קיץ 2019 - זקוקה לעצה
-
מעוניינים לטייל בקיץ 2019 באנגליה . אנחנו אוהבים טיולי טבע מרהיבים ולא קשים מידי של כמה שעות כל יום . בוגרי אוסטריה , שוויץ, היער השחור ,סלובניה, רומניה..
רוצים לטוס ולחזור מלונדון (בעיקר כי מעדיפים טיסות של אל על) ולשלב מס’ ימים בלונדון .מעדיפה לא להתרחק מלונדון מרחק של שעות מרובות (אלא אם נשלב רכבת לנסיעות הארוכות ורק כשנגיע ליעד נשכור רכב).
קראתי לא מעט בפורום ולא מצליחה להחליט איפה להתמקם . חוששת קצת שנתאכזב מהנופים באנגליה ולכן שואלת - איפה יש טיולי טבע שעושים לך “וואו” בנשמה ? איפה הייתם ממליצים לנו להיות כשבוע -10 ימים ?
תודה
-
מה תוואי הטבע שעושה לכם וואו בנשימה?
חופי ים?הרים עצומים? קרחונים? מפלים? כרי דשא?
-
מרבדים ירוקים , אגמים , הרים (אין כ”כ באנגליה אז זה לא משנה) .
-
מצד אחד אנחנו יכולים להמשיך עם אותו סגנון במקום כמו האלפים הצרפתיים אבל מצד שני מתחשק לנו משהו קצת שונה אבל שיהיה יפה !
-
אנחנו היינו באוקטובר שנה שעברה עם שלושה ילדים צעירים – עשינו סיבוב שהתחיל במספר ימים בקוטוולדס שהוא אזור כפרי משגע וירוק כשעתיים נסיעה מלונדון, עבר בווינדזור כולל לגולנד, המשיך בלונדון (חובה..) והסתיים בקיימברידג’ המדהימה.
מצרפת כמה תמונות להמחשה של הקוטסוולדס. אם את רוצה פירוט אשמח לשלוח.

-
ועוד טיפ קטן לגבי הטיסות – כדאי לתפוס את המכירה של איזיג’ט ביום שנפתחת – זה חוסך הרבה כסף… השנה תיפתח ב-27.9.
-
אשמח לפירוט אפשר למייל ? [email protected]
אנחנו עם ילדים גדולים יותר .
האם ידוע לך על מסלולי הליכה באיזור ?
תודה
-
נראה שקודם בחרת את היעד ואז החלטת לבדוק אם הוא מתאים לך. זו בחירה לגיטימית כמובן, אבל העולם כל כך גדול – למה לבחור מקום שאת חוששת שיאכזב??
-
אם אתם “נועלים” את עצמכם ללונדון, אתן מוגבלים מעט לטיול בדרום אנגליה. כמובן שמלונדון אפשר גם לטוס למקום אחר, או לקחת רכבת, אבל אם זו הכוונה, לא עדיף לטוס ישירות לצפון אנגליה (מנצ’סטר)? אפשר גם לצאת מלונדון עם רכב אבל אז תתכננו זמני מעבר הגיוניים.
בצפון ויילס תוכלו למצוא כל מה שאתם רוצים – אגמים, יערות והרים. בעיקר בפארק הלאומי סנודוניה. כמובן הכל ירוק ויפה. מלונדון לדעתי זה קצת מרוחק, ממנצ’סטר זה שעתיים נסיעה. לעניות דעתי הטבע בצפון ויילס עולה על הנופים של האלפים – וזה בעיקר בגלל שבאלפים יש יחסית הרבה תושבים וקשה למצוא טבע “בתולי” ללא אף מקום יישוב או מבנה. בויילס יש אזורים גדולים שהכל שם בתולי, טבע פראי אמיתי. השילוב של זה עם חופי ים מדהימים, כולל תצורות יפות של סלעים, עושים את ההבדל. אנחנו פשוט אהבנו.
גם אזור האגמים ופארק יורקשייר-דיילס כנראה יספקו את הסחורה. אבל שם לא הייתי.
אם יש שבוע – הייתי מרכז רק בצפון ויילס. 10 ימים הייתי מוסיף טעימה של מרחב כפרי אחר, למשל אזור הפיק או הקוטסוולד.
כיוון אחר זה טיול בקורנוול, או טיול לדרום-מזרח (דובר).
-
-
תודה למנסים לייעץ ולעזור
-
טוב, עוד לא ראיתי את כל הטבע שיש לאנגליה להציע, אבל לפחות היומיים שטיילנו בטבע של הפיק דיסטריקט (כמעט שלוש שעות מלונדון) היו מדהימים ברמות על. בעלי, בוגר ניו זילנד, היה בשוק מהיופי והעוצמה.
-
מסיפורי המטיילים פה באתר אכן ישנה התלהבות רבתי.
אבל התמונות, אני חייבת לומר, לא מראות "וואו" גדול בהשוואה לנופים אלפינים.
גם אני חוששת להתאכזב אחרי הטיולים האחרונים שלנו בנורבגיה ואיסלנד.