ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

18 יום בתאילנד סינגפור

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1588
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Guy V_3834148
      Guy V_3834148 נערך לאחרונה על ידי

אני ובת הזוג שלי נוסעים לתאילנד מהתאריך 23/9-10/10.זאת פעם ראשונה בתאילנד.אנחנו נוחתים בבנגקוק ומאמין שנישאר שם לילה אחד ולמחרת נטוס לאיים בדרום.

איך הכי מומלץ לחלק את הזמן בין האיים העיקריים וכמובן לקחת בחשבון שנהיה לילה או שניים בסינגפור.

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ramiav1
        ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

לגבי תאילנד , כדאי לשאול בפורום תאילנד כאן באתר .

לגבי סינגפור , מכיוון שצריך לטוס לשם קחו בחשבון אובדן של זמן הטיסות בנוסף לשהיה בסינגפור , שדרך אגב המלונות בסינגפור יקרים מאוד .

וסתם הערת אגב , למה לא למצות את תאילנד , כולל צפון המדינה , שלדעתי מעניין יותר מהאיים במקום לרוץ לסינגפור , ואני מדבר כאחד שהיה פעמיים בסינגפור , שבוע + שבועיים .

• Guy V_3834148
          Guy V_3834148 נערך לאחרונה על ידי

שלום רמי,

את הצפון אני מאמין שאשאיר לפעם הבאה בתאילנד כשאסע ליותר זמן,המטרה של הנסיעה היא יותר לנוח ולנפוש באיים בדרום.

ידוע לי שיקר בסנגפור המקום הזה מאוד מסקרן אותי ותמיד אמרתי שבהזדמנות הראשונה בתאילנד אגיע לסינגפור.התכנון הוא לשהות סהכ יומיים בסינגפור ולספוג את העלויות.

• xfwind
            xfwind נערך לאחרונה על ידי

סינגפור = 4 ימים נטו מינימום, לדעתי (עם טעם לעוד)
            • ramiav1
              ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

כמו שכתבתי הייתי פעמיים בסינגפור , בתקופה שהבן שלי היה ברילוקיישן שם , ואחרי ששמעתי את הסיפורים שלו , התחלתי לקרוא על סינגפור .

ואכן זה פלא , איך שדיקטטור , לקח שטח שגודלו כגוש דן , ובנה שם עיר מדינה מצליחה , הטמיע אנשים מדתות שבמדינות אחרות רוצחים אחד את השני ושם הם גרים באותו בניין , ומצד שני מדיניות האפס סובלנות על כל הפרת קודים של המדינה , קנס של 500 דולר למי שלא מוריד את המים בשרותים הציבוריים , מלקות למי שמלכלך , ואיך שהגדירה המדריכה בטיול שלקחנו “בסינגפור אין סוחרי סמים בכלא , מוציאים אותם להורג בימי חמישי” , הטיול חובה של כיתות ב’ לכלא צ’אנגי , שיבינו מה זה כלא .

ואני יכול להמשיך , על הסוציולוגיה של סינגפור , אבל , את זה אתה לא רואה ביומיים , אלה בזמן שיטוט , נסיעה בתחבורה הציבורית . וכמו שכתבו מעלי לסינגפור צריך לפחות ארבע ימים + יומיים טיסה . לדעתי זה נגיסה גדולה מטיול קצר של 18 יום לתאילנד .

אבל בסוף ההחלטה היא שלך , ואני בטוח שתהנה , ככה או ככה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון