טיסות לקיץ 2019
-
היי,
אז גם אני מתחילה לתכנן את קיץ 2019

שנה שעברה היינו בהולנד והשנה באוסטריה. מחפשים יעד זול יותר לקיץ הבא.
הילדים יהיו בני 6.5 ו- 3.5 בקיץ הבא, קטנצ’יק לא חובב נסיעות ארוכות.
מעדיפים את איזור מערב אירופה בגלל שירותי רופאה מתקדמים יותר (בגלל זה רומניה נראה לי פחות רלוונטית כרגע). פתוחים להצעות לגבי יעדים, רוצים להזמין טיסות במחיר כמה שיותר טוב...
בינתיים חשבתי על צפון צ’כיה או איזור היער הבווארי. מתלבטת גם לגבי צפון גרמניה אבל לא בטוחה שזה לגמרי מתאים לגיל הילדים… (מעדיפים לא לעשות הרבה מעברים כל יום. אטרקציה אחת בה נוכל להיות כמה שעות זה אידיאלי כרגע, אולי עם איזה משהו קטן כמו אגם/פסטיבל/עיירה חביבה שאפשר לשלב לאחר מכן)
ראיתי המלצות לחפש טיסות עם חברת לוט לוורצלוב בפולין (כדי לטייל בצפון צ’כיה) וכרגע אני לא מוצאת טיסות ישירות לאוגוסט הבא. הכל עם קונקשיין. הגיוני שיוסיפו טיסות בהמשך?
מתלבטת אם לחכות לפתיחת הקווים של איזיג’ט או ריינאייר או אולי עדיף כבר להזמין טיסות עם אייר-גרמניה (סביב 200 יורו לכרטיס)?
אשמח לתובנות שלכם. -
יש בגרמניה אזור סביב Winterberg עם טיסה לדיסלדורף שעשוי להיות מתאים לכם.
הנופים לא מרשימים כמו באוזטריה או היער השחור אבל יש לא מעט פעילויות לילדים צעירים.
יש גם כפר נופש של רשת סנטר פארקס אם אתם בעניין ויודעת שיש עוד כפר נופש מושקע באזור אך שכחתי את שמו.
יש פה פוסט שעלה השבוע ומרכז המון מידע על האזור
-
תודה אפרת.
נראה לי שקראתי את הפוסט על איזור Winterberg והתרשמתי שהאתרים המעניינים די מפוזרים ומצריכים לא מעט נסיעות. אולי אני טועה, אנסה להסתכל קצת יותר באתר המקומי…
באופן כללי יש לי הרגשה שחברות התעופה הבינו שרבים מזמינים כרטיסי טיסה שנה מראש והעלו מחירים גם להזמנה כה מוקדמת.
-
הזמנת כרטיסי טיסה
תפרידי בין חברות סדירות וטיסות לואו קוסט.
בטיסות לואו קוסט-עדיין לא נפתחו דלפקי הכרטיסים.
בטיסות סדירות בשלב הנוכחי לשנה הבאה, המחירים הם פיקטיביים- אין שום סיבה לרכוש אותם כעת, הם רק על הנייר.
הערה לגבי חברת לוט, שטסתי איתה בעבר ומתוכננת שוב,
אם הטיסה היא ליעד וחזרה ממנו (מעגלי) אין בעיה להזמין טיסת קונקשיין דרך האתר.
אם הטיסה היא ליעד אחד והחזרה מיעד אחר -הזמנת הכרטיסים אך ורק דרך שירות הלקוחות שלהם.
לזכותם יצויין שירות לקוחות יעיל, ידידותי, באנגלית ,ובאמת הכי בסדר גמור מאלו שנתקלתי בהם.
לגבי יעדי טיול---- כל יעד כמעט שתבחרו בתנאי שמחיר הטיסה והלינה סבירים לכם, יוכל לתת מענה לגילאי הילדים- אם בוחרים יותר טבע על פארקי שעשועים,למשל.
הצעה נוספת-ארדנים בלגיה, על בסיס טיסות לבריסל או לדיסלדורף- יעד ידידותי לילדים וירוק.
-
בהצלחה ליאורה באיתור היעד הבא….
מתפרצת לשרשור בשאלה ליונית : מה כוונתך באמירה : “ בטיסות סדירות בשלב הנוכחי לשנה הבאה, המחירים הם פיקטיביים- אין שום סיבה לרכוש אותם כעת, הם רק על הנייר.”
אם כבר רכשתי כרטיסים בחברת טיסות סדירה ליולי הבא , יש מקום לחשש?
-
תמיד כשרוכשים כרטיס טיסה יש מקום לחשש

אנחנו כצרכנים שבויים של חברת התעופה.
את לא יכולה לשנות את העיתוי/יעד הטיסה (או בעלות קנס לא קטנה ,תלוי בתנאי רכישת הכרטיס)
חברת התעופה יכולה להזיז את עיתוי הטיסה,לשנות את תנאי הטיסה, לבטל את הטיסה בכלל…. או לקרוס כלכלית---- ואת בבעיה.
זה נכון לכל הטיסות בכל מקרה בכל עיתוי הזמנה.
אבל--- לגבי האמינות של הרכישה בעוד מועד- הרכישה של הכרטיס כמו כל רכישה אחרת.
הכוונה שלי מחירים פיקטיביים-זה שאלו אינם מחירי אמת, שבהכרח יהיו בפועל כאשר מישהו ינסה לבצע הזמנה בעתיד.
כמו שבמנועי חיפוש לינה , נניח בוקינג, יופיע לך היום שב(וינה -סתם דוגמה) בחודש אוגוסט 2019 יש 20 לינות זמינות מתוך 200--- ואת כצרכן נכנסת ללחץ שכבר כל המקומות הוזמנו--- אבל זו אינה הסיבה אלא שטרם פרסמו אותם.
אם רכשת כרטיס טיסה במחיר טוב בחברת תעופה טובה ואמינה- את יכולה לישון בשקט.
ממליצה בכל מקרה לבטח את הטיול בביטוח גרנטי (תוך 7 ימים מיום רכישת הכרטיסים) -אפקטיבי לטיולים בטווח זמן רחוק.
-
תודה יונית על צפירת ההרגעה , ביטחנו את הטיסה.
-
תודה יונית. אנחנו כבר שנתיים מזמינים את הטיסות סביב השנה מראש ורוכשים ביטול ביטול טיסה. שקלתי את בלגיה כיעד אבל מחירי הטיסות קצת יקרים עכשיו (כשטיילנו בהולנד טסנו לבריסל ב-200 דולר לכרטיס ועכשיו יקר משמעותית)...
אני מתלבטת אם לקנות כרטיסים לוינה ולנסות לבנות טיול באיזור, בלי להתרחק עד זלצברג. יש לך במקרה המלצות על איזור אוסטריה תחתית?
-
שלום. ותודה על המידע.
אפשר בבקשה מידע על ביטוח טיסה....לא ידעתי שקיים... גם מתכוונת לרכוש כרטיסים לקיץ הקרוב.
-
יש ביטוח של הפניקס שנקרא "טריפ גרנטי", צריך להזמין אותו תוך שבוע אחרי רכישת הכרטיסים. הם מבטיחים החזר של 80% מערך הכרטיס במקרה של ביטול מכל סיבה שלא תהיה (אם אני לא טועה עד 24 שעות לפני הטיסה).
אנחנו רכשנו אותו בשנתיים האחרונות מכיוון שהזמנו כרטיסים שנה מראש.
-
הי לגבי הטיסות מוורוצלב ,בדיוק התחלתי לתכנן היום את קיץ 2019 עם מחשבה לעשות את צפון צכיה ולהגיע דרך פולין. כרגע לפראג 225 דולר ודרך פולין 100 דולר. לוח הטיסות של לוט מסתיים ב 15 ליולי 2019 מאמינה שתוך חודש חודשיים יפתחו הטיסות עד ספטמבר לפחות. מנסיון הכרטיס מקס יעלה 120 דולר עדיין זול משמעותית. השנה טסנו עם לוט לצפון פולין טיסות מאוד נוחות, בעיתיות מעט בשעות (אבל בשביל חסכון כזה לדעתי שווה)
-
באלו ימים ושעות יש טיסות ישירות לורוצלב ביולי 2019?
אני רואה רק בשבת…. -
האמת?
לא נפלנו מהתלהבות מאוסטריה התחתית.
היא חסרה את החן של זלצבורגלנד, את העוצמה של טירול, את ההדר של וינה...ואני יכולה להמשיך בעוד סופרלטיבים לחבלים אחרים של אוסטריה.
היתרון שלה מבחינתי היה הכרטיס המקומי (שכיסה לנו לא מעט יעדים גם בוינה )
-
תודה עידית, עשית לי סדר. בחיפוש שלהם באתר ניתן להזין תאריכים עד 21 לאוגוסט אבל כנראה שבאמת רק חלק מהקווים פתוחים...
הכרטיס כולל גם מזוודה נכון? יש לך מושג כמה פעמים בשבוע יש טיסות לוורוצלב?
גם אני בהתחלה בדקתי לגבי טיסות לפראג אבל ברגע שמוסיפים גם מזוודה המחיר כבר מתקרב ל 300 דולר

-
תודה יונית, לא נשמע מפתה

השנה נסענו בעקבות המלצות שלך לאיזור ווילדר קייזר והיה מעולה. קיוויתי שאולי גם באוסטריה תחתית יהיה משהו דומה...
-
אם הוזכר פה היער הבווארי אז נירנברג זה קלאסי לנחיתה.
הטיסות כבר פתוחות והמחירים לטעמי אטרקטיביים. 200 יורו כולל מזוודה.
-
1000 הבדלים!
אני מספיק ישרה עם עצמי להגיד...”היה בסדר, כי היה חופש והיינו ביחד, והיו חוויות פה ושם… אבל לא וואוו” .
-
היי ליאורה,
אני ממליצה על טיול בצפון גרמניה, עם טיסות של חברת "גרמניה" להמבורג.
זה טיול כוכב קלאסי, עם מעט נסיעות והרבה מאד אטרקציות מקסימות לילדים.
תוכלי לקרוא בבלוג שלי על הטיול שלנו באיזור זה:
אורלי
-
אם כבר גרמניה – אני ממליץ על מרכז גרמניה. היתרון על פני צפון גרמניה הוא שמדובר באזור הררי (לא אלפים). גם כאן יש המון אטרקציות במרחקי נסיעה קצרים.
עוד יתרון הוא שיש כרטיסים אזוריים לאטרקציות בחינם (מקבלים ממקום הלינה) וזה גם מוזיל מאוד את הטיול.
-
תודה ג’מוס.
אני עדיין מנסה להבין קצת יותר לגבי היער הבווארי, עד כמה הכרטיס שמקבלים שם באמת שווה, האם מרחקי הנסיעת לא ארוכים מידי וכו’. קיוויתי שלקראת סוף הקיץ יהיו כמה סיפורי טיול של משפחות שטיילו באיזור אבל בינתיים לא מצאתי (מכירה סיכום אחד או שניים שפורסמו פה בפורום בשנים האחרונות).