טיול באירופה לבד
-
חבר’ה לגבי ביטוח נסיעות- איזה הכי מומלץ (לנוסע עם בעיה רפואית ישנה מאוד)?
תודה.
-
מניסיון שלי – ביטוח נסיעות זה לא כמו גבינה לבנה בסופר. לכל אחד יש את התנאים שלו – מצב רפואי, רמת סיכון וכו. לא חושב שכדאי לקצר תהליכים כאן. תפנה למספר חברות ותבדוק את התנאים שכל אחת מהחברות נותנת לך. אתה יכול גם לחזור לכאן עם כמה אפשרויות שמתאימות לך כדי להתייעץ מה כדאי.
-
בהפניקס
ובכלל / מכבי
שואלים לגבי חצי שנה אחרונה
אם יש החמרה במצב רפואי או עניין רפואי חדש שצץ
אנחנו בד”כ מבטחים בכלל.. מטעם קופ”ח
לא ערכתי סקר
בשנה האחרונה היו שינויים בכל החברות בפוליסת בריאות חול
בפספורטכארד
יש יתרון שמקבלים מזומן או משלמים באמצעות הכרטיס שמקבלים, במידה וצץ אירוע רפואי או המזוודה לא הגיעה….
הבעיה שהם מטריחים סביב בעיות רפואיות במידה והיו.. ודורשים אישורים והתעסקות רבה..
-
דיברתי כרגע בטלפון רק עם כלל, ענה לי כרגיל בתחום המכירות נציג מאכער שלא היה מוכן לשלוח לי את הפוליסה וההסכם למייל טרם אצטרף, אז אמרתי לו אוקיי, לא תודה.
בגדול לפי אתרי האינטרנט של חברות הביטוח, ובחרתי בביטוחים הכי מקיפים שהיה ניתן באתרים המחירים הם כדלקמן:
כלל (כללית) - 52 ש"ח
הראל- 56 ש"ח
הפניקס-37 ש"ח
פאספורט קארד- 20 דולר
ההצעות הן עבור-5 ימים בפראג.
עכשיו השאלה היא איך אני מקבל מכל החברות את הפוליסה להסתכלות לפני שאני סוגר איתם...נראה כמשימה בלתי אפשרית.
-
בד”כ באתרי האינטרנט של כל חברת ביטוח אפשר לקרוא את הפוליסה.
לפי הסכומים שפירטת, אני בספק אם הפוליסה מורחבת וכוללת ספורט אתגרי.. במידה ורלבנטי.
אפשר להרחיב לבטח טלפון נייד / לפטופ..
זהו.. החלטת על היעד? לבסוף פראג 5 ימים? עיר אחת..
-
ביטחתי הכל חוץ מספורט אתגרי. אגב עניין הסלולר, מישהו מבקש הוכחה לאיזה סוג מכשיר יש לי? אני רוצה לבטח סלולר שאני אקנה בנתב”ג ולא את הנוכחי שלי.
כן קניתי ONE WAY לפראג, אם יזרום לי שם, כבר אמשיך לעוד מקום.
אבדוק אם יש את הפוליסה באתרים.
-
תשמור את חשבונית הקנייה של הטלפון.
אם ידוע לך איזה מכשיר אתה מתכוון להביא איתך/לרכוש לפני הנסיעה, תמסור לנציג את הדגם.לפעמים הם שואלים.
ובמידה וחלילה הטלפון אבד / נגנב, חייבים להגיש אישור על דיווח לתחנת משטרה.
ותדאג להאריך את הביטוח הרפואי במידת הצורך…
-
תודה רבה. כלומר אני יכול לבטח כל מכשיר שעולה בדעתי...אין בדיקה כלשהי של חברות הביטוח האם המכשיר באמת ברשותי.
-
אם אין לך כרטיס חזור, כדאי לבדוק מראש שאתה יכול להאריך את הפוליסה בזמן הטיול ואיך לעשות את זה מחו”ל – שים לב שאתה חייב לבצע את ההארכה לפני שהביטוח נגמר, כי ברגע שאין לך ביטוח (אפילו ליום) ואתה בחו”ל אף אחד לא יבטח אותך.
המספרים של המחירים שנתת פה לא אומרים כלום. לא ברור מה זה כולל מבחינת הרחבות, או האם אכן בעיה ישנה קיימת מכוסה בביטוח. כדאי לשבת ברצינות עם נציגים ולשאול יותר לעומק.
-
כן תודה, אשים תזכורת בנייד לכל מקרה, לחדש יום יומיים לפני במידת הצורך.
זה אכן לא ברור ונציגי המכירות של החברות גם לא מפשטים את זה כדי שזה יהיה ברור… די בעייתי להבין מה באמת עדיף מבין כל הביטוחים בשוק ומה מתאים לי אישית. מה גם שלא ברור איזו חברה משלמת בצורה הכי מהירה וללא בעיות (אם בכלל קיימת חברה כזו).
-
מבחינת ביטוח -אם אתה בטוח שלא תעבור את החודש, תעשה דרך כרטיס האשראי. אם חושד שתעבור, תיכנס לכל אתר אונליין של חברת ביטוח ותעשה פולסיה זולה שם (זה לא שאתה יוצא לסוואנה או צולל עכשיו), יש אתר השוואת מחירים wobi
בנוגע לטיול – הרבה חברי פורום ניסו לחקור, אבל אתה די ברור – טיול להכיר בנות, ואין עם זה שום בעיה. סדר היום האידאלי שלך – לאכול ארוחת בוקר, לצלם כנסייה או טירה ישנה, לשתות בירה בערב עם חבורה בינלאומית, מסיבה בלילה ולהכיר מישהי לקשר לא מעמיק.
כל עיר אירופאית תציע לך את זה – ההבדלים יהיו במחירים, וכמו שהציע לך החבר – מדינות הבלקן זולות משמעותית בשביל זה. ולא באמת משנה באיזו עיר תבחר, תסתכל על תמונות בגוגל/מחירים בבוקניג ותראה מה מושך אותך יותר.
רק תזכור, בסופו של לילה, היכרות עם אנשים/נשים תלוי יותר באופי שלך ולא משנה באיזו עיר אתה נמצא. -
תודה רבה. קלעת בול ללו"ז הרצוי שלי…
כן, אתחיל בפראג ונראה איך יילך.
לגבי הביטוח- לא אעבור את החודש בשום מצב, אך כן יש לי היסטוריה בריאותית שחשוב לי לכסות היטב.
-
היו שינויים בשנה האחרונה בחוקי הביטוח, וכיום בכרטיסי האשראי הביטוח החינמי הוא לתקופת זמן של כמה ימים בלבד. הביטוח בתשלום דרכם לא בטוח ששווה מול ביטוח בחברת ביטוח רגילה, ובטח כשיש למישהו בעיות בריאותיות מיוחדות שצריך לבטח כפי שהשואל הגדיר.
רק אומר משהו קטן בנוסף: אם אתה מחפש סטוצים, זה לא בדיוק הולך עם חדר משותף באכסניה (ובחדרים פרטיים באכסניה אסור לארח).
-
לא הייתי מודע לעניין האירוח... תודה.
-
חבר’ה סוכנת נסיעות שאני מכיר הלחיצה אותי כרגע. היא אמרה לי שאם אני מגיע לביקורת דרכונים באירופה עם כרטיס טיסה לכיוון אחד, יש סיכוי גבוה מאוד שמחזירים אותי לארץ בו במקום ולא נותנים לי להיכנס למדינה (עשו לה את זה והיא אישה נשואה ומבוגרת עם ילדים). מישהו מכיר את זה?!
-
זה יכול להיות
קרה לנו באמסטרדם ובלונדון שביקשו בביקורת דרכונים לראות כרטיס חזור..
אפשר לעקוף את זה בקניית כרטיס חזור מאירופה,
הכי זול שתמצא עם קונקשן, רק לצורך הצגה במידה ותתבקש
או שפשוט תרכוש טיסת חזור.. בהתאם לתכנון סיום החופשה.
יש מנועי חיפוש שתוכל להעזר למציאת כרטיס זול
תנסה בסקייסקנר , חוליו ואחרים
תקנה אפילו ליומיים אחרי…
בפברואר ייתכן שהמחירים יהיו זולים
-
כבר קניתי כרטיס לכיוון אחד השבוע, מה אני עושה עכשיו? יש דרך לבטל ולרכוש הלוך חזור? או דרך כלשהי אחרת? בלי עלות ביטול כלשהי? אגב, ביטוח הנסיעות יכסה לי ביטול טיסה חזור כשאני כבר בחו"ל?
-
באיזו חברה קנית?
בלואקוסט (אפ) אפשר לרכוש כל קטע טיסה בנפרד..
לא צריך לבטל, פשוט להזמין עוד כיוון טיסה.
לא חושבת שהביטוח מכסה, רק את הטיסה הלוך. ביציאה מישראל
בלואקוסט (אפ) חשוב לעשות צק אין באתר או באפליקציה 24 שעות לפני כל טיסה
ולהקפיד על מידות ומשקל הטרולי / המזוודה
-
הזמנתי ב-UP. אבל מה אני אעשה אם אחליט להמשיך מפראג? אפסיד את הכסף של העלות חזור?
אין איזושהי דרך יותר מתוחכמת לעקוף את זה?
-
תיכנס לאתרים כמו גוגל פלייטס או סקייסקאנר. חפש טיסות שיצאות מפראג, רצוי למדינה מחוץ לשנגן. קנה את הטיסה הזולה ביותר שתמצא. למשל, טיסה עם וויזאייר מפראג ללונדון ב-2.10 עולה 18£. יש טיסה מברלין ללונדון עם ריאנאייר ב-12£ ב-18.9. תקנה טיסה כזו, ובביקורת הגבולות תגיד שאחרי כמה ימים בפראג אתה תיקח אוטובוס לברלין וביי.