מתלבטת לגבי OLYMPIC PARK
-
יוצאים בקייץ לקרוז לאלסקה. הקרוז יוצא מסיאטל. מתלבטת, האם שווה להגיע אחרי הקרוז לאולימפיק פארק? לכמה ימים במינימום כדאי? האם לישון בפורט אנג’לס וכמה לילות? האם יש מה לעשות באזור חוץ מטבע ונופים? (אנחנו לא חובבי אקסטרים)
בתמונות ובסירטונים זה נראה וואו!!! בעיקר החופים. האם זה באמת כזה וואו ואיך בהשוואה לשמורות טבע שיותר קל להגיע אליהן מסיאטל, כמו Mt. Rainier? או מפלים שנמצאים בסביבת סיאטל?
-
אולימפיק פארק זה בעיקרון טבע ונופים, יערות גשם, מפלים וחופים מקסימים. לא חייבים מסלולי אקסטרים ויש גם מסלולים קלים וקצרים שאפשר להנות בהם ממה שיש לפארק להציע.
הפארק ענק ומולץ לטייל בו לפחות 3 ימים.
היינו שם לפני חודש, לילה ראשון (מיד לאחר הטיסה מהארץ לסיאטל) ישנו בפורט אנג’לס וטיילנו למחרת בחלק של הפארק הקרוב לשם. בלילה השני ישנו ליד פורקס וטיילנו באזור החוף ובאזור הקרוב ולילה שלישי ישנו באברדין.
הר רנייר הוא גם פארק נפלא ומאד מאד אהבנו את המסלולים שבו, שמהם רואים נופים נפלאים ומפלים מדהימים.
ישנם גם המפלים לאורך נהר קולומביה, שבחלק מהם בקרנו ולחלקם לא הייתה גישה עקב סגירת הכביש לשיפוצים, אך לדעתי, פחות מומלץ משני הפארקים לעיל.
אין ספק שאם צריך לבחור רק אחד מהם, ההתלבטות קשה מאד.
-
תודה על התשובה המפורטת. האם להר רייניאר נסעתם ביום אחד מסיאטל או שלנתם במקום אחר?
-
לאחר שסיימנו את הטיול בפארק אולימפיק ונשארנו ללון בלילה באברדין, קמנו בבוקר ונסעו ישר להר רנייר (פרדייז), הגענו לקראת הצהריים והספקנו לטייל.
מפנה אותך לבלוג שכתבתי, המסלולים שעשינו יפים וקלים.
-
בקשר ל- Mount Rainierמה עדיף לנסוע לפארק ולחזור באותו יום או לישון במקום אחר ואם כן איפה כדאי? האם ניתן תמיד לטייל בפארק הזה בקייץ או שיכולה להיות בעיה עם מזג האוויר?
-
עדיף לישון לילה באזור. אנחנו ישנן ב – Ashford, יש שם כמה מקומות לינה לאורך הכביש הראשי.
עם מזג האויר תמיד יכולה להיות בעיה, אבל פחות בחלקים היותר נמוכים של ההר, היכן שנמצאים המסלולים היותר קלים.
-
ההתלבטות היא, בגלל שאם מגיעים מסיאטל, אפשר לבחור את יום הנסיעה לפארק, לפי מזג האוויר במקום, אבל אם מזמינים לינה מראש ליד הפארק, זה סיכון, שמזג האויר, בדיוק באותו יום לא יהיה טוב
-
אפשר להזמין לינה עם אפשרות ביטול עד 24 שעות לפני ההגעה ולבדוק תחזית מזג אויר 3 ימים לפני כן.
-
זו גם אפשרות. רק, שמניסיון, באזורים שמזג האויר הפכפך 3 ימים מראש, זה הרבה יותר מידי זמן. בכלל תחזיות זה דבר בעייתי. אם לא היינו יוצאים, כל פעם שיד תחזית לא טובה, לא היינו מטיילים בכלל