מעבר מקיוטו לטוקיו
-
היי
האם הגיוני שטיסה מקיוטו לטוקיו - הזמנה חצי שנה מראש - עולה הרבה פחות מרכבת?
אם הבנתי נכון, שדה התעופה הקרוב לקיוטו הוא FUKUOKA , שם יש גם תחנת רכבת לטוקיו... אם אכן כך המצב הטיסה עולה 44$
תודה מראש
לחיי הטיולים שבדרך
-
מעבר מקיוטו לטוקיולהוסיף למחיר המוזכר עוד מחיר הגעה לשדה ליד קיוטו ומחיר הנסיעה מהשדה לטוקיו העיר ועוד כנראה מחיר נוסף להטסת המטען (אלא אם יש לכם משם טיסת המשך) לעומת זאת רכבת מגיעה ממרכזה של עיר אחת למרכזה של העיר השניה. מבחינת זמן, זה ייצא פחות או יותר אותו משך זמן.
-
מעבר מקיוטו לטוקיואם כך , מבינה ש... הרבה יותר נוח ברכבת....
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!
-
מעבר מקיוטו לטוקיופוקוקה? לא לא, את לא בכיוון. באנלוגיה למדינת ישראל: אם טוקיו היא חיפה, קיוטו היא ת״א ופוקוקה היא אילת.
לקיוטו אין שדה תעופה. מי שמגיע לעיר בטיסה בדר״כ ינחת באחד משני השדות של העיר הסמוכה אוסקה - איטמי (ITM), השדה הראשי לטיסות פנימיות, או קנסאי (KIX), השדה הראשי לטיסות בינ״ל. הראשון קרוב יותר גאוגרפית לקיוטו, אבל עדיין מדובר בנסיעה של למעלה מ-45 דקות (ברכב, במסלול ישיר, בלי פקקים). מיותר לציין שנסיעה מאחד השדות של אוסקה עד ליעד בקיוטו היא יקרה מדי.
אי לכך, הדרך המומלצת ביותר להגיע מטוקיו לקיוטו היא הרכבת המהירה. נכון, היא לא זולה במיוחד... אבל היא מגיעה ממרכז עיר אחת לשניה במהירות ובנוחות.
-
מעבר מקיוטו לטוקיוהמון תודה על המדיע, עושה שכל
לחיי הנסיעות שבדרך