נסיעה משדה תעופה במילאן לסנט. מוריץ בפברואר
-
היי,
קניתי כרטיסי טיסה מאוד זולים למילאן ועכשיו אני מתלבט לאיזה אתר לנסוע.
אחת האפשרויות שעלתה אצלי זה לנסוע לסנט. מוריץ בשוויץ שאורך הנסיעה לשם היא בסביבות 3 שעות.
האם מישהו התנסה בנסיעה הזאת ברכב בחורף ?
לחילופין אשמח לשמוע על עוד אפשרויות נחמדות לחופשת סנובורד אשר ניתן להגיע מהם ממילאן.
יש לי ניסיון בנהיגת חורף.
-
אהלן
שנה שעברה טסנו בינואר למלפנסה ומשם נסענו לקלאב מד סינט מוריץ.
אנו הזמנו רכבים עם צמיגי חורף – חובה בשוויץ וגם עוברים את הגבול
שהיה מאויש ע”י שוטרים.
הנסיעה לקחה כ 3 שעות.
באתו הערב ירד שלג כבד והסתדרנו עם הנהיגה.
אחד מהאורחים נסע ללא צמיגי חורף והוא התחפר בחנייה
ולאחר מכן החליק.
סיינט מוריץ היינה עיירה גבוהה ולא מומלץ ולא חוקי להגיע לשם
ללא צמיגי חורף.
-
קודם כל תודה על התגובה!
כמובן אני אדאג לצמיגי חורף וגם שרשראות אם אצטרך.
איך בכלליות האתר? בהשוואה לאחרים שהייתה בהם.
האם גשלתם גם במרחבים ליד שכלולים בסקי פס?האם היו בעיות עם חניה בעיירה? (למרות שהייתם בקלאב מד
) -
אהלן העיר יקרה מאוד
החניות גם כן מאוד
האתר והאתרים ליד מקסימים וריקים אין בכלל תור
קלאב מד שםהוא האופציה הכי שפויה שם מבחינת עלות מול מחיר
-
תגובהשים לב שהאיטלקים לא אוהבים לספק צמיגי שלג, רק שרשראות.
לחלק מהחברות השכרה אין בכלל אופציה כזאת באחרות זה עולה בד”כ די הרבה.
תבדוק את השרשראות כשאתה מקבל את הרכב, שנה שעברה לא בדקנו וקיבלנו שרשרת אחת קרועה לגמרי ( היה מעניין לנסוע עם שרשרת אחת בלבד).
-
אשמח לדעת מאיזה חברה עדיף או לא להזמין רכב.
תודה עוד פעם על העזרה.
-
אעיד על עצמי כמומחה סנט מוריץ לאחר 4 חופשות שם מ2010. מתוכם שניים עם צחי שהגיב כאן…
סנט מוריץ אתר סקי אדיר. יש לשים לב כי מתאים לגולשים בינוניים ומעלה. רוב המסלולים שם אדומים.
גם בשיא העונה המסלולים לא מלאים ואין בכלל תורים במעליות. העיירה אמנם יקרה אך מצאתי גם חנויות משתלמות ביותר. המסלולים רחבים ומטופלים היטב. יש אופפיסטים נהדרים. האתר גבוה 3300-1750 ככה שהשלג מצויין כל העונה.
ישנם 2 אתרי גלישה גדולים. קורוויליה שצמוד לסנט מוריץ וקורווטש כ7 דק נסיעה. שניהם מצויינים.
אתר נוסף ומצויין הינו הקרחון דיאבולצה כחצי שעה נסיעה. אתר קטן אבל מדהים עם מסלולים מהירים ורחבים. באתר זה יש מסלול הנחשב לאחד מ10 הקשים בעולם. 31 צהוב. גלישת מצוק שלוקח כ2-3 שעות לסיים אותו. מומלץ ביותר לגולשים מתקדמים לא להתקרב או לחשוב עליו אם אינכם כאלו.
ניתן לתפוס דילים מצויינים בקלאב מד סנט מוריץ שהינו קלאב מצויין. אפשר להתקשר אליהם ישירות ולסגור שבוע הכל כולל פנסיון מלא עם סקיפס והדרכה מעולה בכ1000-1200 יורו. שווה ביותר. הקלאב מחזיק במסעדות גם על ההר ככה שלא צריך לחזור לצהריים. מצב תמונה מהאתר.
אשמח לסייע גם בטלפון אם נדרש.

-
https://ski.lametayel.co.il/שוויץ+חופשת+סקי+מויינת+בקלאב+מד+סנט+מוריץ
אגב. קבל סיכום חופשה שלי מסנט מוריץ. יש הרבה מידע.
-
תגובה סקי בסן מוריץ הרמינטוראהבתי את הכתבה שלך, ממתי זה אגב
איך אתה מזמין שבוע שם ב 1200 יורו
-
הכתבה על חופשה מ2010. החופשה הראשונה שלי שם.
את הקלאב הזמנתי פעמיים מחו״ל דרך האתר אינטרנט הפורטוגלי של קלאב מד ויצא באיזור ה1000 יורו לשבוע. רק הקלאב. טיסות ורכב התארגנו לבד.
שנה שעברה הזמננו את הקלאב דרך הארץ, שוב רק את הקלאב, והמון זמן מראש ושילמנו כ1100 יורו על הקלאב. טיסות ורכב יצא עוד כ450 יורו לאדם.