גרנד קניון, ברייס, זאיון
-
שלום רב,
אנו משפחה זוג + 3 מגיעים בספטמבר 2018 לאיזור.
אחרי יום כיפור 2018 מתכננים שלושה לילות 4 ימים באופן הבא:
- 20.9 מתכננים לצאת מוגאס לכיוון הגראנד קניון. לטייל מעט ולישון בtusayan
- 21.9 לצאת לכיוון פייג, לטייל באנטילופ, והאיזור. לינה בפייג.
- 22.9 יציאה לכיוון ברייס. טיול ברייס. לינה בין ברייס לזאיון.
- 23.9 זאיון וחזרה בערב לוגאס.
ככל הנראה היום הקשה ביותר והיעיל פחות הוא הראשון. נסיעה קשה. ישארו לנו רק 3-4 שעות לטייל.
האם יש נסיעות שניתן לבצע בחשיכה?
שעות האור הם בערך 6:15 עד 18:30
האם לא עדיף לותר על הגראנד קניון ולעשות ימים ארוכים יותר בזאיון, ברייס ופייג?
תודה מראש לעונים
-
לפי google maps הנסיעה מלאס וגאס לגרנד קניון היא ארבע שעות, על הזמן הזה יש להוסיף לפחות עוד עשרה אחוז במיוחד כשאתם עם ילדים קטנים. יש לפעמים גם פקקים בכניסה לגרנד קניון לכן לא נראה לי שתספיקו הרבה אם בכלל ביום הזה. אל יש לכם אפשרות הייתי מחלקת את הנסיעה ליומיים ולנה בדרך בקינגמן או מקום אחר לאורך הדרך.
קניון ברייס הוא קטן יחסית ואפשר להספיק אותו ביום אחד. זאיון יותר גדול אבל אפשר גם אותו לראות ביום אחד תלוי כמה מסלולים אתם מתכננים בו.
באזור פייג יש הרבה מה לעשות מעבר לאנטילופ קניון ושווה להיות בה לפחות שניים שלושה לילות במיוחד בהתחשב במרחקים שאתם נוסעים.
בקיצור אתם נוסעים הרבה ולא יהיה לכם כמעט זמן להנות מכל האטרקציות.
חלופה קרובה לגרנד קניון יכולה להיות נסיעה לskywalk בחלק המערבי שלו.
-
תודה על המענה המחיר.
הילדים שלנו גדולים יחסית.
ממה שקראתי על הסקיי ואק – יקר ולא כדאי.
זו היתה תוכנית המקור. סקיי ואק ולינה בקינגמן. אבל אז ראיתי שיש עוד הרבה מידיי נסיעה לפייג.
הבעיה שזה עוד חודש והמלונות מתמלאים.חייבים לסגור.
יש לנו רק 3 לילות. זה מצב קיים. בין יום כיפור לטיסה הלאה.
אם נוותר על הגראנד קניון – נוכל להיות 2 לילות בפייג ולילה אחד בין ברייס לזאיון.
האם עדיף?
-
אגב, תכננתי לצאת בשש בבוקר. להגיע לגראנד קניון בשתיים אחרי 2 עצירות. אחת לארוחת צהריים.
-
יום כזה שיוצאים עם משפחה בשש בבוקר נשמע כמו מועד לפורענות.
מה עם האפשרות לצאת ערב קודם ולישון כבר בסמוך לגרנד קניון או באמצע הדרך?
-
לדעתי בפרק זמן שהקצבת יש לך הרבה נסיעה ומעט טיול.
במקרה שלכם הייתי מוותר על הגראנד קניון (וכמו שהומלץ) משקיע את הזמן בפייג’.
הסקיי וואק כמו שכתבת – יקר ולדעתי לא מצדיק את המאמץ.
טיול שעשיתי לאזור יכול לתת קצת רעיונות.
עופר
-
דעתי המאוד אישית על הגרנד קניון- אם לא עושים בו הליכה , אפשר לוותר. הייתי בו בצעירותי והמקום ענק וקשה לבעלה אפילו בעיניים מהתצפיות בלבד. עם הילדים החלטנו לוותר עליו, כדי שיהיה לנו יותר זמן גם להרגיש מקומות ברגליים, כמו ירידה ברגל לברייס ע"פ רק תצפיות וכיוב.. מציע לכם גם לשקול לוותר עליו ולתת יותר זמן לשאר המקומות כדי שלא רק תגידו הייתם, אלא גם חוויתם.
נסיעה טובה!
-
שלום,
גם אנחנו נוסעים לאזור בספטמבר, אבל לפי המלצות רבות החלטנו לוותר על ZION. בארבעה הימים הראשונים אנו נוסעים לברייס תחילה עם אופציה לסיים אותו בשעות אחה״צ וללון במקום ומה שלא הספקנו לעשות מוקדם למחרת בבוקר. אחרי לילה בברייס אנו נוסעים לפייג לשני לילות שם עושים את אנטילופ, סכר גלן, אגם פאוול וסיבוב פרסת הסוס. לאחר הלילה השני יוצאים מוקדם בבוקר לגראנד ומתכננים את האוטובוס הכתום ומרכז המבקרים. הסיבוב של האוטובוס מוריד בנקודות תצפית מעניינות. בערב מגיעים לפלאגסטאף כולל ביקור בסדונה. אנחנו ממשיכים עוד 3 ימים באזור עד לסן דיאגו.
-
עוד כמה שאלות חשובות
בני כמה הילדים?
האם הם מנוסים בנסיעות ארוכות?
האם הם זורמים עם לו”ז צפוף שמתחיל מוקדם?
עוד הערה להערה הקודמת שלי – פארק ציון לא היה מהמרשימים שבילינו בהם. במיוחד בספטמבר – כבר לא יהיו הרבה מים.
מצד שני – יש בו שני מסלולים שנחשבים למרשימים במיוחד
the narrows -הליכה (קצת ארוכה) במים בקניון צר ויפה
angels landing – טיפוס לנקודת תצפית מרהיבה. לא מתאים לילדים קטנים ולבעלי פחד גבהים.
אם המסלולים הללו מתאימים לכם – נהדר.
אם לא – בעיני מה שיש לציון להציע נופל מחבריו הפארקים האחרים.
לגבי הגרנד קניון – מסכים לחלוטין על העובדה שהוא עלול לאכזב.
נקודת התצפית, יפה ככל שתהיה – היא קצרה ואם היא מלווה בנסיעה כל כך ארוכה זה עלול בהחלט לאכזב. אנחנו הוספנו ירידה של שליש גובה למטה וחזרנו למעלה. הליכה נהדרת אבל לא קלה.
אם לא מתכוונים לעשות את זה – הרי שגרנד קניון הוא מלכוד.. מאכזב ועם זאת קשה לוותר עליו. במקרה כזה – הskywalk יכול מאוד להתאים..
בנוסף – פייג’ שווה לפחות יומיים
יום אחד לפרסת הסוס וקניון אנטילוםפ
ועוד יום לאגם פאוול – עם סירה בנהיגה עצמית (לא זול – אבל חוויה שלא תישכח).
-
הדעות של חבריי הן אישיות וכן גם שלי.
אני מתמקד בתכנית שרשמתם. מצויין. אין בעייה. קחו רכב טוב. לא לחסוך עליו
7 מקומות לינקולן או שברולט
ולעניין ב 20.9 אתם חייבים לעצור בהובר דאם בדרך לגרנד קניון.
גם אני לא הכי התלהבתי מגרנד קניון , אבל זה כמו להיות בירושלים ולא להיכנס לכותל.
הבחירה בטוסיאן מצויינת (גרנד הוטל מלון נהדר ). תגיעו אחר הצהריים תתמקמו וסעו לסיור ראשוני לקניון לחזות בשקיעה.
למחרת 21.9 הייתי נכנס שוב לקניון , חוזה בסרט לוקח שאטל ל 3 – 2 נק תצפית
ונוסע לפייג. מוותר על האנטילופ אבל חובה חובה חובה להיכנס לפרסת הסוס 6 ק”מ לפני פייג. מהנייה יש ללכת 1 ק”מ לכל כוון.
אתם תגיעו לשם לפנות ערב ומומלץ !!! להישאר לשקיעה.
המקום הכי מרשים בגרנד קניון חובה.!!!
תלונו בפייג.
למלרת בבוקר 22.9 תעשו שייט בסירת מנוע באגם פאוול ותראו את כל המפרצים הנהדרים. הכניסה למרינה בכביש הפונה ימינה מיד אחרי הסכר כשיורדים מפייג.
לאחר השייט סעו כמו שתכננתם לברייס קניון ובסיומו תעשו גם סיבוב טרקטרונים
ותדרימו לכוון פארק ציון עם לינה בדרך ( אפשר גם בקנאב , מסעדה טובה ) לקראת ההמשך של מחר.
למחרת 23.9 תיכנסו לציון ממזרח בכסיש 9. דרך ענקית עפ פיתולים מסוכניפ ( זהירות) תחווו את פאקר ציון המהמם לדעתי ותצאו ביציאה הדרומית ללאס וגאס.
לדעתי אחלה תכנית בחרתם. תהנו . לא לחסוך על הרכב !!
-
אני ויתרתי על הגראד קניון ודווקא נשארתי לילה בברייס כאשר קמים מוקדם בבוקר עם הזריחה לראות את הנוף.
מבחינת נסיעה בחשיכה זה תלוי בכם ובנהיגה שלכם, עקרונית זה אפשרי במיוחד כשנוסעים כבר חזרה לכיוון וגאס. אם אני זוכר נכון רוב הכבישים באיזור לא מוארים בפנסים.
-
לתגובה מס’ 8 – מציעה לשקול שוב את הויתור שלכם על ציון בשביל הגרנד קניון.
-
איך הסקת שאמרתי שיש לוותר על פארק ציון עבור הגרנד קניון?

-
כפי שכתבתי בצורה ממש ברורה- התייחסתי לתגובה מספר 8.
-
צודק..
ככה זה כשקמים אפופים משינה ו 9 הופך ל 8.
שבת שלום
-
הי
המסלול שהצגת מאד לחוץ עם הרבה שעות נהיגה ופחות
זמן לטיול.
עם 3 ילדים מציעה כך:
20.9 נסיעה לפייג’ – פרסת הסוס
21.9 קניון אנטילופ ושייט עצמאי באגם פאוול. חוויה מדהימה ולא לשכוח
לקחת כמובן אבוב נגרר. ממליצה להזמין מהחברה הזאת.
אם זה לא מתאים אפשר גם לקחת שייט מאורגן של כמה שעות
22.9 יציאה מפייג’ לברייס – למסלול ושקיעה – לינה בברייס
23.9 זריחה בברייס, ארוחת בוקר ויציאה לפארק ציון למסלול ה Narrows
בערב חזרה לווגאס
אפשר כמובן ב 22 ללון בין ברייס לציון ולוותר על זריחה ב 23 ובמקום זאת לנסוע לציון ומשם לווגאס
-
מסכימה עם פוריה, וגם עם התגובה ל 8.
לא הייתי מורידה את פארק ציון , כן הייתי מורידה את הגרנד קניון .
רק הערה מניסיוני האישי בלבד .. לא הצלחנו להעיר את הילדים מספיק מוקדם אפילו לכניסה המוקדמת לדיסני אז אני בספק לגבי עניין הזריחה...ב 22 תנסו להתקדם לכיוון ציון במקום ללון בברייס ( שגם קשה יותר לשריין שם מקום לינה )
-
אם אתם מתחילים בלאס ווגאס, הצעתי שעם ילדים עייפים הישארו לישון במלון בווגאס (המחירים זולים ) ותיהנו ממסעדות טובות ובערב עיברו במלונות השונים ושנו שנת לילה טבה לפני היציאה לסיור הקניונים.
ד.א. הייתי בהרבה קניונים ופארקים בארה’ב, הכי פחות אהבתי את הגראנד קניון. ליד אנטילופ קניון אל תחמיצו את ה- horse shoe
-
אם אתם מתחילים בלאס ווגאס, הצעתי שעם ילדים עייפים הישארו לישון במלון בווגאס (המחירים זולים ) ותיהנו ממסעדות טובות ובערב עיברו במלונות השונים ושנו שנת לילה טבה לפני היציאה לסיור הקניונים.
ד.א. הייתי בהרבה קניונים ופארקים בארה’ב, הכי פחות אהבתי את הגראנד קניון. ליד אנטילופ קניון אל תחמיצו את ה- horse shoe