ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול טבע במיין והסביבה

פורום צפון אמריקה
    2
    3
    1357
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רועי שרייבר
      רועי שרייבר נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני נוסע לכנס בבדפורד (דרום מזרח מיין) באמצע יוני והייתי רוצה לעשות טיול רגלי של מספר ימים לאחר מכן (או לכל הפחות טיול טבע). חיפשתי קצת באינטרנט ויצאתי יותר מבולבל משנכנסתי (די מפתיע בהתחשב שתכננתי כבר כמה וכמה טיולים לחורים שונים ברחבי העולם). ממה שאני רואה יש שתי אפשרויות - אקדיה או מקטע משביל האפלצ'ים.

לגבי אקדיה, עד עכשיו כל מה שאני מצליח למצוא הם שבילים של כ-2ק"מ שזה די מגוכח... אבל התמונות מהממות וגם שמעתי כמה המלצות טובות על המקום.

האם למישהו יש המלצות עבור תרמילאי מנוסה? לאו דווקא בשני המקומות שציינתי, כל מקום באזור יתאים.

תהייה שנייה שעלתה היא לגבי תחבורה ציבורית. בנתיים נראה שיהיה קשה להתנייד הלוך וחזור. לדוגמה לאקדיה שעל המפה מרוחקת כ-150ק"מ ממיקום הכנס יקח כ-7 שעות להגיע באוטובוסים לפי מה שאני רואה. הרבה יותר מידי עבור המרחק הזה... ולמקומות אחרים כמו שביל האפלצ'ים בכלל לא ברור לי איך מגיעים בתחבורה ציבורית. אם למישהו יש עצות בנושא אשמח לשמוע.

תודה רבה לעוזרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טיול טבע במיין והסביבה

לא בטוח שיש תחבורה ציבורית במיין מחוץ לערים.  אני ממליץ על שכירת רכב.  ההמשך מניח שיש ברשותך רכב.

אני לא מכיר שבילי הליכה ארוכים במיין פרט לנתיב האפלאצ'ים.  קצהו הצפוני של נתיה האפלאצ'ים הוא במיין, ואפשר להתחיל לרדת ממנו דרומה (או לעשות כל מסלול אחר).  מיקום סוף (או תחילת) שביל האפאלאצ'ים הוא בהר Katahdin שנמצא ב- Baxter State Park במרכז מיין.

איזור אכדיה הוא יפה, ובכלל הטיול לאורך חופיה הסלעיים של מיין.  לא בטוח שיש שם מסלולי הליכה ארוכים.

אפשרות שלישית, שהיא מסובכת קצת יותר, אך בעלת ענין משלה היא לעשות טיול בצפונה של מיין.  רוב השטח שיך להתאחדות בעלי הקרקע, שנקראת North Maine Woods.  הכניסה לאיזור היא בתשלום ובתיאום איתם (הכבישים המובילילם לאיזור וממשיכים בתוכו הם שבילי עפר בבעלות פרטית).  בתמורה, מדובר בשטח שהוא wilderness.  אין כל שירותים הניתנים למי שמבקר שם.  כלומר, צריך להערך לטיול קמפינג עם המזון והמים הנדרשים עבורו.

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

אפשרות נוספת

לא חייבים לטייל במיין.  אתה יכול גם לנסוע להרים הלבנים בניו המפשייר ולטייל שם.  לדעתי גם לטיול הזה תזדקק לרכב.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון