אוסטריה - ספר
-
הי, אנחנו מתכננים ליסוע בקיץ לאוסטריה וחשבתי לקנות ספר שיעזור לי בבחירת האתרים לבקר בהם וכן תכנון ובניית המסלול. איזה ספר הייתם ממליצים לקנות?
-
אוסטריה - ספרספר מומלץ למשפחות - "משפחה המטיילת" של שלומית יפת ביאליק
-
אוסטריה - ספרשלום רב יש את הספר ממשפחת המשפחה המטיילת של שלומית יפת ביאליק על אוסטריה.אנחנו היינו גם ביער השחור וגם בהולנד עם הספרים שלה והם לדעתי מצויינים ומכילים מידע רב וטוב
-
אוסטריה - ספריש גם המון מידע פה בפורום, סיפורי טיול של משפחות עם התרשמות של כל משפחה מאתרים שונים. שווה לקרוא גם תהנו
-
אוסטריה - ספריש באמת יפ של חומר בלוגים, סיפורי מטיילים וטיפים כאן בפורום. שווה להשקיע ולקרוא
-
אוסטריה - ספרהיה לי בזמנו את הספר המדובר, קיבלתי מחברים ואח"כ העברתי הלאה.
הוא נחמד, אבל האמת היא שבכלל לא השתמשתי בו.
אישית אני מכורה לפורום הזה והכי אוהבת ללמוד על היעד הבא שלי מתוך סיפורי טיול שאני מוצאת כאן. מכינה רשימה של אתרים ואטרקציות שנקראו לי כשווים, מסדרת על המפה, מתעדפת...
כשקוראים כמה סיפורים מכמה זוויות שונות על אתר מסויים מקבלים לדעתי תמונה יותר מקיפה ורב-מימדית מאשר קריאת הזווית הבודדת של מחברת הספר (למרות שהיא בקיאה מאוד בחומר כמובן).
אני אוהבת גם את האינטרקציות - אחרי שהכנתי תוכנית "שלד" אני תמיד מעלה אותה לכאן, מקבלת תגובות ומתקנת את התוכנית אם מוצאת לנכון.
כל מה שכתבתי למעלה נכון לכל טיול. באוסטריה, ספציפית - נעזרתי גם בחוברת ה"זלצבורגלנדכרט" שקיבלתי בדואר (ניתן להזמין אותה בחינם גם לפני שרוכשים את הכרטיס) - שהיוותה עבורי עוד רשימת בדיקה לראות שלא פיספסתי משהו...
(לא מומלץ להשתמש בה כמקור עיון יחיד, כמובן, כי היא אינה כוללת כמה אתרים מרכזיים כמו מערות הקרח ומכרות המלח - אלא רק כמקור משלים).
-
אוסטריה - ספרהיי
אני נוסע לאוסטריה ביולי ורציתי לדעת איך אפשר לקבל את החוברת של הזלצבורגלנד כארד בדואר?
תודה מראש