ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי קונקשן בקנדי

פורום צפון אמריקה
    6
    9
    2435
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • orit1207
      orit1207 נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לקחת טיסת אמריקאן איירליינס מוושינגטון לקנדי טרמינל 8 שנוחתת בשעה 20:00.
      אני צריכה להספיק לאסוף מזוודה, ולעבור את הביטחון של טרמינל 4 כדי להספיק לטיסה לארץ שממריאה בשעה 23:45. אני מניחה שהצ’ק אין של אל על הוא עד 22:00-22:15 גג (או שאני טועה?).

יש מוושינגטון טיסות מוקדמות יותר כמובן, אבל לא בא לי להגיע לקנדי יותר מדי מוקדם ולחכות שעות… מצד שני, תמיד יש אפשרות שטיסות מתבטלות או נדחות, אבל זה תמיד יכול לקרות.

מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי בקנדי (השניה בארה”ב בכלל), אני רוצה לשאול את דעתכם, האם זה טווח ביטחון מספיק או בכ”ז להקדים את הטיסה מוושינגטון??

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

כל הטיסות הן על אותו כרטיס?

כי אם כן, לא נראה לי שצפויות בעיות. ביציאה מארצות הברית המזוודה אמורה להגיע הישר לבן-גוריון, בלי שצריך להוציא אותה ולהפקיד מחדש ב-JFK. אם מדובר בכרטיסים שנרכשו בנפרד אז באמת יש אלמנט של הימור, אבל במקרה הזה – למה לא לקחת רכבת?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • orit1207

לצערי, השינוי בתוכניות היה ברגע האחרון. ולכן אלו כרטיסים שונים.
          אני צריכה לאסוף את המזוודה ב- T8 ולעשות צ’ק אין חדש ב- T4.
          יש כמה בעיות ברכבת:
          א. המחיר שלה כמו טיסה. בוודאי שברגע האחרון...
          ב. בתאריך בו אני נוסעת, יש הודעה באתר של אמטרק שעקב עבודות, הנוסעים בכל הרכבות של אותו יום יועברו מרכבת אחת לשנייה.
          ג. הרכבת מגיעה עד Penn Station. משם עוד 45 דקות עד קנדי ואז ה- Airtrack שזה עוד 10 דקות (ככה לפחות קראתי באתר שלהם.
          בקיצור, זה נראה לי כל כך טרטור, שאני מעדיפה טיסה.
          האם הפרש של 4 שעות לפני ההמראה לארץ יספיק או שזה גבולי בקנדי?

• los-angeles
            los-angeles נערך לאחרונה על ידי

4 שעות אמור להספיק…

מדוע לא לתייג את המזוודה בוושינגטון עד הארץ? זה לא קשור לעניין שהטיסות לא על אותו כרטיס. יחסוך לך הרבה זמן

• orit1207

בכלל לא ידעתי שזה אפשרי בחברות שונות ובכרטיסים נפרדים של הזמנות נפרדות!
              אני בהחלט אבקש לעשות זאת עוד בוושינגטון.
              תודה על העצה.

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

בטוח שאפשר בכלל לעשות את זה? היה לי פעם כרטיסים שכן הוגדרו כקונקשן עם מעבר מחברה זרה לאל על (לא בארה”ב אומנם), ואפילו שם עם ההגדרה של “עד הארץ” התבקשנו (כל הנוסעים בקונקשן) על ידי ביטחון אל על להגיע מבעוד מועד ולזהות תיק-תיק מכל המטען למטוס, כולל פתיחת המזוודות. זה לקח המון זמן. 

אישית, נראה לי שקניית הכרטיסים המדוברת פה היא סיכון. ואם הטיסה הראשונה מתאחרת? הלכה הטיסה לארץ. היו לי עם השנים לא מעט טיסות שאיחרו, לפעמים איחור ניכר. 

אני מהמעדיפים לנחות עם רווח הרבה יותר גדול, אפילו יום קודם. 

• kmr1
                  kmr1 נערך לאחרונה על ידי

טסתי לא מזמן עם 2 כרטיסים שונים אבל של אותה החברה. בגדול עשו לי טובה שתייגו את המזוודה עד ליעד הסופי וזה היה גם לא פשוט מבחינה טכנית במערכת שלהם.

אז לא הייתי סומך על זה (בטח כשמדובר על חברות שונות), אבל גם לדעתי 4 שעות זה רווח מכובד. 

• ריקי 5
                    ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

מצורפת לדעת KEVES
                    טיסות פנים בארצות הברית מועדות לאיחור וביטול בהתסברות גבוהה. ואיחור כאן משמעותו אבדן הטיסה לארץ, על כל המשמעויות הכספיות שכרוכות בזה, שאף אחד לא יכסה לך.

אני, עם הנסיונות הרעים שהיו לנו עם טיסות פנים (באף אחד למזלי לא היתה טיסת המשך לארץ) הייתי לוקחת טווח זמן הרבה יותר גדול לפני הטיסה לארץ.  הייתי יוצאת מוושינגטון בטיסת בוקר או לחילופין מגיעה ברכבת, שהיא פתרון הרבה יותר בטוח.

אם יוצאים בטיסת בוקר, שמדייקת, מקסימום משאירים את המזוודות בשמירת חפצים וקופצים למנהטן לכמה שעות. 

• orit1207

אני ממש מודה על העצות של כולכם, ולקחתי לתשומת ליבי.
                      רכבת לא כדאית לי, הודיעו באתר של אמתטרק שבאותו יום חלק מהמסילות יהיו סגורות ויעבירו נוסעים בין רכבות. בנוסף, הכרטיסים הזולים של הרכבת כבר נגמרו.
                      אז בעקבות ההמלצות של כולכם, הזמנתי טיסה מוקדמת יותר לקנדי, כך שהנחיתה צפויה בשעה 16:30 ולא בשעה 20:00. גם אם יהיה איחור של שעה או אפילו יותר, יש לי מספיק זמן לחכות למזוודה ולא אצטרך לרוץ בין הטרמינלים.
                      בנסיעה הבאה שלי (yesyesyes) אני פשוט אדאג להישאר לילה במנהטן. גם כיף וגם פחות דאגות….).
                      שוב, תודה לכולם!

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון