ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לבאלי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    9
    13293
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום

אני בעלת דרכון זר ובקרוב אטוס לטייל ואתחיל בבאלי.. למישהו יש מושג אם אוכל לשהות שם 60 יום? אני יודעת שלמטיילים ממקומות אחרים בעולם יש אפשרות להאריך את השהות שלהם שם מ30 יום ל60 יום ורציתי לדעת אם אני יכולה גם ואיך.

אשמח למענה ועזרה תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ophir555
        ophir555 נערך לאחרונה על ידי

הארכת ויזה בדיוק כמו למטיילים אחרים, ניתן להאריך את הויזה ( לא לכל ארץ)

תיכנסי לאתר של אינדונזיה, הכל כתוב, הכי פשוט. עלות 35 דולר לחודש ועוד 35 להארכה של חודש נוסף

https://consular.embassyofindonesia.org/page/visaonarrival.h tml

חודשיים לבאלי נראה לי קצת יותר מדי, אלה אם את עוברת לאיים שונים ולא חסר. לחילופין אפשר לעבור לג’אוה במעבורת או לסומטרה בטיסה זולה

• ophir555

בנוגע לטיול לבאלי

23:07 18-08-2018 

לואיז הי

בכיף
          רק לידיעה את אמורה להגיב בשרשור הרגיל בפורום כי זו בדיוק מטרת הפורום, להפיץ את המידע לכולם. שימי לב שכל תשובה שאת פותחת יש בסוף אפשרות להגיב.

איזה אזרחות יש לך? שימי לב שהאפשרות לקבלת ויזה בשדה היא רק לרשימה של 61 המדינות המופיעות שם. אני רואה שהמחיר עלה ל 35 דולר ל 30 יום. כשאני הייתי זה היה 25 דולר.

לגבי הארכה, לא רשום אומנם, אבל בד"כ זה או בשדה התעופה עצמו, או במשרד בערים המרכזיות. בטוח שבבאלי יש. השדה בבאלי נקרא דנפסאר.

בכל מקרה מהרגע שיצאת מישראל (ביציאה חייבים להשתמש בדרכון הישראלי, מה לעשות), את חייבת לעבור ולהשתמש בדרכון הזר ולהציג רק אותו בכניסה לבאלי

את טסה לבד?

• ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

יש לי דרכון הולנדי והולנד רשומה שם אבל אני לא יודעת אם זה נחשב כי הרי נולדתי בארץ והדרכון הונפק פה? 

• Roi eco
              Roi eco נערך לאחרונה על ידי

אם הדרכון הוא דרכון הולנדי, אז הוא דרכון הולנדי.

• ophir555

אני מניח שבדרכון הזר כתוב שהדרכון הונפק בישראל. בדרך כלל זה לא משנה להם במשטרת הגבולות בנמל. תשאלי את חברה שלך

לפעמים יכולים למנוע כניסה אם יש שוטר קפדן, אבל זה דיי נדיר. כי הדרכון זר למרות שהוצא בישראל ובטח רשום שם גם שנולדת בישראל. 

הכי חשוב, אל תשכחי לעשות ביטוח בריאות חו"ל רצוי של חברה זרה!!! אחרת אם חלילה קורה משהו את בבעיה רצינית. חלק מהחברות ביטוח בארץ מחריגות את הפוליסה אם נכנסת למדינה שאין איתה יחסים. בטוח לגבי חילוץ והצלה.

דבר נוסף אם יש לך כרטיב אשראי בינלאומי מבנק ישראלי תודיעי לבנק שלא יחסמו אותו לחיובים באינדונזיה. כי המחשב של הבנק מזהה ביצוע פעולה בארץ שאין איתה יחסי סליקה לאשראי ובאופן אוטומטי חושב שזה טעות, או כרטיס שנגנב ולכן חוסם. כך היה לי פעם ראשונה והייתי צריך להתקשר מבאלי למחלקת הביטחון של הבנק. מאז לא חזר על עצמו

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

כן ביטוח כבר עשיתי, לגבי הדרכי תשלום אני עוד צריכה לברר מה אני עושה עם העניין.. כי אחרי באלי אני מתכננת להגיע למדינות כמו ניו זילנד, אוסטרליה והודו וכו שאיתם כן יש יחסים דיפלומטיים..

בכל מקרה אז אם אני רוצה להאריך את השהות בבאלי אני פשוט עושה זאת בנמל תעופה נכון? ואני עושה את זה במקום איך שאני נוחתת או רק כשיעברו 30 יום?

• ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

אגב איזה ביטוח אתה עשית לבאלי? וכמה זה עלה לך? כי יצרתי קשר עם החברת ביטוח שלי והבנתי שהם לא יכולים לשלם באותו רגע על מקרים בבאלי ואני צריכה לשלם במקום ורק אחכ הם מחזירים את הכסף.. מה היית ממליץ לעשות?

• ophir555

יש לך בטח פאספורט קארד…

יש חברות ביטוח זרות בארץ ( לויידס לדג’) למרות שיש סיכוי טוב שלא יסכימו או שידרשו סכום גבוה יחסית כי הבקשה מכאן מאוד חריגה והם לא ערוכים לטפל. אם לא, תפני לחברה בחו”ל. לא פשוט אבל אפשרי.

הדברים האלה נזילים ומשתנים ללא הרף. בזמנו עשיתי ביטוח “בכלל” והם לא היו מחריגים. מאז השתכללו וכן מחריגים. כפי שכתבתי לך הבעיה הכי גדולה במקרה של צורך בחילוץ ואיתור….ואז יכולה להיות בעיה. ולכן הכי טוב בחברה זרה 

את הארכה את בד”כ לא יכולה לעשות מיידית בנחיתה. בשביל זה ניתן להוציא מראש ויזה ל 60 יום אבל זו פרוצדורה אחרת ולא מיידית. מצריך למלא בקשה לשגרירות וכד’. בד”כ הארכה עושים בשבוע האחרון. חכי תראי אולי לא תרצי להאריך? אולי כן.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון