עזרה לבניית מסלול בפיליפינים בערך 5 שבועות.
-
אהלן חברים.
אנחנו טסים שלושה חברים לטיול אחרי צבא מתחילים בתאילנד ועוברים לפיליפינים אחרי כחודש.
הבעיה שחבר אחד נשאר איתנו שלושה שבועות וחוזר לארץ לאחר מכן.
אני ועוד חבר רוצים להמשיך בסהכ כחמישה שבועות
רוצים לתכנן מסלול שפחות או יותר ירצה את כולם ככה שהחבר שחותך באמצע יפיק את המיטב. פחות או יותר המסלול שהומלץ לנו הוא כזה
נחיתה במנילה ומיד מעבר לפלוואן משם לאל נידו משם לבורקאי ואז מנילה שם נפרדים מהחבר ורוצים להמשיך
השאלות הן כאלה:
כמה זמן לחלק תמסלול הראשון מבחינת ימים בכל אי (3 שבועות)
מה עוד מומלץ בפיליפינים לאן כדאי לנו להמשיך לעוד שבועים?אשמח אם מישהו יכל לפרט ברמה של מסלול כדאי שיהיה יותר קל להבין
(וכן אני יודע שזה יוצא קצת בלאגן כי אנחנו עוברים כמה פעמים במנילה גם בנחיתה גם שהוא הולך וגם שאנחנו נצטרך לחתוך משם אבל אין כל כך ברירה לא נשלח אותו לבד..)
-
על אילו חודשים מדובר? בבניית מסלול בפיליפינים זה משמעותי.
-
מגיעים לפיליפינים ב13.1.19 החבר השלישי עוזב ב 2.2.19
-
קניתם כרטיס? לא עונה להיט בכלל לפיליפנים, אמור להיות סטטיסטית הכי גרוע מבחינת גשמים וסופות
-
ובורקאי בכלל אמור להיות סגור עדיין
-
gauntlet, לדעתי אתה טועה... החודשים המומלצים לפיליפינים הם בין דצמבר למאי, כך שהתקופה שבה רון רוצה לטייל בפיליפינים היא בסדר גמור.
-
אחרי בדיקה מעמיקה מאוד זאת תקופה טובה לפיליפינים חברים הכל בסדר תודה על הדאגה!!
אשמח ליחס על השאלות ששאלתי למעלה.
-
אה, סליחה חשבתי שראיתי ספטמבר בגלל התשע
מודה בטעותי,
טוב לשאלתך, זה שיא העונה אז אומר מזג אוויר טוב ויחסית יותר תיירים,
בעיקר בבוראקאי שאמור לצאת משיפוץ. אישית הייתי ציע לוותר עליו – הוא עמוס במטיילים והמינוס הגדול זה קבוצות תיירים מסין שפשוט משתלטים על כל אזור,
לא יהיה לכם חוף שקט לעצמכם. וכמובן מחירים גבוהים של שיא עונה.
בשלושה שבועות אפשר להספיק הרבה, הייתי מקדיש בערך שבוע לכל אי בשביל לא לבזבז זמן על טיסות ומעברים.
שבוע בפלאוון – אל נידו, פורט ברטון ויום אם צריך בפוארטו פרינססהשבוע בלוזון – מנילה עם גיחה לכמה ימים לטרסות האורז בבנאויי
ועוד שבוע באי סבו – שם תוכלו להיות קצת גמישים -ביקור במוהול בוהול, אלונה ביץ’ ומאלפסקווה בצפון, או להדרים לכרישי לוויתן באוסלוב ומעבר לדומגטה, סיקיוור ואפו איילנד.
אין שום סרבול בליווי החבר למנילה לטיסה, ממילא רוב הטיסות עוברות דרך מנילה (או סבו)
לאחר שהחבר יילך תוכלו לקפוץ לבוראקאי, שיארגאו (siargao) או מקום חדש שתגלו במהלך הטיול.