בודפשט בדצמבר אמא ובת
-
קנינו טיסות לבודפשט בדצמבר. 4 לילות. אני ובת ה-19. פעם ראשונה, שאנחנו בהרכב הזה. יש לנו המון ניסיון בטיולים בחול, אבל פעם ראשונה שרק אנחנו נוסעות. מתלבטת בין מלון Hilton Budapest city לבין Sofitel. (או אולי בכלל כדאי מלון אחר?).אנחנו אוהבות מאוד ערים גדולות. אוהבות מוזיאונים, מבנים עתיקים, קניות וכו’. מה לדעתכם לא כדאי לפספס? האם יש עוד שווקי חג מולד חוץ מהשניים הגדולים? איפה הקניות הכי שוות? אשמח לכל תובנה.
בתודה מראש.
נעמי.
-
היי נעמי,
איזה כייף.. גם אנחנו בילינו בדצמבר שעבר בבודפשט.. במלון מומנטס בשד’ אנדראשי. קצת התאכזבתי מהשדרה.. חוץ מתאורה יפה.. לא היה בה יותר מידיי עניין….
לדעתי רצוי לשפר את מיקומי המלונות שציינת
מציעה להתמקד בדצמבר באזור תחנת המטרו Deák Ferenc
מלון קמפינסקי ממוקם מצויין, אם לא יקר מידיי לתקציב..
מלון זניט
מלון מריוט
כולם סמוכים לשוק הכריסמס המרכזי ליד כיכר ורומרשטי / מדרחוב ואצי.
אספתי בפוסט “בודפשט בכפית” עוד מלונות מומלצים,
סיכומי חופשות של חברי הפורום בדצמבר ועוד..
קניות – יש כמה קניונים, הגדול מביניהם קניון ארנה פלאזה.. ובאזור ואצי יש רשתות. יש כ2 סניפים של דקטלון, אחד מהם בתחנת נוגטי (מטרו כחול).
ממליצה לשריין כרטיסים לקרקס למופע צהריים,
אח”כ אפשר לבלות במרחצאות סצני הסמוכים. קחו תא הלבשה פרטי בתוספת קטנה.
(ובבוקר טיילו בגן החיות או בפארק הסמוך, כיכר הגיבורים, מוזאוני אמנות בכיכר)
ממליצה להזמין מקום למסעדה האיטלקית של רוברטו (ליד מלון זניט).
-
נעמי,
דצמבר,זה שווקי כריסמס,אוכל רחוב,דוכנים,ריחות וטעמים.קישוטי רחוב.
בודפשט מוארת ויפה במיוחד בתקופה הנ”ל.בבודפשט שפכ אפשרויות לינה.
שפע אפשרויות אוכל,במיוחד בתקופה הזאת.
לינה,לטעמי Hilton Budapest city- בכלל לא.מיקום.
בדצמבר הכי כייף להיות במקום מקושט ומואר,מיוחד.
Sofitel -לטעמי ישראלי מידי. מיקום הרבה יותר נכון.יש חדרים עם נוף לנהר,יקרים יותר אך ללא ספק מיוחדים.
אם אתן רוצות נהר מואר,את אורות בודה- מריוט.כל החדרים שלו פונים לנהר. גם המיקום מעולה.קמפינסקי,בתקופה הזאת עם שווקים דוכנים ממש על הכניסה שלו.
אני אוהבת מאוד את רחוב אנדרשי בדצמבר במיוחד.מלון ממונטס בתחילת הרחוב מקסים מכל הבחינות.
-
קודם כל ביקור במרחצאות סצ’יני חוויה, מבחינת שווקים יש את המרכז שיש שם שוק אוכל אותנטי ושדרה של בתי קפה. תיקחו מלון קרוב למרכז ככה יהיה לכם יותר קל להתנייד..
-
היות וציינת רק מלונות 5 כוכבים , אוסיף לרשימה את מלון המוזיקלי
המדהים : ARIA HOTEL
-
ללא ספק נראה מדהים!
יצא לכם להיות בו?
נעמי,לדצמבר,רק הוא! אם משווים לסופיטל (להילטון לא משווה-מיקום)
מיקום מנצח,צמוד לשווקים הכי יפים,היה משטח החלקה על הקרח(לא יודעת אם כל שנה הוא שם) גלידה רוזה,מקרונים ,מטר מרחוב אנדרשי,כולל א. בוקר,גבינות,פירות ועוד..מחיר? כמו מלון טוב בארץ.
כמעט כל ערב הגענו לשווקים היפים מול באזיליקה.

-
תודה לכולכם, האמת היא שלא התכוונתי להוציא כל כך הרבה כסף. מה דעתכם על ה- Eurostar danube Budapest?
-
נעמי,
אפשרות מעולה
מבחינת מיקום אסטרטגי וביקורות טובות..
חברים שהו בו בתחילת ספטמבר והיו מאוד מרוצים מהתמורה ביחס למחיר .
( שימי לב שיש עוד מלון בשם דומה Eurostar )
-
נעמי,עם יורדים ממלונות יקרים הייתי בודקת אפשרות של 7Seasons Central Suites .מיקום מעולה,חדרים גדולים ומרווחים רחוב שקט.נמצא מקביל ל 7Seasons ,שייך לאותה חברה.אותו דלפק קבלה.
מה שמנחה אותי זה דצמבר,עיר מקושטת,אימא ובת.
ושצטבחון המאובזר לא יפחיד אותך.יש אפשרות לארוחת בוקר ויש המון בתי רפה מקסימים לאכול בהם דברים טעימים ושונים מבוקר במלון.
בהזמנה דרך האתר שלהם,מX לילות יש הסעה חינם לשדה.
או מלון מומנטס,בתחילת אנדרשי
-
מלון Eurostar danube Budapest ששינה את את שמו ממש בחודשים
אלה מEXE DANUBE לEUROSTAR ‘נחשב כמלון מעולה עם מיקום
בהתאם.
המלון הוא חדיש ונפתח לפני כשנתיים ומשהו.
בהצלחה !
-
תודה, אכן שמתי עין על המלון הזה. נראה לי שזה מה שאני אזמין. -
נעמי,אני מדברת על אווירה.אתן נוסעות בדצמבר.חודש מקושט,מלא צבעים,ריחות,שווקים,דוכני אוכל,יין חם,תאורה.
מול מלון ארקדיה(שנחשב פחות טוב) היו שווקים,אוכל וכל מיני מוצרים.אך עדייו האווירה הייתה פחות כייפית.
אין להשוות את האוירה של אלפי מנורות ברחוב אנדרשי,את אזור באזיליקה,את אזור קמפינסקי,מול קפה ג’רבו. אני הייתי בוחרת אחד האפשרויות שם. לצאת בערב ולראות את כל היופי,בעצם לא ערב,מחשיך מוקדם.
כשהגענו בשעת צהרים אנדרשי היה קצת אפרורי,אחרי כמה שעות ראינו איך כל ענף שך עת בשדרה מלופף שרשת מנורות,איך רואים אפילו את גלגל הענק מרחוקףבשלל אורות.את הבניינים המקושטים בצבעים.זאת אווירה של דצמבר( גם נובמבר)
לא יודעת לגבי היום,אבל אז(פעמיים) באזור הרובע היהודי,אזור של
Eurostars Danube Budapest היה די אפור גם בערב,ורק עומס אנשים עוברים ושבים בצומת תחבורתי של העיר.
המלון,בבניין רגיל שעבר הסבה למלון,חדרים של 18 מטר..גם אם השרות מעולה,נקי( לא התאכסנתי במלונות לא נקיים בעיר). עדיין אתן בדצמבר.והאווירה חשובה.
-
אז אני אלך 5 דק׳ ברגל בשביל האווירה. גם כשהיינו בפריז בתקופה הזאת לא ישנו על השאנז אליזה והיינו צריכים ללכת ברגל או לקחת מטרו. אני לא חייבת שזה יהיה לי מתחת לחלון. לגבי גודל החדרים. יש גם חדרים יותר גדולים ועדיין זה יצא חצי מחיר מקמפינסקי.
-
אני ממליצה מאוד על מלון bohem art hotel נמצא בקצה של שדרת ואצי אוצה וקרוב מאוד לשוק המקורה ולתחנת מטרו. מלון בוטיק חמוד עם חדרים כיפים וארוחת בוקר נהדרת,צוות מקסים ומיקום פציציתי רק לרדת מהמלון ואת במרכז העיניינים. היינו שם עם בנות מתבגרות ועם סבא בן 80 וכולם נהנו מאוד מהמיקום.
-
תודה לכולכם.הזמנתי את Eurostar Danube, אדווח איך היה כשנחזור.
-
בהצלחה
אני ממש לא דוגלת רק למלונות יוקרה..
אבל כן בוחרת לינה לפי עונה,ומה שאני רוצה לעשות לראות מול העיניים.
פריז,ברלין,לונדון ערים ענקיות! לא זולות,לא משופעות במלונות נוחים בעלות סבירה. מצד שני הן עם תחבורה מצוינת ועוד המון אפשרויות לבילוי חוץ מאווירת כריסמס.
בודפשט,בעלת תחבורה ציבורית מעולה. עיר קטנה יחסית,יש כאלה שמטיילים בה כמעט הכול ברגל. לא הבנתי למה אבל יש..
בודפשט,מלאת אפשרויות לינה כמו שלא קיימות בלונדון,ברלין(פאריז פחות התעמקתי,היינו במלון לא מרכזי כלל)
לכן הדעה שלי הייתה שבאותו מחיר אפשר להיות במיקום מיוחד יותר.
למשל מלון 3* מדוז,ענה לי על כל הדרישות והיה זול הרבה יותר מכל היתר.
או ברון רזידנס בתחילת וואצי מצד השוק המקורה,מול הגשר ענה גם הוא על כל דרישותי.
בודפשט בהחלט נותנת אפשרויות לכל דרישה.
תיהנו!
-
אני לא כותבת כאן את כל השיקולים שלי. לכל אחד יש את מגוון הרצונות והשיקולים האישיים שלו. דרך אגב, לגבי ברלין את טועה. יש מגוון מעולה של מלונות בזיל הזול. הבת שלי נסעה עם חברות ומצאתי להן מלון 4 כוכבים חדיש, במיקום פצצה במחיר מגוחך.