ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מבקש פרטים על סיור A ו- C באל נידו פיליפים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    680
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ערן צור
      ערן צור נערך לאחרונה על ידי

שנה טובה חברים,

אודה על קבלת פרטים על סיור A  וסיור C באל נידו בפיליפים, כמה עולה כל סיור כזה? כמה זמן אורך הסיור? כדאי לכעשות את שניהם או מספיק אחד?

אפשר לעשות באופן פרטי סיור שמשלב את המיטב של הסיורים בסיור אחד? התשובה תשתנה אם מדובר בשני זוגות מבוגרים, שצלילות ו/או שנירקול לא מדבר אליהם?

הסיור יכול להתאים גם לנכים?

מודה מראש על כל תשובה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

תגובה

מחיר הסיורים כ- 20-25 דולר. הם אינם מתאימים לנכים בגלל הקושי של העלייה לסירה והירידה מהסירה.  לעתים הים גלי והסירה עוצרת במרחק מה מהחוף, יורדים לתוך המים הלא שקטים ומתחילים לצעוד לכיוון החוף, כנ”ל יש מקרים בהם כך עולים על הסירה. הסיורים יוצאים בסביבות 9 בבוקר, נמשכים בדרך כלל עד 16:00 וכוללים ארוחת צהרים חווייתית על החוף, השייטים מבשלים את האוכל על הסירה בזמן ש(רוב) התיירים במים. כל אחד מהסיורים מגיע למקומות אחרים, אם אתם אוהבי נופי ים תרצו לעשות את שני הסיורים, אם לא – גם אחד הוא מיותר.... בסיורים יש דגש על שנירקול (לא צלילות), מי שלא משנרקל פשוט יושב פרקי זמן לא קצרים בסירה העומדת (או יותר נכון מתנדנדת) במים ומחכה למשנרקלים. אנחנו מאוד אהבנו את הסיורים, היינו פעמיים באל נידו ולקחנו כל אחד מהם שוב (ובביקור השני גם את סיור b). אני לא משנרקלת ובכל זאת נהניתי מאוד, אבל זה כמובן אישי. ככל הידוע לי אין שיט שמשלב את שני הסיורים. 

• gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

אין שום בעיה להשכיר סירה לסיור אישי, בלי קשר לאיי או בי או סי, פשוט תבנו עם הצוות של הסירה מסלול מוכוון נוף שיתאים להם. לא זכור לי המחיר, אבל לא יקר במיוחד
          אישית, אם יש מגבלות פיזיות כאלה וחוסר עניין בבילוי במים, לא חושב שיש הרבה טעם להגיע לאל נידו, שכן רוב החוויות הן בירידה למים, שנרקול וצלילה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון