינג בג’סון באוגוסט, די הופתענו לגלות שמבחינתם זה כמעט סוף העונה.
-
ג'ניג'ני תודה ,
כמובן שאני מכירה את סיפור הטיול שלכם , ובכל זאת לא זכרתי שעשיתם ראפטינג…אז תודה שהזכרת.
האמת שכנראה לא זכרתי כי לא תכננתי ראפטינג בג'קסון וזה לא היה לי בתודעה , אבל פתאום חשבתי שברוקיס המים יהיו קפואים... אז אולי כן עדיף לעשות בג'קסון... ואני מבינה עכשיו מהסיפור שלך שגם בג'קסון המים היו קרים.
-
ג’קסון עיר מגניבה לאללה (“מערבית”/פנסית יחסית לכל האזור).
האטרקציה המרכזית בה היא הכיכר (והרחובות מסביב) וגלידת Moo’s.
גרנד טיטון ממלא בקלות יום שלם עם תצפיות נגישות ומסלול קצר.
אנחנו עשינו את Hidden Falls ואת Inspiration Point (זה אותו מסלול, ממש לא קשה), אבל הבנתי שסגרו אותם לאחרונה בגלל סדקים ופעילות גיאותרמית חריגה (עד כדי חשש שהקלדרה של ילוסטון תחווה התפרצות געשית). לאחר מכן, נסענו צפונה וטיפסנו עם הרכב עד לפסגה של Signal Mountain וזה בגדר חובה לטעמי (תצפית מרהיבה).
המלצה נוספת: להגיע ל-Jackson Lake Lodge לפני השקיעה ולאכול שם ארוחת ערב (לא יקר והנוף מדהים ואפשר גם לראות מרחוק בעלי חיים). לאחר מכן, לעצור ב-Ox Bow Bend ואז לחזור משם לג’קסון (נדמה לי שזה 40 דקות עד שעה נסיעה אבל יש כמות מטורפת של בעלי חיים בצידי הכביש).
-
היינו שם בחודש שעבר, כל המסלולים פתוחים.
-
תודה על ההמלצות ,
אכן ראיתי שהמסלולים האלו נסגרו ( fayerman , זה קרה ממש לאחרונה , אחרי שביקרתם בפארק ) ונכון לעכשיו אין עדכון מתי ייפתחו .
אני אמשיך לעקוב אבל גם אחפש חלופות.
שוב תודה
עדי