טיול 3 שבועות בהודו ספטמבר אוקטובר
-
היי ,אני ובן זוגי קנינו כרטיסי טעסה להודו בין ה26 לספטמבר עד ה15 לאוקטובר.
רציתי להתייעץ לגבי מסלול האם זה הגיוני:מכייון שהייתי כבר בצפון באזורים מסויימים והוא עדיין לא אז ככה
נחיתה בדלהי שהייה של יומיים וביום השלישי טיסה למנאלי(קולו) שהייה של יומיים שלושה וירידה לרישיקש עוד כיומיים משם נמשיך לאמריצר ומשם טיסה לקרלה או בדרום הודו איפה שיש שדה תעופה ביקור בהאמפי קרלה וטמיל נדו וחזרה לדלהי (אם יישאר זמן לקפוץ לפושקר ומשם חזר לדלהי והביתה . האם ניתן בזמן קצוב של 3 שבועות וטיסות פנים …
או כדאי להתמקד רק בדרום . הבנתי שהצפון בתקופההזאת קצת גשום וכבישים חסומים.
תודה מראש.
-
אתם רצים מהר.ניראה כמו המירוץ למיליון.מדוע יומיים בדלהי עם הנחיתה? אם אתם מגיעים לפנות בוקר לדלהי אז יש טיסה יומית בשעה רבע לשבע בבוקר לקולו. אם לא יוצא באותו יום אז למחרת..
ממנאלי לרישיקש זאת נסיעה ארוכה ומתישה.ולא ניראה לי שיש טיסה מאמריצר לקרלה אולי יש דרך דלהי או מומבאי.אתם צריכים גם לבדוק את המרחקים בין לבין מכוון שזה יגזול מזמנכם.
-
אני הייתי שמחה לשמוע מסלול אלטרנטיבי שיכלול קצת ממנאלי וקצת מהדרום. האם אפשרי?
-
איפה היית בעבר? אני לא כ”כ אהבתי את מנאלי ולא הייתי טסה אליה במיוחד, בעיני הטבע שמסביב יותר מעניין מהעיר עצמה אבל זה יצריך יותר מיומיים- שלושה.
את רישיקש ואמריצר מאוד אהבתי, ותוכלו לנסוע בניהן ברכבת לילה מאוד נוחה (מהארידוואר, שגם מומלצת). בדרום לא הייתי כך שאין לי המלצות.