טיול ליפן
-
היי,
אני מתכנן טיול ירח דבש למזרח והיעד הראשון הוא יפן.
התכנון הוא לנובמבר 18,
יעד ראשון טוקיו
יעד שני קיוטו
ואם יתאפשר, אשמח לשמוע על עוד יעד מעניין ביפן.
סה״כ הטיול ביפן 9 ימים.
אשמח לקבל טיפים לגבי היעדים כנ״ל מלונות וכדומה ממי שכבר יצא לו להיות ביעדים הללו.
תודה מראש

-
טוקיו וקיוטו ערים מעניינות עם המון מוקדי עניין, בתשעה ימים אין טעם להוסיף יעד נוסף.
-
מזל טוב
ראשית אכן טוקיו וקיוטו יכולות למלא 9 ימים – לא יודעת לאן אתם ממשיכים אולי אפשר להמריא מיעד אחד ( נניח טוקיו ) ולחזור מאחר(נניח אוסקה) מה שחוסך את הדרך חזרה .
כמה טיפים
ישנו אתר מצוין JAPAN GUIDE שיש בו גם פורום וגם רעיונות למסלולים
לינה – חפשו באזורים של תחנות הרכבת – של קיוטו וליד קו מרכזי בטוקיו – אנחנו לנו במלון SUNROUTE PLAZA SHINJUKU אבל בטוקיו וקיוטו שפע מלונות
תבחרו לפי תקציב וביקורות ...
נובמבר זו כנראה תקופת השלכת – חפשו באתר שהיזכרתי – השלכת יפיפיה – ובמיוחד באזורי המקדשים בשילוב יפה עם הגנים- קחו בחשבון שאם יש שלכת זו גם תקופה עמוסה
בידקו אם יש ארועים /פסטיבלים בתקופה בה אתם מבקרים זה גם מענין
אם אתם בעניין טכנולוגיה – יש שני מתחמים חדשים בטוקיו
אחד באזור ODAIBA – של TEAMLAB ׁׁ
ויש באזור ש’ינג’וקו את VRZONE חפשו באתרים – וראו אם זה מעניין אתכם
ואחרון חביב – אם רציתם עוד יעד אז אולי פארק הקופים באזור נגנו – יש בעיירה – מקומות ארוח(ריוקאן) עם אונסנים טובים – יש כאלה עם “ אמבטיה “ פרטית במרפסת . זו חויה ייחודית
מזל טוב ותהנו !
-
היי יפית,
קודם כל תודה!
אפשר לקבל הגדרה של מהו קו מרכזי בטוקיו בבקשה?
אני האמת יושב עם המחשב פתוח וכמה אופציות, Google Maps פתוח ומכוון לכמה מלונות ישירות מנמל התעופה Narita International Airport.
רוב המלונות כשעה וקצת נסיעה ברכבת,
האם אני מחפש קרוב לקו מרכזי של הרכבת או אוטובוס?
דר״א, איכן אני קונה את ה Pass היומי/שבועי לרכבות ואוטובוסים?
סליחה על המון השאלות, כפי שהזכרתי יש כמה חלונות פתוחים אצלי עם Guides לטוקיו בנוסף ל Maps..
יש לי שלושה חודשים לתכנן אז לאט לאט נגיע ליעד

תודה!
-
למרות שלא הודית לי...
, אתה צריך לחפש מלון שקרוב לתחנת רכבת תחתית שמרכזת מספר קוים או לתחנה שמשלבת הכל (תחנות רכבת תחתית ורכבת עילית), כמו תחנת שינג'וקו למשל. בנוסף, אם אתה מבצע רק נסיעה מטוקיו לקיוטו, אתה לא זקוק לפאס, הוא לא ישתלם לך. אם אתה רוצה לוודא זאת, היכנס לאתר היפרדיה שמפרט עלויות של נסיעות. לגבי קיוטו, שם מומלץ ללון ליד תחנת הרכבת. -
שלום שוב
מחזקת את כל מה שכתבו לפני
לגבי נסיעות כאמור בטוקיו עצמה כמובן שרכבת תחתית או שימוש בקו הימנוטה ששייך ל JR .
בקיוטו – תחתית ואוטובוסים- באזור תחנת הרכבת של קיוטו – עובר גם קו תחתית וגם המון אוטובוסים וכמובן קל להגיע לטוקיו ולנארה אם תרצו .
בתוך טוקיו וגם באוטובוסים מרכזיים בקיוטו אפשר להשתמש בכרטיס “ רב קו “ נטען – הוא מכונה PASMO או SUICA ועוד שמות תלוי איפה קניתם ואת זה קונים וטוענים ביפן במכונות בתחנת הרכבת – תקרא באתרים שהומלצו למעלה
לא צריך JR פאס לנסיעה רק בין טוקיו לקיוטו זה לא משתלם… וחשבון כאמור כפי שכתבו לפני ניתן לעשות באתר HYPERDIA
לדעתי אזור שינג’וקו – נחמד – המון מסעדות -קניונים- תנועה – המון קוים עוברים – אבל זה כמובן תלוי גם בתקציב שלכם