ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פעם ראשונה במזרח הרחוק

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    7
    4851
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Blacchina
      Blacchina נערך לאחרונה על ידי

היי חברים,

התחלתי לתכנן את הטיול לפני צבא שלי, והחלטתי סוף סוף לצאת מגבולות אירופה (מספיק, מיציתי) ולעשות את הטיול שלי במזרח הרחוק.

יש לי 10K שקלים ברוטו (זאת אומרת כולל טיסות, מלון, בזבוזים, בעצם הכל), וחשבתי על שבוע-שבועיים ביפן - שבוע בטוקיו והשאר בקיוטו.

בנוסף לזה, אני גם כנראה אצא לטיול הזה לבד.

בקיצור אני ממש צריך את עזרתכם, וכל טיפת מידע שאתם יכולים לספק לי על יפן ועל טיול לבד, כי זו פעם ראשונה שלי מחוץ לאירופה, ובכלל זו פעם ראשונה שאני טס לבד.

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

בתור התחלה אני מציעה שתבדוק מחירי טיסות הלוך לטוקיו וחזור מאוסקה (יחסוך לך נסיעת חזור לא זולה לטוקיו), הכנס לאתרי הזמנת מלונות ותבדוק מחירים של מלונות ברמה בה אתה מעוניין. הכנס להיפרדיה ובדוק מחיר נסיעה ברכבת מטוקיו לקיוטו. כך תוכל לראות אם התקציב שלך הגיוני , לפי צרכיך האישיים. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • נטע1
          נטע1 נערך לאחרונה על ידי

הסכום גבולי ליפן, רק טיסה יכולה בקלות להגיע ל1500$. הנסיעה ברכבת מטוקיו לקיוטו גם היא לא זולה.

אני מציעה שקודם כל תבדוק עלויות כולל טיסה, לינה, רכבות ותראה אם זה אפשרי בתאריכים הנוחים לך.

• Blacchina
            Blacchina נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובות המהירות!

חישבתי ואחרי מלונות וטיסות ישארו לי 4K לכל השאר.. זה גבולי? בסך הכל אני גמיש, גם המלון הוא לא מלון ברמה אני רק צריך תנאים בסיסיים..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • xfwind
              xfwind נערך לאחרונה על ידי

הבן שלי טס בקרוב לטיול שבועיים צנועים ביפן. הכרטיס עלה לו 830$
              • keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

עלות כרטיס

המחירים מאוד משתנים בהתאם לדילים, תאריכים, חברת תעופה, חגים, איפה הקונקשן וכו’. פגשתי אנשים שטסו ב-600 ומשהו דולר וכאלו שטסו ב-1200 דולר. הכל תלוי מה תמצא והאם אתה גמיש.

ההוצאות היקרות ביותר בטיול כזה: טיסה, לינה, תחבורה. 

בדוק כמה הן יוצאות, ותראה האם זה ריאלי בהנחה שאתה עוד צריך לשלם על כניסה לאתרים, אוכל וכו’. 

מעבר לתקציב כדאי קצת לקרוא על היעד: קיוטו היא קטנה מול טוקיו, לא בטוח שכדאי לחלק שבוע-שבוע. אלא אם אתה מתכוון לקיוטו במובן רחב של כל האזור, לרבות נארה, אוסקה ויעדים נוספים באזור. 

• רוני סופר
                  רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

יש כמה אפשרויות לטיול זול. נסיעה באוטובוסים ואפילו בטרמפים, לינה בקפסולות ובמלונות אהבה, ארוחות בחנויות נוחות ועוד.

יש מטיילים שכתבו על זה כאן באתר. חפש אותם.

אחרת זה יהיה קשה מאד לעמוד בתקציב הזה. כל תקלה יכולה להחריג אותך ממנו .

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון