ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה נחשב זול ומה יקר?

פורום טיולי משפחות
    9
    28
    16008
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוקטור דו ליטל
      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אף אחד לא יודע מה יהיו המחירים של איזיג’ט לקיץ

אף אחד לא יודע מה יהיו המחירים של אייר אוקראינה בעוד שבועיים.

אם תרכשו עכשיו את הכרטיסים עם אייר אוקראינה אתם מהמרים, אם תחכו לאיזיג’ט אתם מהמרים.

המחיר הוא הימור ואני לא יכול להגיד לכם איזה הימור כדאי.

לעומת זאת הקווים הם קווים סדירים, אמנם גם בקווים סדירים שעות הטיסה משתנות אבל בהסתברות נמוכה יחסית.

זאת אומרת שהשיקול שלכם במבט חיובי הוא טיסה ללא קונקשן או טיסה בשעות נוחות, או במבט שלילי טיסה עם קונקשן (סביר) לעומת טיסה חזרה בשעות מבאסות.

מה המדיניות של האוקראינים לטיסה בכיוון אחד? האם המחיר הוא כמחצית מטיסה הלוך ושוב?

אם כן אז אני ממליץ לשקול לטוס לג’נבה עם איזיג’ט וחזרה עם האוקראינים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

כפי שהדרקון כתב, בכל החלטה (אוקראינה עכשיו או איזיג’ט בעוד 10 ימים) כרוך הימור. בהקשר זה אני אעלה 2 נקודות למחשבה:

1. בטיסת קונקשן יש הימור כפול: הראשון הוא בנוגע למחיר כפי שהדרקון כתב, והשני הוא שהקונקשן יעבוד חלק (בשני הכיוונים) ולא יהיה עיכוב בטיסה הראשונה שייגרום לפיספוס הטיסה השניה ולקונקשן הרבה יותר ארוך ומסוייט ממה שתכננתם.

אישית אני נמנעת מטיסות עם קונקשן ליעדים אליהם יש טיסה ישירה במחיר סביר, בגלל ההימור השני שכרוך בסיכון שאני אישית מעדיפה להמנע ממנו. 

1. כשמדברים על הימורים נוהגים לדבר גם על הסתברויות. בשנים האחרונות טיסות איזיג’ט לג’נבה שומרות על מחירים נמוכים גם בקיץ למי שרוכש אותם בפתיחה. כך למשל רכשתי כרטיסים גם ליולי 2016 וגם ליולי 2018 כמעט באותו מחיר (145 יורו ב-2016 ו-150 יורו ב-2018). האם זה מבטיח לך מחיר של 150 יורו ביולי 2019? לא, אבל להערכתי קיימת הסתברות גבוהה שהמחיר יהיה נמוך מ-240 יורו (=280 דולר).

[הערה: כתבת “קיץ” בלי לציין איזה חודש. לרוב אוגוסט יותר יקר מיולי, אז אם המחיר שציינת לגבי אוקראינה מתייחס לאוגוסט אולי מערך השיקולים וההסתברויות ישתנה מעט.]

• יעלמטייל
          יעלמטייל נערך לאחרונה על ידי

נתתם לי בהחלט המון חומר למחשבה.. 

בעיקרון טיסת קונקשן מבחינתי לא באה בחשבון עם ילדים אז מהבחינה הזו אין לי התלבטות. 

ידוע לכם איך מבטלים את ה cookis דרך הסמארטפון? 

• royzor1972
            royzor1972 נערך לאחרונה על ידי

נכון שטיסה ישירה עדיפה על טיסה עם קונקשין.אך נכון לרגע זה ולפני פרסום מחירי איזי ג'ט , טיסת הקונקשין זולה בכמעט 500 דולר מהישירה(טיסת סוויס שמופעלת עי אל על) וגם זו הישירה נוחתת יומיים קודם מה שמוסיף עוד יומיים שגם הם זה כסף.

הטיסה שאני התכוונתי היא 20.7-6.8 כוללת כאמור גם מזוודות ושעות הטיסה מצויינות וקונקשין לא נורא של שעתיים.

יש לציין שכבר טסנו לג'נבה עם אל איטליה בזמנו גם עם קונקשין ודווקא היה לא רע בכלל . שיקול נוסף הוא שמרבית המקומות באלפים משכירים דירה משבת לשבת וככה יש לנו שבועיים ועוד קצת שמסתדרים טוב מבחינת חלוקת הלינות.

בכל אופן נראה לי שכן נחכה לפתיחת המכירה של איזי ג'ט ונראה אם המחיר שלהם יהיה טוב יותר מ1400 דולר לכולנו.

תודה רבה על התשובות

גמר חתימה טובה

רואי

• צפנת
              צפנת נערך לאחרונה על ידי

היי יעל, צריך לגלוש בעילום שם (incognito)wink

• פסגות מושלגות
                פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

נקודה נוספת בעניין קונקשן - סיכון מוגבר למזוודה שלא תגיע.

• עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אבדן מזוודה פחות קריטי בטיסה חזרה (כמו שהדרקון הציע)

• ?
                    משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

גם פיספוס קונקשן הוא פחות קריטי בחזור (אלא אם יש במקרה איזה אירוע מאוד חשוב בדיוק כשנוחתים בארץ).

לפני שנתיים פיספסתי טיסת קונקשן בהלוך בשל עיכוב של טיסה קודמת, וזה עלה לי באובדן של קרוב ל-24 שעות שירדו מהטיול בחו”ל. לא כיף בכלל.

• 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון