ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד פיליפינים סינגפור וסרי לקנה שאלות בסיסיות..

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    25289
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ron576
      Ron576 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים אני ועוד חבר מתכננים טיול אחרי צבא ורצינו לברר כמה פרטים.

כרגע בגדול ככה הטיול אמור להראות

סגרנו כרטיס לדצמבר לתאילנד כיוון אחד בדצמבר.

חודש תאילנד

חודש וחצי פיליפינים 

סינגפור כמה ימים 4-5(אני יודע שזה יעד יקר יש אצל מי לישון blush)

סרי לנקה חודש..

האופי של הטיול שאנחנו מחפשים הוא בעיקר מנוחה בטן גב קצת בעיקר להתחלה.

פה ושם מסיבות, לראות מקומות חדשים תרבויות שונות וחדשות צלילות חופים קצת גלישה, טרקים פחות מדבר אלינו, טיולים כאלה של יום של אין בעיה נשמע מעניין (אבל לסיים את היום בהוסטל או המלון שלנו עדיף).

האמת השאלות הגדולות שלנו הן כאלה:

קודם כל לשמוע את דעתכם על המסלול והזמנים בכל יעד בעיקר על פיליפינים אם זה לא יותר מידי.?

מה עושים בטיול כזה עם אוכל?? מה כל יום אוכלים בחוץ smiley???

ויכוח ביני לבין חבר זה אם מזוודה או תיק..

דיי רצינו להיות ספונטנים אבל בגלל שבפיליפינים יש הגבלה להכנס בלי כרטיס יציאה קצת הרס לנו..

אנחנו בעיקר נחפש מקומות לזרוק בהם תתיק ולשים תראש בלילה לא מפריע לנו הוסטלים בינוניים.. עדיפות לחדרים פרטיים מוכנים לשלם קצת יותר למקלחת משלנו גם.. כמה נראה לכם אמור לעלות טיול כזה בערכה כללית של לינה אוכל אטרקציות ונסיעות..?

גם תשובות חלקיות התקבלו בברכה.. תודה רבה ושרק נטייל.!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מרונה
        מרונה נערך לאחרונה על ידי

שאלת הרבה שאלות ואנסה לענות על חלק:

לגבי אוכל- כנראה שכן,, אוכלים בחוץ, אלא אם כן אתם גרים כמה ימים במקום עם מטבח מקרר וכלים ויש לכם זמן לעשות קניות לעצמכם ולבשל. יש אכסניות כאלה. (אין לי שמות ספציפים. לא נתקלתי בזה במזרח אלא ביעדים אחרים אבל אני בטוחה שיש).

אם אתם רוצים רק להסתלבט ולגלוש, התחושה שלי שמשך הנסיעה שלכם ארוך מדי. 

למשל סרי לנקה- טיילתי- ממש טיילתי- עם המשפחה שבועיים. ראינו את האתרים החשובים, זה כלל הרבה נסיעות.  לא היינו באתרי גלישה, אבל אם זה מה שאתם מחפשים תעשו את החשבון לבד.

תיק. בטח שתיק. שתוכלו לסחוב על הגב. או עם גלגלים.

לגבי הערכת תקציב אין לי שום דרך לענות לכם, זה תלוי גם באמצעי התחבורה- ל ומ סרי לנקה טסים… וזה מייקר. 

אני מציעה שתתחילו לחרוש פה באתר על פורומים, בלוגים, תלכו גם להרצאות של “למטייל”. ושתהיה נסיעה טובה.

• ורד789
          ורד789 נערך לאחרונה על ידי

סליחה שעונה באיחור ראיתי רק עכשיו… נוסעים עוד 9 ימים לסינגפור ל5 ימים מלאים ולדעתי היעד פחות מתאים לתרמילאים, הכל נורא נורא יקר!!! אנחנו נוסעים עם ילדים אז אופי הטיול הוא אחר אבל בגלל שהאיזור טרופי מאוד וקרוב לקו המשווה אי אפשר לטייל כמעט ברחובות ממה שהבנו, יש שם מקדשים יפים בחינם ומוזיאונים זולים, יש שם 3 חופים נחמדים אבל לא משהו ששווה הגעה לעומת הפיליפינים… אם יש לכם יותר תקציב יש שם פארקי מים ושעשועים וכדומה… מה שכן יש ממנו המון טיסות לסביבה (כל תאילנד, סבו, מנילה, סרי לנקה, אינדונזיה ושאר המדינות האלו..)

• Roi eco
            Roi eco נערך לאחרונה על ידי

אין בעיה לבקר בסינגפור בתקציב נמוך מאוד. בעיקר אם יש לכם איפה לישון.

אני מזמן עברתי למזוודה (או תיק של 25 או 32 ליטר אם זה לטיול קצר בסביבה). מזוודה הרבה יותר נח. בכל מקרה משאירים אותה במקום הלינה. זה בדיוק מה שתעשו עם תיק גדול.

קשה לענות לכם על עלויות – זה תלוי באופי הצריכה שלכם. 

• Ron576
              Ron576 נערך לאחרונה על ידי

בעיקרון כמו שבאמת אמרת, זה פשוט יוצא לנו על הדרך כתחנת מעבר לסרי לנקה אז אמרנו אם כבר אז למה לא, אבל כן ניקח את זה בחשבון שזה יעד יקר ונבדוק לפני מה ממולץ באמת לעשות שם בתקציב שלנו תודה Smile

• ramiav1
                ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

כאחד שהיה בסינגפור פעמיים , סינגפור יקרה מאוד בשהיה במלונות ובמוניות .

אוכל זול מאוד , צחבורה ציבורית זולה , אני לא זוכר שנפלנו ממחירי האטרקציות .

תבדוק באתר HOSTEL WORD , יש בסינגפור אכסניות במחירים שווים לכל נפש , בכלל סינגפור היא עיר\מדינה מעניינת מבחינה סוציולוגית , איך חיים במדינה המוגדרת כדיקטטורה נאורה .

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון