פארק שעשועים ת'ורפ או אלטון טאוורס?
-
היי
אני ובת זוגתי מתכננים טיול לצרפת ואנגליה בסביבות מרץ ואנחנו דיי מכורים ללונה פארקים, חשבנו בצרפת לקפוץ לדיסנילנד, ובאנגליה אנחנו עדיין בהתלבטות בין ת'ורפ פארק לאלטון שמרוחק יותר מלונדון שם נלון,השאלה אם לשנייה אני שם בצד את עניין המרחק, איזה מהפארקים יותר שווה לביקור אם משקללים מתקנים אקסטרימיים ופארק שהוא חוויה מבחינת מראה( סטייל דיסנילנד)
תודה לכולם:)
-
אין לי ניסיון עם אלטון טאוורס..
אבל ת’ורפ היה מעולה.. אקסטרימי מאוד וברמה גבוהה מאוד.
-
תבדוק קודם מה פתוח בחודש מרץ- ובאיזה ימים ושעות.
ההבדל במרחקים מלונדון הוא משמעותי ביותר.
ואם אתם מכורים ללונה פארקים-דיסני פריז? תבדוק את אסטריקס !
-
חזרנו עכשיו מטיול בצפון אנגליה. ביקרנו באלטון טאוארס. זה פארק ענקי (בין הגדולים באירופה). יש המון מתקנים, בכל הרמות. בגיזרה של האקסטרים יש שם כמה מתקנים ברמה גבוהה, דומה למתקנים של סיקס פלאגס. אתם תאהבו את הפארק הזה, אבל לא נראה לי ריאלי להגיע לפארק הזה כגיחת יום מלונדון. לונדון נמצאת בדרום אנגליה. יותר הגיוני לחבר לטיול בצפון אנגליה, בקוטסוולד או במידלנדס. הרי אם הייתם מוכנים לנסוע 4 שעות הלוך וחזור ממקום לינה לפארק, אולי הייתם שוקלים להגיע גם לפארק אירופה...
אגב, אם אתם מכורים ללונה פארקים, למה להסתפק רק בדיסני ותורפ? בפריז כדאי שתבדקו עוד פארקים, למשל אסטריקס:
בלונדון כדאי לבדוק גם את צ’סינגטון בנוסף לתורפ:
https://www.chessington.com/explore/theme-park/chessington-t heme-park.aspx
-
באסטריקס כבר היינו אז הוא פחות אופציה, כנראה נלך על תורפ, כי עם כל הרצון לראות את אלטון טאוורס מבחינת מרחק והלוך חזור באותו יום פחות ריאלי, תודה רבה לכולם:)