פוקט כן או לא!!!!!
-
שלום לכולם אנחנו זוג בני 50 פעם שניה בתאילנד פעם קודמת היינו בצפון קוסומוי וקופנגן ובנגקוק. יצאתי מבוהלת ולא יודעת מה להחליט צריכה את עזרתכם
נוסעים ל9 ימים נטו לתאילנד סוף דצמבר תחילת ינואר אני יודעת שזה קצר אבל יש אילוצי עבודה לא ניתן להאריך חשבתי על פוקט וקו פי פי אבל קראתי דברים די נוראיים על פוקט שזה מקום ממוסחר ומגעיל וצפוף האם כדאי לוותר לגמרי על פוקט ובמקום ללכת לקרובי או קאו לאק במקום האם מבחינת האטרקציות גם במקומות אחרים אטרקציות דומות
חייבת להחליט אנא עזרו לי!!!.
-
כל תאילנד מתויירת.
בטח ובטח האיים הגדולים כמו פוקט וקוסמוי.
פוקט מקום נהדר למי שאוהב בילויים חיי לילה ברים מוסיקה חיה וקניונים יפים לקניות.
זה האי התוסס ביותר.
בדצמבר ינואר כל תאילנד תהיה מפוצצת מתיירים משום שזו העונה הכי טובה ומשום חגיגות הסילבסטר כריסטמס וכו'
-
הייתי מוותר על קופיפי ומחליף אותה בקראבי/ריילי ביץ'.
קופיפי ממוסחרת ויקרה להחריד ביחס לתמורה שמקבלים, זו דעתי.
בפוקט לא חייבים להתמקם בחוף פאטונג המרכזי ואז ניתן להנות משקט בשילוב עם אטרקציות ופינוקים.
-
נכון.
ריילי ביץ' עדיף מאשר קופיפי.
-
רוב הביקורות “המזעזעות” שקראת על פוקט מגיעות מאנשים שהיו ברחוב אחד בחוף אחד בפוקט ……
פוקט זה האי הכי גדול, עם הכי הרבה אפשרויות בידור, קניות, אטרקציות וטיולים
פוקט מדהימה ויש המון המון ממה לראות ולעשות בה.
החוף המרכזי נקרא פאטונג, שם ממוקמות גם כל הסוכנויות הישראליות, בית חבד ורחוב בנגלה שהוא הרחוב המושמץ של פוקט בו מרוכזים מועדונים, חלקם ממפוקפקים יותר חלקם פחות ……
אישית מצאתי שהכי נוח היה לי להתמקם בחוף פאטונג (אפילו כשהיינו עם הילדים) מהרבה סיבות. אפילו נהניתי לטייל ברחוב המושמץ בלילה, לא נכנסתי למועדונים ולא הלכתי לראות מופעי חשפנות אבל הרוב תוסס בלילה ויש בו כל מיני מופעי רחוב ופאבים ….
אני לא רואה איך זה שונה מקוסמוי ….
מי שמחפש בלאגן וגועל ימצא אותו בכל מקום מי שלא – יתרחק מזה.
בכל מקרה יש בפוקט עוד המון חופים, כאלו שממרוחקים יותר מהמרכז, יש חופים שקטים ויש רועשים יותר… פשוט צריך לבחור את החוף המתאים – פוקט מדהימה.
קראבי הוא גם יעד מעולה, נופים מדהימים ובהחלט רגוע יותר מפוקט – כמובן שזה בא לידי ביטוי גם בכמות אטרקציות וטיולים קטנה יותר, אפשרויות בילי וקניונים מועטים יותר ….
-
לא הייתי עם ילדים קטנים
אבל אהבתי את חוף פאטונג בפוקט
אתה יכול לבחור מה ומי ואיך וכמה
והיה כייף סתפ לטייל
מסכים בהחלט עם עמליה
-
אנו משפחה עם ילדים
והינו 5 ימים בפוקט והיה מקסים!!!!
לנו במלון אמרי, וכל יום יצאנו לאטרקציה אחרת,.
באמת הרחוב הראשי הינו סדום ועמורה ולעניות דעתי לא מתאים למשפחןת עם ילדים, אך אנו בכלל לא הסתובבנו שם. כל ערב נסענו לחבד לאכול ארוחת ערב והנסיעה לשם היתה הפעם היחידה שהילדים נחשפו לרחוב הראשי.
לחוף המרכזי של פוקט לא הגענו, נהננו מחופים אחרים מהממים ממש כמו בסרטים ,הגענו אליהם דרך השכרה של סירות דיג שהיו במזח של המלון שלקחו והחזירו אותנו.