ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעד טיול לאירופה בפסח 2019?

פורום אירופה
    9
    15
    7314
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sigaly0308
      sigaly0308 נערך לאחרונה על ידי

שלום, מחפשת יעד באירופה,(פתוחה לכל הצעה)  לפסח הבא. סדר גודל של 10 ימי טיול. אנחנו משפחה עם 3 ילדים בוגרים/מתבגרים. שיהיה בו הכל מהכל, טיולים רגליים בטבע, עיר, אטרקציות וכד’, כלומר שיענה על הצרכים של כולנו….

האם יש רעיונות לאן, גם מבחינת מזג אויר?

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • eladros
        eladros נערך לאחרונה על ידי

הולנד? הייתם?

מאוד ממליץ משלב מה שחיפשתם.

פסח 19 יהיה בסוף אפריל כך שמבחינת המזג אוויר יכול להיות לא רע (וגם מזל לא יזיק)

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

לא הייתי בוחרת את הולנד – לא בגלל ההגדרה של איפיון הטיול,

ולא בגלל מזג האוויר שעלול עדיין בהחלט להיות סגרירי למדי.

הייתי שוקלת יעדים במרחב הים התיכון ובכל מקרה מרוחק מהאוקיינוס, בתוך היבשת, ולא בהרים (לא נשארו הרבה חלופות).

השאלה- איפה טיילתם איתם ,אם בכלל, בעבר

מה אהבו, מה פחות ומה לא דיבר אתכם באותה שפה?

האם מחויב לינת כוכב? אפשר טיול מתגלגל? 

וכן הלאה.

(אחרת תקבלו רשימת יעדים מלונדון ובודפשט ועד קטלוניה).

• telo
            telo נערך לאחרונה על ידי

בכל מקום שתטיילו באירופה באפריל קחו בחשבון שמגוון האטרקציות הפתוחות מצומצם, במיוחד באמצע השבוע ובמקומות נידחים. אל תשוו לקיץ.

בפסח יש חופש במדינות מסוימות, למשל איטליה או בולגריה והרבה מקומות סגורים.

• sigaly0308

טיילנו באיטליה כמה פעמים, אוסטריה, ברצלונה ויוון. אבל תמיד ביוני והפעם באפריל ולכן אני מתלבטת. לא מחייב טיול כוכב. מה שיתאים. ילדים גדולים. מעוניינת לשלב טבע ועיר כדי "לשמח" את כולם

• dadog
                dadog נערך לאחרונה על ידי

גם אני חיפשתי יעד לפסח. לפי תחזיות מזג אוויר הממוצע בעונה ראיתי שאזור סרביה קרואטיה - רומניה אזורים מסויימים - יוון די מתאימים לטיול אפילו עם אפשרות לגשם.

• סיגל100
                  סיגל100 נערך לאחרונה על ידי

איפה טיילתם באיטליה?

והאם דווקא טיול סקי שמשי יכול לבוא בחשבון? 

• telo
                    telo נערך לאחרונה על ידי

איזה טבע אתם מחפשים?

קשה לשלב טבע עם עיר גדולה בשבוע. עיר גדולה בדרך כלל לא קרובה לטבע.

אין בעיה לטייל בטבע באפריל במקומות הנמוכים. עלול להיות קר וגשום אבל אפשר להערך לזה. בהרים הגבוהים בגבה של מעל 1000 מטר בערך תמצאו שלג.

לפעמים אפילו הרבה מאוד שלג. זה סוף עונת הסקי.

מבחינתנו זה יתרון שבטיול באפריל השלג נגיש לעומת טיולים בקיץ שצריך לעלות לקרחונים בשביל לגעת בשלג.

• עמיחי13
                      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מציע את לונדון. 

עיר גדולה, מדליקה, תענה לכם לכל הדרישות של “עיר” ואטרקציות. אפשר לשלב 5 ימים בעיר ועוד 5 ימים טיול ברכב שכור לאזורים של טבע. יש הרבה אפשרויות (לכיוון ברייטון, קוטסוולד, קורנוול, דרום ויילס, דרום-מזרח וכו וכו).

אפריל אמור להיות מתאים מבחינת מזג אוויר. שלג לא צפוי, ומזג האוויר יהיה נעים לטיול (גשם יכול לרדת בכל עונה).

לחילופין, מציע לשלב מנצ’סטר + ליברפול ל5 ימים (ערים גדולות עם המון מה לעשות) ועוד 5 ימים ברכב שכור בטיול טבע באזורים הקרובים: יורקשייר, פיק, לייקס, צפון ויילס וכו וכו.

• hadas2308
                        hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

איטליה יכולה להיות מתאימה. אני לא יודעת להגיד לגבי אטרקציות…

אבל רומא ואומבריה או מילאנו ואזור האגמים או רומא וטוסקנה…

גם אזור מפרץ אמאלפי- מושלם למזג האוויר- בספק אם יהיו שם אטרקציות- אבל טבע ועיירות ונוף מדהים… וכמובן- סיציליה- לא הייתי עדיין אבל נשמע לי מתאים למזג האוויר ובטוחה שתמצאו באי הרבה ממה שכתבת.

• sigaly0308

אנחנו מחפשים “טבע לא קשוח” כלומר, כשהיינו באוסטריה היינו באזור זלצבורג/טירול שבוע ואז סיימנו 3 ימים בוינה. שילוב כזה אני מחפשת, שיאפשר גם לטייל רגלית בטבע וגם בסוף ל”קנח” בעיר 

• sigaly0308

רעיון מעולה, החשש שלי הוא מגשם כמו שכתבת, לכן מחפשת מקום, עם כמה שפחות ימי גשם. האם יש באנגליה אזור שאפשר להגיד עליו “שהוא פחות גשום”?

• sigaly0308

תודה על התגובה, באיטליה היינו כבר באזור גרדה/דולמיטים וכמובן שכבר ברומא, נפולי ואמלפי, אבל במילאנו והאגמים הצפוניים עדיין לא. יודעת אולי מה מזג האויר שם בתקופה זו והאם יש אפשרות לטיולים רגליים?

• עמיחי13
                                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

הסיבה שאנגליה כל כך ירוקה ויפה היא… שכל השנה יורד גשם. לא תמיד גשם כבד, לפעמים סתם ממטרים קלים שאפשר אפילו לטייל איתם. היתרון באפריל באנגליה הוא שבניגוד למקומות גבוהים, לא צפוי יותר גשם מאשר בקיץ, וגם לא צפוי שיהיה שלג או קור קיצוני.

• שקד
                                  שקד נערך לאחרונה על ידי

אני חושבת שבריטניה זה רעיון טוב משתי סיבות:

א. היא מאוד יפה.

ב. *יחסית* אף פעם לא ממש קר בה, לפחות לא באנגליה ובוויילס.

השנה היה חורף ארוך וקשה והוא נמשך עד סוף אפריל (ואז נגמר בבת אחת. מאי היה מושלם). אפריל השנה היה קר, עם טמפרטורות של סביב 10 מעלות ופחות מזה במהלך היום באזורים הדרומיים. התחזיות מדברות על זה שגם החורף הבא יהיה ״רציני״, אבל אי אפשר באמת לדעת מה יהיה בעוד 3-3-5-6 חודשים. עדיין, אני חושבת שאפשר לומר די בוודאות שלא יהיה קר ברמה שאי אפשר להתמודד או שאי אפשר לטייל. 

יש ימים שיורד בהם גשם כל היום אבל בדרך כלל זה לא ככה. הרבה יותר נפוץ יום מעונן כשמדי פעם יש טפטופים לכמה דקות. זה גם יכול להיות שמוקדם בבוקר יש 10 דקות טפטוף ואז בכלל לא, או שתהיה חצי שעה של גשם ובזה זה יסתכם. דרום אנגליה ובעיקר דרום מזרח הם אזורים יחסית יבשים יותר. 

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון