4 מבוגרים: מיניואן או SUV ?
-
היי חברים, כבר שאלתי לפני כחודש ועזרתם לי מאוד.
מצאתי דיל סביר באלמו לקבוצה של Dodge caravan וכעת אני רואה באתר שלהם שיש גם SUV שהוא 5+2.
חשוב לנו שיהיה 7 מקומות בכדי שנוכל לקפל את השורה האחורית ולהרוויח בגז’ גדול ל-4 מזוודות, תיקים וציידנית.
יש למישהו המלצה האם עדיף את הקבוצה של ה-Dodge caravan או הקבוצה של ה- Chevrolet Tahoe 5+2 Pax ??
הבדל של +-170 ד’ ל-10 ימים.
אגב – אם מישהו יודע להגיד איזה רכבים כוללת כל אחת מהקבוצות השונות אשמח מאוד!
-
השברולט טאהו יותר יקר מהמיניואן. במיניואן הדלתות של הנוסעים חשמליות. אם תהיה לכם אפשרות לבחור (במגרשי אלמו יש אפשרות כזאת, לבחור אחד מתוך אלה שבמגרש, רכב מאותה הקטגוריה), אז לכו על קרייזלר טאון אנד קאונטרי, בו יש גם DVD מובנה. האיבזור יותר טוב מאשר בדודג’ גרנד קרוואן, למרות ששניהם חיצונית נראים אותו הדבר בדיוק).
אתה יכול להתרשם – באתר הבא, מהרכבים של אלמו ומהקטגוריות השונות:
-
שיקול אחר:
עד כמה שאני יודע לטאהו יש מאחור ספסל של שלושה מקומות, רחב ונוח. למיניואן יש מאחור שתי כורסאות בודדות.
אני לא יודע מה זה 4 מבוגרים. אם למשל מדובר על שני זוגות, וההנחה היא שיושבים בזוגות (כלומר בן הזוג של מי שנוהג יושב לידו), יתכן שספסל ארוך יכול להיות יותר נחמד משתי כורסאות מבודדות.
אם לעומת זאת מי שיושב מאחור הוא לא זוג (כי לא נוסעים זוגות, או כי יושבים מעורב) – אולי עדיפה הפרדה פיזית
-
למיניואן יש 2 מושבים קדימה, 2 באמצע ושלושה מאחוראלא אם מדובר בטויוטה סיאנה, בה יש שניים קדימה, שלושה באמצע ושלושה מאחור (יש גם קיה סדונה כזאת, אבל לא כל הדגמים באים עם שמונה מושבים, יש כאלה רק עם שבעה)
-
יש יתרונות לכל בחירה (בעיקר למיניואן) :
עלות – יתרון למיניואן
צריכת דלק – יתרון למיניואן , סדר גודל של 15-20 אחוז
מטען – במיניואן יש יותר נפח
נוחות נסיעה – לדעתי בSUV
אני אישית בעד הSUV , זה רכב שהרבה יותר קל לנהיגה , אתה רואה על הכביש יותר קדימה , וזה נחמד להתנסות בנהיגה בכלי כזה .
בקיצור הראש אומר מיניואן , הלב אומר SUV
-
קח בחשבון, שב- SUV, יש הרבה פחות מרום בבגז’. בטיול האחרון היו לנו גם וגם. הזמנו במקור SUV וזה היה הרבה פחות טוב ממה שחשבנו. כשיכולנו החלפנו למיניואן.