מסלול טיול בפרינאים
-
שלום לפורום הפרינאים
אנו משפחה מצומצמת , זוג + תיכוניסט מתכננים טיול לסוף ספטמבר בקטלוניה, בעיקר בפרינאים.
מצרף מסלול ומקווה להצעות לשיפור ותיקון. פעם ראשונה באזור כך שלא מתמצא במרחקים, הימים תוכננו על פי google maps.
יום 1 - 24/9 נחיתה בבוקר בברצלונה (הגעה מפריז) , לקיחת רכב ונסיעה לאורך החוף עד Port Lligat , בדרך ביקור ב Tossa De Mar, בגירונה ובמוזיאון דאלי.
יום 2 25/9 - נסיעה ארוכה עד Sort עם מספר עצירות בדרך (מוזמנים להציע מקומות מעניינים)
יום 3 26/9 – יום טיול באגוואס טורטס כניסה מ Esopt לינה ב Sort
יום 4 27/9 – נסיעה ל BOI ויום טיול נוסף באגוואס טורטס , לינה באזור
יום 5 28/9 – נסיעה ל Torla ואם יתאפשר טיול צהריים בפארק Ordesa
יום 6 29/9 – יום טיול נוסף בפארק Ordesa
טיסה חזרה ב 2/10 בלילה מברצלונה. כלאמר התחלת חזרה מהפרינאים בבוקר של ה 2/10 , זה מותיר לנו יומיים ללא תכנון .
מעוניין להוסיף גם את קירקס גוברני , האם ניתן מבחינת לוח זמנים , והיכן לשבץ את היומיים , במידה שלא הגיוני איפה כדי להוסיף עוד יום – יומיים ולרווח ?
תודה על העזרה וניסיון . אמיר
-
הנסיעה מהצד המזרחי של פארק אורדסה לקרקס גוברני היא כ-4 שעות, 150 ק”מ בערך בכבישי הרים צרים ומפותלים מאד.
זאת נהיגה קשה, עצרנו בדרך כמה פעמים לנוח מהנהיגה, למרות החלפת נהגים (גם במושב השוטגאן מתרכזים בדרך).
-
עדיין אין תוכנית ליומיים הנותרים, יש הצעות?
-
בפארק אורדסה קל לטייל יותר מיום.
המקום שהילדים אהבו ביותר הוא קניון אוניסקולו.
כשהיינו שם הכביש בתוך הקניון היה סגור והחניה ליד הכניסה לשמורה היתה מלאה,
אז חזרנו לחניה בתחתית הקניון, קרוב לאסקלונה, טיפסנו בקניון כשעתיים (עם ילד בן 4.5) וחזרנו.
אם הכביש פתוח (כנראה סיימו את העבודות שם), אפשר לנסוע במסלול מעגלי, לעצור בכל מקום אפשרי ולטייל סביב הנקודה.
בקניון פיניטה אפשר לטייל יום שלם, עד המפלים וחזרה. עם הקטן ויתרנו בדרך.
-
היי,
הציכוניסטים אוהבים פארקי שעשועים? אם כן – יש את פורט אוונטורה שנמצא דרומית לברצלונה והוא שווה לגמרי ביקור של יום ואפילו לינה במלון שלו.
-
לגבי עמק BOI,
לא הייתי שם, אבל הייתי שוקל אם לעשות שוב את איגואס טורטס
זה לא שהפארק לא יפה
אפילו פגשתי שם מטיילים שעשו בפארק טרק של מס' ימיםרק נראה לי שהייתי מגוון
לגבי קרקס גברני,
אם נסיעות ארוכות לא מפריעות לך אז בבלוג כתבתי על איך מתחתי את גבולות הטיול
(ואולי יעלו לך גם רעיונות נוספים)