טיול עצמאי בניו אינגלנד
-
היי לכולם,
אני מתכננת טיול עצמאי (לבד) ברכב בניו אינגלנד 21 יום.
זה בעצם מסע שעיקרו נסיעה בטבע, כמובן עם עצירות רלוונטיות בדרך.
אני הייתי רוצה לשאול את עצת המנוסים, מה דעתכם, האם זו תוכנית לא שאפתנית מדי והאם היא ריאלית:1 – מ-JFK לניופורט
2 – מניו פורט לבוסטון
3-4 בוסטון
5 – מבוסטון לקמדן, מיין
6 – מקמדן עד הר וושינגטון
7 – מהר וושינגטון לברלינגטון
8 – ברלינגטון ומונפלייה
9 – מברלינגטון עד Chippewa Bay בדרך לקינגסטון
10 – מצי’פאווה ביי לניאגרה פולס (קנדה)
11 – ניאגרה פולס
12 – מניאגרה פולס לקורנינג
13 – מקורנינג לאלבני
14 – אלבני
15 – אלבני
17 – מאלבני דרך גרין מאונטנטס ומוהוק טרייל עד שלבורן
18-21– עמק ההדסון.
-
קשה לי לענות כי לא ציינת איפה את רוצה לטייל ומה את רוצה לראות ולעשות. ציינת רק נסיעות.
האם זה יותר מדי נסיעות? תעלי על מפה ותגלי לבד. אל תשכחי להיות ריאלית ולא אופטימית בזמני נסיעה.
האם נשאר מספיק זמן לטייל? זה מאד תלוי בך ובמה שאת רוצה לראות.
בבוסטון אפשר גם לבלות שבוע ושבועיים. אם לוקחים שייט לוויתנים זה חצי יום. אם הולכים להופעה זה כמה שעות, וכו’. אבל אפשר גם ביום אחד ללכת לאורך שביל החירות וזהו. בחירה אישית.
ועוד נקודה חשובה – מתי? לעונה (וגם לחגים וימי שבוע) השפעה לא מבוטלת
-
החלק עד הניאגרה צפוף מדי
החלק אחרי הניאגרה מרווח מדי.תרווחי את החלק הראשון (תוסיפי ימים בהרים הלבנים, בורמונט וכדאי גם באדירונדק בדרך לניאגרה) ותורידי מהחזרה לכוון ניו יורק (מספיק שם 5 ימים לכל היותר, ועדיף לנסוע דרך איתקה ולא דרך אלבני)
-
תודה על ההתייחסות. אני נוסעת בתחילת ספטמבר וחששתי שזה מסלול קשה מבחינת אורכו. אני מתכננת כך שיהיו ימי נסיעות יהיו בין שעתיים עד 5 שעות. זה מאפשר לי הפסקות במהלך היום. ולכן אני חושבת שזה סביר.
היות ואני לבד, אני לא מחפשת אטרקציות למשפחות ומעוניינת יותר בנופי טבע.
התכוונתי בשאלה בעיקר לאורך המסלול, אם זה לא שאפתני מדיי ונתת לי עוד כמה נקודות למחשבה.תודה.
-
בתכנון הטיול היה לי את מועד ההתחלה, מועד הסיום ובאמצע ביום ה- 11 אני חייבת להיות בניאגרה פולס. לכן אני לא חושבת שאני יכולה לרווח את החלק הראשון על חשבון השני.

מנגד, החלק השני הוא יותר נינוח מבחינת הנסיעות אחרי המסע המפרך של החלק הראשון ולכן פחות אינטנסיבי, וחשבתי שזה יקל עליי.
מקורנינג לאלבני אני מתכננת לעבור דרך אית’קה. זו שעה נסיעה.
האם מומלץ להישאר במשך כל היום ואף ללון? -
שלום
היות וחייבים ביום ה-11 ניאגרה ,אפשר לעשות מסלול כללי בסוג של עקלתון ולא מעגלי.
אפשר לנסות להציע במידה ויוסכם על ידך.
אגב מדוע אולבני 3 לילות?
מוני
-
רציתי יומיים מלאים באולבני והסביבה ולכן זה 3 לילות.
אני לא יודעת בדיוק למה הכוונה במסלול עקלתון, אבל אני גמישה לגמרי (חוץ מאשר היום ה- 11 שבו אני חייבת להיות ליד ניאגרה פולס) ואשמח לשמוע דעות והצעות.

-
מגיעים להר וושינגטון ולא מטיילים בהרים הלבנים???
לא כתבת מה את עושה בכול מקום אז קשה להגיב על השאר.
וטוב שהקדשת כמה ימים להדסון.
-
שוב שלום
אני אומנם רושם 4 ימים ראשונים כפי שאת רשמת, אבל מסייג את יום הנחיתה, בו מיד לאחר נחיתה נהג יחיד,ולא רק, לא מומלץ, ובלשון המעטה ,להרחיק כל כך?
ההצעה שלי לבדיקת היתכנות מצידך-
1-4 -כפי שרשמת
5 - הרטפורד קונטיקט(הבית של מארק טוויין, בית המימשל)>> ליצפילד קונטיקט >> 2 פארקי מדינה במערב קונטיקט
6- עמק ההדסון
7- המשך עמק ההדסון והגעה לפאתי הפוקונו מאונטיין
8- הגעה לאיתקה אגמי האצבע
9- איתקה וסביבתה(כולל ווטקינס גלן).
10- קורנינג>>לצ’וורט פארק>>הגעה בערב לניאגרה.
11- ניאגרה
12- הגעה לאדירונדאק כביש 28 לינה אולד פורג’
13- הגעה ללייק פלאסיד דרך לב האדירונדאק.
14-השלמות באדירונדאק(וויטפייס מאונטיין,אאוזאבל קאזם)>>מעבר לברלינגטון
15- מעגלי/כוכבי צפון וורמונט -ברלינגטון
16- הרים לבנים
17- הרים לבנים
18- הרים לבנים>>אגמים גדוולים ניו המפשיי>>מזרח וורמונט קווישי/וודסטוק
19- מזרח וורמונט>>דרום וורמונט>>בנינגטון ורמונט>>ויליאמסטאון(ברקשיירס)
20- נתיב מוהוק >>ברקשיירס לינה נוספת ויליאמסטאון צפון מערב מסצ’וסטס
21- ירידה במערב מסצ’וסטס>>מערב קונטיקט>>לינה אפשרית במערב קונטיקט
ובמיפוי מאוד כללי תוכלי לראות למה הכוונה עקלתון-
https://goo.gl/maps/LUV1RaiLJG12
למעשה בכל זאת מעין מעגלי שמתחיל מבוסטון
מוני
-
היי עודד,
יש המון מה לעשות בכל המקומות ולא רציתי לכתוב כאן מגילות, אלא להעביר מידע על עיקר החחש שלי, שהוא מרחקי הנסיעה הארוכים, שמא זו תוכנית קשה מדי.
כמו כן, תודה על ההתייחסות לגבי איזור עמק ההדסון, לא הייתי בטוחה שכמות הימים שהחלטתי להקדיש לאיזור היא סבירה לטיול ראשון בסביבה. -
מוני, תודה רבה!
מבחינת המקומות שהתכוונתי לעבור בהם, רובם הגדול נכללים במסלול שהבאת כאן. אקדיה פארק ובר הרבור לא כלולים כאן. אני תכננתי להגיע עד לשם, ולנסוע במסלול המעגלי, ועם זאת, היא ההצעה שלך מקצרת את האורך הנסיעות באופן משמעותי.
אעיין בהצעה לעומק.שוב תודה.
-
עוד אפשרות: תוכנית הטיול המקורית שלך לא כללה כמעט כלום מערבית לעמק ההאדסון למעט הניאגרה. הזכרת את קורנינג ואת צי’פאווה ביי, אבל אני פרשתי את האזכור כמשהו בדרך ולא כיעד. כמובן יתכן שאני טועה.
אז אפשר לא לעשות טיוך ארוך לניאגרה שכולל המון קילומטרז.
אפשר לעשות טיול מזרחי יותר שכולל את היעדים שמעניינים אותך יותר, כאשר ביום ה-11 טסים הלוך ושוב לניאגרה מבוסטון, עם או בלי לינת לילה.
אני רואה טיסות של ג’ט בלי במחיר שמתחיל ב-50 דולר לכיוון. כלומר 100 דולר הלוך ושב. לא סכום עתק.
לא צריך להחזיר לשכור שוב רכב, בלי דמי החזר ובלי כלום. ליום אחד משאירים את הרכב חונה בשדה, אולי אפילו עם המזוודה העיקרית בפנים (טסים בלי מזוודה).
או אם רוצים, כן מחזירים את הרכב, ומחברים את הטיסה לביקור בבוסטון בלי רכב. ביום/יומיים של הטיסה לניאגרה אפשר להשאיר את המזוודה במלון בשמירת חפצים. לרוב לא צריכה להיות בעיה עם זה.
עכשיו כל שנותר הוא לתכנן טיול מזרחי כך שבסביבות יום 11 את בבוסטון.
-
תודה על הרעיון.
אשקול גם את זה.

-
אם מדובר על מרחקי/זמני נסיעה כמובן שזה אפשרי אבל דווקא בגלל שכמו
שכתבת יש הרבה מה לעשות בכול המקומות אני לא בטוח שיהיה לך מספיק
זמן בכול מקום כך שאם היית כותבת מה כלול בכול מקום (אולי את לא מעוניינת לעשות כול מה שיש) אז אפשר היה להתייחס האם זה אפשרי במסגרת הזמן.
לגבי עמק ההדסון לא סתם נתתי לך ציון לשבח וזה מכיוון שפה בפורום משום מה
בדרך כלל מתייחסים אליו כאזור בו עוברים ורואים משהו בדרך ולא כך. הוא
בהחלט ראוי לכמה ימים. קבלי כמה טיפים על עמק ההדסון מטיול שעשינו ב- 2012.
תחילת הטיול זה אזור ההדסון. מה שכתוב בשרשור זה לא כול מה שיש לעשות באזור אלא רק מה שאנחנו הספקנו לראות.
בדף שיפתח חפשי את השרשור של עודד.