ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    שאלה לגבי מסלול למזרח

    פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1750
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shlomi_3904518
      Shlomi_3904518 נערך לאחרונה על ידי

      אהלן אני רוצה להגיע למזרח באזור אפריל אמצע אפריל אחרי 3 חודשים בניו זילנד ואוסטרליה. עכשיו אני מתכוון לטייל באזור ה6-9 חודשים במזרח ואני רוצה לעבור במדינות הבאות פיליפינים קמבודיה וייטנאם הודו נאפל בורמה לאוס סרי לנקה וצפון תאילנד כמובן שאם יהיה אפשרות מבחינת עונות להגיע ל טיואן. עכשיו קראתי הרבה על עונות ואני לא מצליח להבין איפה כדאי לי להתחיל אני מגיע באמצע אפריל. 

      על פי מה שקראתי. לאזור תאילנד והסביבה אפדר להגיע רוב השנה והבעיה שלי, בעיקר זה להתחיל בנאפל הודו ואז אולי להמשיך פשוט מנאפל לבורמה. 

      המשך להמלצות למסלול איפה לסיים מה כדאי להיות קודם ואיפה על פי עונות. אני מחפש לעשות טרקים בנאפל 

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

        זה 9 מדינות (לא כולל טייוואן) לאולי חצי שנה ואולי 9 חודשים… תצטרך לצמצם קצת ולהחליט מה באמת חשוב לך, אחרת זה יהיה הרבה ריצות, הרבה כסף על מעברים (במיוחד כשיש לך מדינות שמצריכות טיסות) ומעט לראות. 

        אם נפאל מאוד משמעותית מבחינתך, מקם אותה בהתאם לעונות הטובות בה, כי לטרקים בנפאל כדאי להגיע בעונה טובה (אוקטובר-נובמבר או מרץ-אפריל). חלק מהטרקים ארוכים, אז זו עוד סיבה לא לדחוס 9-10 מדינות בחצי שנה. 

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        ×