הזמנת טיסות ב booking
-
שלום .
האם בטוח ואמין להזמין טיסות באתר? לאחר בחירה של הטיסות ,האתר מפנה לאתרים אחרים..
משתמש באתר הרבה בהזמנת בתי מלון ומעולם לא הייתה בעייה..
תודה מראש לבעלי נסיון
-
בתחום הלינה הוא אכן מוכר. בתחום הטיסות יש לו יתרון כלשהו על אתרים מוכרים וידועים יותר?
-
לחברת בוקינג שהיא חלק מפרייסליין יש הסכמים עם חברות תעופה שמוכרות חדרי מלון כהשלמה לטיסות דרך בוקינג, ייתכן וזה גם עובד הפוך, בוקינג מנסה למכור טיסות כהשלמה להזמנת חדרים.
-
מחפש טיסה לניו יורק בסוף יוני וחזרה ממיאמי באמצע יולי.מציע טיסות נוחות ומחירים תחרותיים מאד מול אקספדיה ואתרי חברות התעופה עצמן..
-
לאיזה אתר מפנה אותך בוקינג לרכישת הכרטיס ? -
לאתר onetravel...תודה
-
השאלה האם בטוח להזמין טיסות בבוקינג היא לא רלוונטית, מהסיבה שכתבתם – את ההזמנה לא עושים בבוקינג.
השאלה צריכה להיות ספציפית לגבי האתר ששם מבצעים את ההזמנה.
לדעתי, אם ההפרש קטן, חבל להסתכן ולהזמין באתר מיסתורי. ואם ההפרש גדול, צרך לבדוק עוד 5 פעמים היכן הקטצ’.
-
לפי חוות הדעת על onetravel, אני אישית הייתי מתרחק ממנו כמו מאש
-
תודה רבה..גם אני כבר קראתי את חוות הדעת על האתר..התגובות אכן מסבירות את המחירים "האטרקטיביים"..
-
אכן כן..ביקורות הלקוחות שרכשו כרטיסים באתר זה מסבירות בהחלט את "המחירים האטרקטיבים,"..תודה רבה עבור ההתייחסות
-
אני מצאתי כי באתר הישראלי xplorer.co.il המחירים טובים, כל התנאים מופיעים בבירור וגם אפשר לשלם ב-10 תשלומים ללא ריבית
-
תודה רבה עבור העזרה. אבדוק
-
סגרתי את הטיסות עם k.l.a לבוסטוןן וair france ממיאמי לארץתודה לכולם.סגרתי 2 כרטיסים לסוף יוני וחזרה באמצע יולי עם klm לבוסטון(המתנה 2.5 שעות באמסטרדם)וחזרה ממיאמי עם איר פראנס דרך פריס (המתנה 7 שעות)..סהכ 1650$.לדעתי המחיר מצדיק את ההמתנה הארוכה בפריס..שאר החברות יקרות ב500$ לפחות (גם עם קונקשיין).ההזמנה נעשתה באתר הרשמי של klm.
-
נראה לי יקר. הטיסות הישירות של אל על לא יצאו יותר זולות? -
1650,$ לשני כרטיסים יקר??? באל על אותו מסלול לשני הכרטיסים 2380$.טיסות ישירות
-
המחיר טוב מאד, אבל ההמתנה בפריז ארוכה מאד.לאיזה תאריכים בדיוק?
-
חשבתי שזה המחיר לכרטיס אחד
-
מסכים שההמתנה בפריז ארוכה אבל נראה לי שכדאית במחיר הזה .
יציאה ב 26.6 מוקדם בבוקר.המראה חזרה ממיאמי ב 18.7 בערב .
-
: סגרתי את הטיסות עם k.l.a לבוסטוןן וair france ממיאמי לארץבשבע שעות המתנה (אם הן בשעות היום) אפשר לצאת לעיר