ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנגליה- התחלת תכנון לקראת קיץ 2019

פורום טיולי משפחות
    8
    15
    13052
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oi73
      oi73 נערך לאחרונה על ידי

ההחלטה אצלנו התקבלה. קיץ הבא ניסע לשבועיים לאנגליה.מגיעים ביום שישי.

חובבי מזג אוויר קריר, נופים קסומים, עיירות כיפיות וכמובן משלבים אטרקציות וקניות.

מתכננים ביולי 14 לילות ביולי.

4 לילות אחרונים יהיו בלונדון.

מתלבט איך לחלק את 10 הימים הראשונים

1. מתלבט אם לסגור מספר ימים בסנטר פארקס שרווד פורסט- לא היינו אף פעם בפארק נופש ומתלבט אולי הפעם, אם כן הצעתכם 3 לילות (שישי- שני) או שבוע?

2. הסתכלתי מעט, המרחק משרווד פורסט לטיולים בפיק דיסטריקט כשעה- שעה וקצת נסיעה, דעתכם?

3. התלבטות נוספת בין הפיק דיסטריקט ל אזור האגמים, דעתכם

4. פוסטים אחרונים כאן הלהיבו אותי על צפון ווילס.

כרגע אני חושב על 3 לילות בכפר נופש, 7 לילות צפון ווילס ו 4 לילות לונדון בסיום, אשמח להמלצותיכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

ההחלטה אצלנו התקבלה. קיץ הבא ניסע לשבועיים לאנגליה.מגיעים ביום שישי.

לפחות נכון לעכשיו הטיסות למנצ’סטר הן בימים שני וחמישי

חובבי מזג אוויר קריר, נופים קסומים, עיירות כיפיות וכמובן משלבים אטרקציות וקניות.

לפי ההעדפות האלה, ממליץ מאוד על צפון ויילס. הנופים הרבה יותר קסומים: גם ההרים יותר יפים, צפיפות אוכלוסיה נמוכה מאוד, עיירות חוף משגעות וכמות אטרקציות נכבדה. החיסרון של צפון ויילס זה ממוצע גבוה יותר של ימי גשם (לעומת הפיק).

מתכננים ביולי 14 לילות ביולי.

4 לילות אחרונים יהיו בלונדון.

מציע לחשוב על אפשרות לדחות את לונדון לביקור אחר שיוקדש רק או בעיקר לעיר הנפלאה הזו. את החלק העירוני בצפון אנגליה אפשר לנצל בליברפול או במנצ’סטר.

מתלבט איך לחלק את 10 הימים הראשונים

1. מתלבט אם לסגור מספר ימים בסנטר פארקס שרווד פורסט- לא היינו אף פעם בפארק נופש ומתלבט אולי הפעם, אם כן הצעתכם 3 לילות (שישי- שני) או שבוע?

2. הסתכלתי מעט, המרחק משרווד פורסט לטיולים בפיק דיסטריקט כשעה- שעה וקצת נסיעה, דעתכם?

המיקום של שרווד פורסט יאפשר לכם לשלב יעדים גם ביורקשייר וצפון-מזרח המידלנדס. יש שם המון אפשרויות.

3. התלבטות נוספת בין הפיק דיסטריקט ל אזור האגמים, דעתכם

את אזור האגמים אני מכיר רק מתיכנון שלא יצא לפועל. אבל מדגיש שאם רוצים גם לונדון בטיוןל הזה אז אזור האגמים רחוק מידי לכיוון צפון.

4. פוסטים אחרונים כאן הלהיבו אותי על צפון ווילס.

בהחלט יש ממה להתלהב מצפון ויילס!

כרגע אני חושב על 3 לילות בכפר נופש, 7 לילות צפון ווילס ו 4 לילות לונדון

מה שמפריע לי בתוכנית הזו זה שימי המעבר כוללים נסיעות ארוכות. שוב ממליץ בחום להעביר את הימים של לונדון לטובת הצפון. בסה”כ לונדון היא עיר נגישה שחוזרים אליה שוב בהמשך.

בסיום, אשמח להמלצותיכם.

• אוליב י
          אוליב י נערך לאחרונה על ידי

אנו מחובבי האי הבריטי, היינו הרבה פעמים ומעולם לא התאכזבנו. 

אז בעיני – בחירה מעולה. 

אם אתם בעניין צפון אנגליה – נכון לעכשיו טיסות למנצ’סטר כמו שכתב עמיחי רק בשני וחמישי. 

אפשר עם זאת לטוס ללונדון, ומשם טיסת פנים. זו אפשרות סבירה אם אין לכם אפשרות לטוס בחמישי. 

מצטרפת להמלצה על צפון ויילס, ומוסיפה המלצה על דרום ויילס. בדרום ויילס היינו 3 פעמים ועדיין לא מיצינו את האפשרויות. 

מצפון אנגליה ללונדון יש כמה שעות נסיעה טובות – זה מבזבז לכם יום. אנו בדרך כלל מתכננים את הנסיעה כך שיש כמה עצירות מעניינות בדרך. איזור האגמים – כחמש שעות נסיעה [תלוי כמובן איפה באיזור האגמים ואיפה בלונדון] – זה בהחלט אפשרי, עשינו זאת אבל  רק לקחת בחשבון שזה לוקח לכם יום, רק המעבר. 

הייתי מורידה את הלילות בכפר הנופש לטובת ימים נוספים בלונדון. 4 ימים בלונדון זה ממש מעט גם למי שכבר היה בה, מציעה להקדיש לה יותר זמן. 

• oi73
            oi73 נערך לאחרונה על ידי

עמיחי ואוליב- תודה רבה על התשובות וההתייחסויות המפורטות. מכיוון שהתכנון הוא לנחות בלונדון אז שישי הוא אופציה מועדפת במבחינתי. כמו כן אני קורא בהנאה את סיכומי הטיול של שניכם .

תודה רבה.

• eladw
              eladw נערך לאחרונה על ידי

הי

אם אתה חושב על אזור האגמים אז אתה יכול לשקול את הסנטר פארק שקרוב לאזור האגמים. לשאלה כמה ימים בפארק נופש זה תלוי בך כי כל לילה בכפר נופש עולה יותר מלילה בלינה רגילה מחוץ ללונדון. אז אם אתם במהלך הימים גם נהנים מהמתקנים של הכפר נופש, אז זה מומלץ. אבל אם זה רק בשביל לישון, אז עדיף ללון במקום אחר ויותר זול.

אני חושב שאזור האגמים יותר יפה מהפיק דיסטריקט. בגלל שיש שם אגמים! בפיק דיסטריקט יש בעיקר גבעות. היתרון למשפחות בפיק דיסטריקט שיש שם את אלטון טאוור. אם אתם אוהבים פארקי שעשועים אז הוא פארק חובה.

אנחנו נסענו מלוטון לאשבורן בפיק דיסטריקט בנסיעה ביום אחד. ואת החזרה ללונדון עשינו ברכבת מליברפול. הרכבת עולה מאה פאונדים למשפחה אבל היא חוסכת יום מעבר.

אם אתה מעוניין. יש לי סיכום טיול משנה הקודמת.

• Mayama
                Mayama נערך לאחרונה על ידי

• Mayama
                  Mayama נערך לאחרונה על ידי

הי, אני לא התחלתי את השירשור אבל מתכננת טיול דומה בשנה הבאה.

אשמח בבקשה גם לקבל את סיכום הטיול שלך

תודה רבה

• oi73
                    oi73 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה.

אשמח לקבל סיכום טיול

• eladw
                      eladw נערך לאחרונה על ידי

דרך אגב. בשנה הקודמת שמתי לב שסנטר פארקס מתנהלת כמו חברת תעופה. ככל שמתקרב הקיץ, המחיר עולה. אז אם אתם נעולים על סנטר פארקס, עדיף שתזמינו כמה שיותר מוקדם.

• oi73
                        oi73 נערך לאחרונה על ידי

תודה אלעד.

• Tal1968
                          Tal1968 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו כעת בטיול בצפון ווילס ואזור האגמים. בגלל אילוצי תאריכים בחרנו לטוס ללוטון.  ישנו לילה בשדה ולמחרת יצאנו לדרך. יש מה לראות בדרך. לא הרגשנו בזבוז יום. להפך. היינו 4 לילות בצפון ווילס.יש המון מה לעשות ונופים משגעים.  משם המשכנו לצפון לאגמים. נסיעה של שעתיים וחצי.   כעת ישנים בוונדרמיר.  מקסים פה. עוד כמה ימים נשוב בטיסה ממנצסטר.  אנחנו ויתרנו על לונדון. גם בשנה שעברה היינו באנגליה- אזור קורנוול ופיק דיסטריקט וגם אז לא נכנסנו ללונדון. תמיד אפשר להגיע אליה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • oi73
                            oi73 נערך לאחרונה על ידי

מקסים!

מכיוון שאנו כן נרצה לשלב את לונדון. התכנון שלנו יהיה ככל הנראה:

נחיתה בלונדון בשישי.

נסיעה לכיוון שרווד סנטרפארק- 7 לילות- טיולים באזור+ באזור הפיק דיסטריקט.

3 לילות באזור צפון ווילס.

4 ליליות בלונדון.

• tsvia_fh
                              tsvia_fh נערך לאחרונה על ידי

תמונות יפות. 

ניראה שהנוף דרמטי ויפה יותר מאשר פיק דיסטריקט. 

למי שלא היה בטיול טבע באנגליה,  וכבר רגיל לנופים של אלפים, על אילו איזורים הייתם ממליצים? 

אני למשל התאכזבתי מנוף הגבעות של היער השחור. 

• עמיחי13
                                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מציע לכם להיכנס לגוגל תמונות ולחפש לפי המילה snowdonia. טובה תמונה אחת מ1000 מילים שיכתבו כאן

לדעתי היתרון של הנוף בצפון ויילס זה הגיוון, וגם השילוב עם הנופים של חופי ים יפים. יתרון נוסף זה שצפיפות האוכלוסיה נמוכה מאוד ויש אזורים שלמים טבעיים בלי התערבות של האדם. ההרים לא גבוהים (בסביבות ק”מ אחד בגובה) אבל דרמטיים.

אני למשל התלהבתי מאוד מהנוף האלפיני באוסטריה אבל הפסקתי להתלהב אחרי יום כי העיין מתרגלת אבל מהנוף של צפון ויילס לא הפסקתי להתלהב…

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                • רונן_3715157
                                  רונן_3715157 נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל סיכום של הטיול שלך למייל [email protected] תודה

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון