ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

HERE WE GO AGAIN -קליפורניה/נבדה

פורום צפון אמריקה
    3
    8
    5279
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danielpa6
      danielpa6 נערך לאחרונה על ידי

שנה טובה לכולם

אני מתכנן לטוס לקליפורניה(לכשבועיים) ולבקר בלאס וגאס בחודש 11-12 ויתכן שזה יהיה 12-1.

כידוע לי אלו חודשי חורף בכל האזור הזה,השאלה אם מבחינת אטרקציות(ככללן) לא ארגיש הבדל מחודשי אוגוסט ספט’ שבדרכ הייתי טס לשם.

מלבד אטרקציות ימיות שאני מניח שלא יבואו בחשבון אני מדבר על חיי לילה/לונה פארקים למניהם וגם הפארקים הקטנים של הטבע(שממוקמים על כביש1.

ואולי גם הפארקים היותר גדולים שבאזור נבדה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • danielpa6

יתכן ואם יסתדר לי מבחינת לוח הזמנים גם אבקר בטיחואנה ליומיים-3 .

אז אשמח לדעת לגבי אותם שאלות גם שם.

• danielpa6

אף אחד לא התנסה?

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

יצא לי לבקר בקליפורניה בחודשי החורף (דצמבר, ינואר ופברואר) לא מעט. באזורי החוף – סן פרנסיסקו, כביש 1, לוס אנג’לס – אין שום בעיה לטייל. בגדול זה אקלים שקצת מזכיר את ישראל – גם אם גשום, אפשר להסתדר עם הקור. אבל אין הרבה ימי גשם.

מבחינת אטרקציות – רוב האטרקציות עובדות כרגיל. כמובן שזה פחות העונה אז יותר קל מבחינת תורים, וגם יש יותר מבצעים \ קופונים.

חיי לילה – הכל כרגיל כמובן. אלה מקומות שאנשים חיים בהם וממשיכים לבלות בכל עונה.

הרי הסיירה נוואדה מושלגים וגם קר מאוד שם. לא ביקרתי שם בחורף, אבל ידוע לי שפארק היוסמיטי פתוח כל השנה. כנראה שצריך להרכיב שרשראות שלג.

בפארקים בהרי סנטה קרוז דווקא טיילתי לא מעט בחורף. בגדול אין בעיה לטייל שם, רק צריך לשים לב לתחזית כי ממש לא נעים לנהוג שם בגשם או בערפל.

לאיזה פארקים התכוונת באזור נוואדה? עמק האש? אגם מיד? למיטב ידיעתי פתוחים כל השנה.

• danielpa6

אולי אחרוג גם לגראנד קניון אם יהיה זמן.

יתכן ואצליח להקדים את כל הטיול לחודש 10ואחזור לקראת 11 שמן הסתם זה רק מקל על עניין החורף.

מבחינת SIX FLAGS וכל הפארקים בסגנון "לונה פארק” גם הם פתוחים בתקופות הללו?

איך לאס ווגאס מבחינת מזגא ?

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

גרנד קניון גדה דרומית פתוח כל השנה. גם פארקים שיותר דרומיים (כמו בסדונה).

פארקים מצפון לגרנד קניון עלולים להיות בעייתיים בגלל הגובה – צריך לבדוק. למשל בברייס מושלג בחורף. מצד שני, ייתכן וזו דווקא סיבה לבוא לראות, כי זה מיוחד?

פארקי שעשועים בלוס אנג’לס פתוחים כל השנה כל יום. באזור סן פרנסיסקו פתוחים כל השנה אבל לא כל יום.

לאס וגאס – כדאי לבדוק באתרי מזג האוויר. לא יצא לי להגיע בינואר, במרץ היה מעולה. כמובן שהעיר פתוחה ועובדת כולל כל האטרקציות בכל השנה.

• מוני
                  מוני נערך לאחרונה על ידי

שנים לאחור ביתי עשתה את הברייס ,ציון, ולייק פאואל, בחודש ינואר עם חברה ולjחברה  תינוקת בת שנה.

צידי הכבישים היו עם שכבות שלג אבל מאחר ותפסו מזג אויר בהיר שלושת האתרים תוירו בצורה הנוחה ביותר ,כמובן עם לבוש מתאים לחודש המדובר.

כמו שנאמר יש להתעדכן קודם שיוצאים לאזורים האלו,כי אם יש צפי לסופות שלגים 

לנהוג בהתאם עד כדי אפשרות ביטול .

מוני

• danielpa6

תודה רבה עזרתם מאוד 

שנה טובה 

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון