נוחתים בחצות בקטוביץ פולין - כמה שאלות רכב ולינה
-
באוגוסט אנו טסים ל KATOWICE פולין בחברת WIZZAIR
נוחתים ב 23:45 – האם בשעות כאלה עדין ניתן לאסוף רכב מהשכרה ?
היכן ממולץ ללון – יש מלון אחד עם SHUTTLE בתשלום וחניה קרוב לשדה התעופה החסרון שיש שם שירותים משותפים וזה פחות מתאים לנו.
-
מקפיץ את ההודעה.
כמה שאלות נוספות קבלתי הצעה זולה מאוד להשכרת רכב דרך WIZZ AIR ו RENTALCARS האם ממולץ ? האם הם מחכים לטיסה שנוחתת או שיש סכנה שבלילה לא יהיה אף אחד שימסור לי את הכב.
-
ניתן לקבל רכב מחברת panek
לנו במלון
הנה הסיפור שלנו (פרטי הרכב והמלון בסוף ב "נספח לוגיסטיקה"
-
תודה רבה על התגובה, המחיר בחברת PANTEK ובחברות אחרות יקר בכ 30 אחוז מהעלות ב WIZZ AIR (דרך golbal rental car)
האם מסוכן לשכור דרכם ?
האם במלון שלנתם יש shuttle חינמי ?
האם יש מה לעשות במרחק הליכה מהמלון – (חשבתי לקחת רכב בבוקר למוחרת ובזמן שאני לוקח את הרכב אשתי תסתובב עם הילדים בקרבת המלון)
-
ככל הזכור לי ניתן לקבל הסעה למלון. הבחורה האחראית פשוט באה לקחת אותך אבל לא ניסינו מכיוון שהיה לנו כבר הרכב.
המלון נמצא במרחק מאות מטרים מהשדה. אין שום דבר מה לעשות באיזור אבל מצד שני נראה לי שזה לא יקח לכם זמן רב לנסוע חזרה לשדה ולקחת רכב.
לגבי השכרת רכב דרך וויז אייר אין לי מושג, לא ניסיתי.
-
מבדיקה מהירה אני מתרשם שמחיר שכירות לרכב יקר מאוד מאוד.
בדיקה מדגמית בחברת PANEK,עבור 10 ימי השכרה, רכב 7 מקומות אוטומטי, כולל ביטוח מלא, יוצא לי מעל 900$.
לשם השוואה, באנגליה, שילמתי עבור שבועיים לרכב כזה (7 מקומות אוטומטי כולל ביטוח מלא) בחברת אוויס 2100 ש”ח.
האם אכן פולין יקרה מאוד בהשכרות רכבים?
-
עמיחי, לא זכור לי מחיר ההשכרה אבל הוא לא היה גבוה במיוחד- מסייגת בכך שלקחנו רכב לא גדול מכיוון שנסענו למספר ימים ללא מזוודות והוא היה ידני.
יכול להיות שזה מה שלא נפוץ שם ומייקר משמעותית.
באנגליה אני חושבת שהרבה תיירים מעוניינים באוטומטי גם אם במדינות אחרות מסתדרים עם ידני.
-
אנחנו לנו בדירה מעולה סמוך ללונה פארק (20 דק הליכה) ולפארק. נקרא ACTIVPARK APARTMENT. הזמנו דרך הוטלס. צריך לתת שעת הגעה ומישהו יבוא לתת לכם מפתח. יתכן שעל הגעה מאוחרת גובים תוספת קטנה. היתה דירה מעולה ברמה והלכנו משם ברגל ללונהפארק (טיפה רחוק אבל לא נורא).