ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתר עם פעילות לסבתא בייביסיטר

פורום סקי וסנובורד
    4
    8
    8543
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yanivop
      yanivop נערך לאחרונה על ידי

שלום,

מחפש המלצה לאתר באיטליה שיהיה נוח וכיף גם לסבתא ששומרת על שני הצאצאים (בן ארבע ובן שנה).

בגדול הכוונה לטוס לסופש ארוך באיטליה עם איזי ג'ט או ריינאייר. אפשרי אתר לא גדול העיקר שלסבתא יהיה מה לעשות עם הילדים ואנחנו נקבל קצת שלג וכמה שעות גלישה.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל ע
        מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

פעוט בשנה לא בהכרח יהנה להסתובב בחוץ אם קר… ככה לפחות היה אצלנו כשהבן היה בן שנה. לכן כדאי שהפעילות לילדים תהיה בתוך המלון: בריכה וחדר משחקים. מקסימום לוקחים אותם איזה יום לטיול בגונדולה. הרבה מה לעשות מעבר לזה ברוב האתרים אין.

אם נוסעים לסופ”ש ארוך אז זה עלול להיות יותר בעייתי למצוא מקום לינה מתאים. שיקול נוסף שלדעתי רלבנטי בבחירת האתר הוא המרחק משדה התעופה.

מעולם לא הייתי שם, אבל אולי לינה באאוסטה וגלישה בפילה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • עופר21
          עופר21 נערך לאחרונה על ידי

אתם מקובעים על איטליה ? 

דווקא בדברים האלה עדיף אולי לשקול מזרח אירופה 

בנסקו ממש נחמדה גם למי שלא גולש 

ויש מצב שהכי יתאים לכם סוצ׳י שהיא יעד נופש לעשירי רוסיה ובטוח יהיה לסבתא של איפה להסתובב וגם לכם תהיה חופשה מוצלחת בזול 

עיירות סקי במיוחד במערב אירופה הם דיי ריקות מכל דבר שהוא לא סקי 

אם בכל זאת צריך 

אז המתאימה ביותר היא עיר הבירה של אנדורה שאת שמה שכחתי

יש שם מלא מה לעשות (מיזיאונים, מרחצאות, פארקים ומלאאא קניות) ויש אוטובוסים ממש טובים וקצרים לאתרי הסקי

באיטליה אין לי רעיון שיתאים 

• mandi a
            mandi a נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נסענו עם תינוקות ופעוטות (הגיל הצעיר ביותר שנסענו ביב חצי שנה). לעיתים עם סבתא אחת ולעיתים עם שתיים (תלוי אם היה לנו צאצא אחד או שניים).

הסידור הנוח ביותר עבורנו היה שאמוני ולשם טסנו ארבע פעמים. לנו, זה לא מפריע לגלוש באותו אתר מספר פעמים, עשינו זאת גם באנדורה כשהילדים גדלו (בתגובה הקודמת המליצו על אנדורה- נראה לי שהתכוונו לאנדורה לה וולה). היתרון של שאמוני- קרבה לשדה התעופה, עיר שיחסית יש בה חיים. אם יש מזג אוויר נעים אפשר להסתובב עם תינוק שלשבוש טוב בעגלה (אנחנו היינו בפברואר הילדים יצאו כל יום החוצה). כשהגדולה הייתה בת ארבע וחצי והקטן בן שנה וחצי, הם שיחקו בסנאו גרדן ולקנו לה קצת שעורים. היא גלשה בין הרגליים שלנו אחר הצהריים.  יש שם אפשרויות לטייל (יום אחד הם לקחו את הרכבת תיירים למעלה). נהגנו לקחת את טיסת הבוקר לג’נבה. בשתיים היינו כבר אוכלים צהריים אחרי צ’ק אין והשכרת ציוד. החיסרון של שאמוני שהיא יקרה יחסית. בכל מקרה אנחנו לא לקחנו מלונות עם בריכהוחגר משחקים, סבתות ספקו את סחורת השעשוע ובגדול וגם העיר עצמה. סתם לטייל ולהנות.

אנדורה לה וולה- אכן עיר רצינית, החיסרון הגדול בעיני זו הנסיעה הארוכה והלא פשוטה הן מברצלונה והן משדות תעופה אחרים. זו נסיעה ארוכה ומפותלת. היינו באנדורה ארבע פעמים (זה כבר לפעם אחרת כשהילדים יגדלו 🙂 ) והנסיעה מבחינתי זו תקלה. היתרון, יחסית יש שם שלג גם לקראת סוף העונה, החופשה זולה יותר, יש מלונות שמספקים שעשועים לילדים. התחזוקה של האתר טובה (אם כי הרכבלים שם פתוחים אז כשקר זה אפילו סיוט). אני לא הייתי בוחרת באנדורה לה וולה כי זה רחוק לסקי. הייתי לוקחת מלון עם בריכה וחדר משחקים. אבל תלוי מה מהטרה של הסבתא. האם היא באה כדי לבלות עם הילדים ולשמור עליהם או לטייל. יש שם עיירות חמודות כמו לה פס. קטנות מאוד, שאין בהן הרהנ מה לעשות אבל אפשר לצאת לטייל ברגל, לבנות איש שלג, לבלות בבריכה ובחדר המשחקים. אם זה מספיק לה ולבן הארבע זו אופציה.

סבתא הייתה איתנו בעיירות כמו שלדמינג (עם ילד בן שלוש ובת שש שכבר גלשה), אין שם יותר מידי מה לעשות אבל ממש הספיק להם. זו עיירה גדולה יחסית. יצאו לגן השעשועים בעיירה, היו בשלג בבריכה וכו’. בשלדמינג יש מלון שיש בו מגלשות מיים זו יכולה להיות אופציה.

היתרון, יותר זול משמוני ויחסית קרוב למינכן, בכל מקרה העירה עצמה נמוכה ואין נסיעה קשה מידי. התחזוק מצויין. החסרון, האתר ולא כדאי להיות שם במרץ.

עם ילד בן ארבע סבתא הייתה גם במדונה די קמפיליו כשבת השבע גלשה. היינו במלון עם בירכה. הם טיילו במדונה וכו’ ועלו להר לבנות איש שלג ולראות אותנו. במדונה בן הארבע גלש חצי יום עם קבוצת ילדים ישראלים וביביסיטר ישראלית בסקי סקול המקומיץ

בשלדינג ומדונה ההיינו עם קבוצות הגלישה של הישראלים אז היו במלון עוד ילדי גן. לפעמים סבתא הצטרפה קצת לקבוצת הילדים אבל זה ממש לא משמעותי, רוב הזמן הם היו לבד ובילו ביחד. בת של חברים הייתה עם הביביסיטר בחדר המשחקים ולא הייתה בעיה.

בגלל שתשע השנים האחרונות נסענו עם קבוצות ישראלים (הדרכה בעברית לילדים), היינו תמיד במלונות גדולים שהיו שם חדרי משחקים ובריכות. הילדים המקומיים שנשארים במלון מסתדרים מעולה וגם הישראלים הקטנים. 

בכל מקרה, ההמלצה שלי אם יש תקציב זו שאמוני. היא עונה על הצרכים של כולם (היינו שם עם בת שנה וחודשיים, בן חצי שנה ושלוש וחצי, שנה וחצי וארבע וחצי, שנתיים וחצי וחמש וחצי)

• yanivop

בפילה היינו לפני שנתיים

תודה על התגובה !

האמת שאהבנו, פילה מתאימה מבחינת מחיר ומיקום. אומנם האתר לא גדול, אבל מספיק לשלושה ימי גלישה.

אנחנו ישנו בפילה ושם ממש אין מה לעשות, באאוסטה לא ממש הסתובבנו אבל מההתרשמות שלי  נראה לי שאין לסבתא מה לעשות שם.

• yanivop

תודה על ההסבר המפורט

מחפש משהו בתקציב צנוע, שאמוני נשמע לי גבולי אבל אבדוק.

תודה

• yanivop

בבנסקו הייתי לפני 8 שנים ואני מבין שמאז התור לגונדולה רק מתארך laugh

ההתמקדות באיטליה היא בעיקר משיקולי תקציב, כיוון שיש מבחר טיסות זולות.

על סוצ'י לא חשבתי, אבדוק.

תודה

• עופר21
                    עופר21 נערך לאחרונה על ידי

עוד אפשרות נחמדה היא ללון באנסי, 40 דקות נסיעה מג’נבה טיסה זולה מאוד,

שם יש לסבתא המוןןןן מה לעשות.

אתם יכולים לנסוע מידי בוקר לאתרים של לה-קלוזה, אמנם 40 דקות לכיוון בערך, אבל לא ממש נורא. זה חסרון יחיד בחופשה שעל כל שאר הפרמטרים אתם יכולים לסמן וי ענק. 

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון