המלצות לחופשת עובדים
-
הוטל עליי מטעם העבודה לארגן חופשה של שניים-שלושה לילות לכל העובדים (12 בסה”כ). בגלל שחלקם שומרי כשרות, אני מניח שיהיה לנו מסובך למצוא מסעדות כשרות בעיר אירופית, נכון? האם יש מלונות בערים נחמדות במזרח אירופה שיש בהן אוכל כשר? כאלה שמותאמים לקהל ישראלי? יש למישהו המלצה על מלון כזה (לא ממש חשוב לנו איפה, העיקר שיהיה מה לעשות בעיר ושהמלון יהיה כשר)?
ועוד רעיון שעלה לי בגלל הכתבה הזאת https://www.inn.co.il/News/News.aspx/379128 היא הפלגת נופש, כי כתוב שבהפלגות נופש של חברות ישראליות יש אוכל כשר. זה נראה לי נוח, כי ככה לא צריך למצוא מסעדות כשרות בכל יום, אלא הכול במקום אחד. השאלה היא האם נראה לכם שהפלגה כזאת מתאימה לחופשת עובדים? יהיה לנו שם מספיק מה לעשות או שאנשים עלולים להשתעמם על הספינה? בדקתי וראיתי שההפלגות הכי קצרות הן לקפריסין, זה נראה לכם כדאי? יש מה לראות שם כשיורדים לחוף?
-
אפשר לשקול את בודפשט
תקבלו תמורה נהדרת. עיר יפיפייה וכייפית.
מתאימה למטייל הדתי, להתמקם ברובע היהודי שהוא מרכזי,
אתרים עם זיקה ליהדות, מסעדות כשרות, מאפייה, מינימרקט וכיוצ”ב
בבית חב”ד ניתן לקבל במייל המלצות לינה. חשוב לברר מולם באיזה מלונות מוגשות ארוחה כשרה.
2 לילות בחו”ל זה ממש מעט (אם היעד לא ממש קרוב)
ימי הטיסות בהלוך והחזור הם לעיתים ימים קצרים, מסורבלים, מעייפים…
המינימום לדעתי 3-4 לילות. בעדיפות לארבעה.
ויש טיולים מאורגנים מותאמים למטייל הדתי… אם יתאים לכם..
דוגמא אחת ששלפתי מגוגל.
שייט כשר יכול להיות אפשרות נוחה, אבל יש אנשים רגישים שעלולים לחוש בחילות… מהטלטולים.
יהיה נחמד אם תשתף כאן רשמים
-
בודפשט.. תיכנס למדור טיפים בלוגים תימצא שפע חומר על מסעדות כשרות מלונות ואתרים.
-
-
אני ממליצה על טבליסי גיאורגיה,טיול גיפים.תפני לדור מדורון טרוול.
זול,קרוב,מסעדות כשרות בתי כנסת ובעיקר חוויה.
ממליצה לקרוא את הבלוג שלי על טיול גיפים פברואר 2017.
אם יכולתי לשחרר את העובדים שלי לשלושה ימים,זה מה שהייתי עושה.
-
בקפריסין יש מלון כשר,אני מניחה שאפשר לשלב גם שם טיול גיפים.
-
כמו שכתבו מעלי, בודפשט מאד מתאימה. יש בה שפע מסעדות כשרות, חנות מכולת כשרה ועוד.
בנוסף, אולי תשקול את אודסה, שלאחרונה מתפתחת מאד מבחינת קהילה יהודית ויש בה המון מסעדות ומלונות כשרים.
כאן יש לך רשימה מפורטת של המקומות הכשרים בבודפשט:
http://www.metaylimbkipa.com/kosher-restaurants-abroad/koshe r-restaurants-in-budapest/